Avro Haberleri

Adana'da internetten tanıştığı kişiyi gasbeden şüpheli tutuklandı

Adana'da, internetten tanıştığı kişiyi bıçakla yaralayıp 500 avrosunu gasbeden zanlı tutuklandı.

Yurthaber 10-01-2023 10:09

Bağcılar'da polis olarak tanıttıkları kişinin aracından 1500 avro çalan 3 zanlı tutuklandı

Bağcılar'da polis olarak tanıttıkları kişinin aracından 1500 avro çalan 3 zanlı tutuklandı

Yurthaber 13-10-2022 14:26

Avrupa'daki enerji krizi sağlık turizminde yaşlı nüfusun rotasını Türkiye'ye çevirebilir

Sağlıkta Kalite İçin İnovasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk: - "Avrupa'daki yaşlıların bu kışı, bundan sonraki kışları Türkiye'de geçirmesine imkan sağlanabilir. Böylelikle otellerimiz atıl kalmaz ve yeni bir iş imkanı, yeni bir gelir imkanı olarak karşımıza çıkar. Bu bir fırsattır" - "Türkiye; gelişmiş sağlık hizmeti, hastaneleri, otelleri ve kaliteli sağlık çalışanlarıyla bu turizm pastasından daha fazla pay alabilir"

Yurthaber 08-10-2022 11:55

Yer: İstanbul! Otel odasından yola dolar saçıp sosyal medyadan paylaştı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, kaldığı otel odasının penceresinden yola dolar saçıp o anları sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerin paylaşılmasının ardından harekete geçen ekipler, yabancı uyruklu gözaltına alınırken yapılan aramalarda 12 adet sahte 100 dolar ele geçirildi.

Haber 17-07-2022 10:35

Diğer Haber Etiketleri

Ceza Gözaltı Emtia serbest piyasa Cumhurbaşkanı TBMM Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Bakanlığı Ulaştırma Bakanlığı Avrupa Birliği NATO çeyrek altın döviz bıçak mont dolar son dakika haberler son dakika haberi 1 çeyrek 1 dolar Kiryakos Miçotakis 1 yıl 100 dolar Meta 24 ayar CHP Instagram BioNTech Turizm Adnan Oktar cumhuriyet altını uyuşturucu Euro İsviçre Frangı İtalya Litvanya Adana Ankara İstanbul İzmir Kayseri Kocaeli Araç Bağcılar Kripto para rüşvet F-16 1915 Çanakkale Köprüsü Petrol Avrupa petrol fiyatları Ekonomik büyüme motosiklet sağlık turizmi Hisse senedi uyuşturucu operasyonu konut fiyatları İstanbul Havalimanı gasp ons altın fetö internet bedelli askerlik resmi gazete bikini polis Almanya İran İspanya Rusya Yunanistan Süleyman Soylu Faik Öztrak Ali Mahir Başarır altın ne altın ne kadar altın ve dolar altın ve dolar fiyatları altında altını altının ons fiyatı altının onsu çeyrek altın fiyatı bin dolar bist bist 100 euro dolar euro dolar paritesi euro tl euro tl kuru güncel kur gram gram altın fiyatı gram altın ne gram altın ne kadar gram fiyatı gelir hisse anlık altın dolar altın fiyatı altın gram emtia fiyatları dolar paritesi dolar tl dolar tl dün dolar ve euro dolarin döviz kuru dolar fiyatları dolar kuru yen piyasa piyasalarda bugün sağlik serbest son dakika döviz son dakika döviz kuru son dakika gram altın kripto kur ons ons fiyatı ons altın gram son dakika gram piyasalarda dolar serbest piyasada dolar doların satış fiyatı gram satış türk lirası dolar likidite serbest piyasada gram altın dolar döviz alış altının gram avro alış fiyatı bugün anlık canlı dolar1 altının ons fiyata Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya

Avro

Avro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Döviz piyasasında böylesi görülmemişti! Dolar, euro, yen… Rekor kıran enflasyon sonrası gözler Fed’de!

Son dakika: Küresel piyasalarda, ABD'de dün açıklanan enflasyon verilerinin ABD Merkez Bankası'nı (Fed) daha da şahinleştireceği ve ülkenin resesyona gireceği endişesiyle oynaklık artarken, veri odaklı seyir devam ediyor. Bu kapsamda dün açıklanan ABD enflasyonu sonrasında dolar endeksi 20 yılın zirvesini gördü. 20 yıl sonra ilk kez 1 dolar 1 eurodan daha değerli olurken, dolar/yen paritesi de tarihi zirvesini 138,5'e çıkardı.

Finans 14-07-2022 09:35

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili haberlere yanıt geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan, 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili haberler için açıklama yapıldı. Köprünün açıldığından bu yana 4 ay geçmediğine dikkat çekilen açıklamada, bu süre zarfından devlet kasasından henüz bir kuruş dahi çıkmadığı vurgulandı.

Haber 13-07-2022 18:55

Binlerce kişinin beklediği Askeri Ceza Kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik için...

Bedelli askerlik düzenlemesini de içeren Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek.

Haber 13-07-2022 00:36

Avrupa'nın gözde tatil beldeleri arasında yer alıyor... Bikinili dolaşanlara ceza kesecekler!

İtalya'nın önde gelen turistik beldesinde bikiniyle dolaşanlara ceza kesilecek. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Sorrento Belediyesinden yapılan açıklamada, turistlerin plaj dışında bikinili ve üstü çıplak şekilde dolaşmalarının yerel halkı rahatsız ettiği ve salaş bir görüntüye yol açmasından ötürü böyle bir kural koyulduğu bildirildi.

Haber 08-07-2022 20:34

AİHM'den Yunanistan kararı! Tescillendi

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Ege Denizi'nde göçmen ölümlerine sebebiyet veren Yunanistan’ın insan hakları ihlallerini tescilledi.

Haber 07-07-2022 22:08

Bayraktar TB2 o ülkeye ulaştı! Vatandaşlar SİHA'yı görmek için alana akın etti

Baykar'ın hediye ettiği Bayraktar TB2, Litvanya'ya teslim edildi. Litvanyalılar, TB2'nin getirildiği alana akın etti. Teslim törenine Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da katıldı. İşte haberin detayları...

Haber 06-07-2022 20:09

Adnan Oktar Suç Örgütü operasyonunda yeni gelişme! Cinsel sömürü sistemi içerisinde...

İstanbul’da Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik operasyon gerçekleştirildi. Oktar’ın silahlı yakın ekibinde olan, örgütün cinsel sömürü sistemi içerisinde cinsel saldırı eylemleri bulunduğu tespit edilen ve firari olarak aranan 2 üyesi ile bunlara yardım ettiği belirlenen 1 örgüt sempatizanı olmak üzere toplamda 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 05-07-2022 19:12

BioNTech ve iki iştiraki aleyhine dava açıldı! Kovid-19 aşısı için...

Almanya merkezli biyoteknoloji şirketi CureVac, diğer Alman biyoteknoloji firması BioNTech ve iki iştiraki aleyhine mRNA teknolojisini kullandığı iddiasıyla patent davası açtı ve “adil tazminat” talebinde bulundu.

Haber 05-07-2022 19:11

Bakan Muş rekoru duyurdu! İhracatta tüm zamanların en yüksek rakamı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de haziran ayında ihracatta tüm zamanların en yüksek rakamına ulaşıldığını belirterek "Haziran ayında ihracatımız, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 18,5 artışla 23,4 milyar dolar olmuştur" açıklamasında bulundu. Öte yandan Ticaret Bakanlığı, haziran ayı veri bültenini yayımladı. Buna göre, ocak-haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre ihracat yüzde 20 artarak 125 milyar 864 milyon dolar, ithalat yüzde 40,6 artışla 177 milyar 230 milyon dolar oldu.

Finans 02-07-2022 12:31

Türkiye bu operasyonu konuşuyor! Deste deste paralar, banka hesapları, özel uçak ve…

‘Demir Yumruk’ operasyonu ile ilgili ortaya çıkan detaylar şoke ediyor. Operasyon kapsamında 8 bin 690 banka hesabına, 261 taşınmaz ile biri uçak olmak üzere 328 araca el konuldu, 39 şirkete kayyum atandığı ortaya çıktı. Operasyonda 500 milyon liranın üzerinde para ve ziynet eşyası ele geçirildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 30-06-2022 08:02

NATO için Rusya artık resmen en ciddi tehdit

NATO, Rusya'yı artık "en ciddi ve doğrudan tehdit" olarak tanımlıyor.

Haber 29-06-2022 18:58

NATO'da kritik zirve sonrası ortak bildiri! Dikkat çeken 'İsveç ve Finlandiya' kararı

Tarihi NATO Zirvesi'nde düzenlenen kritik toplantının ardından liderler ortak bildiri yayımladı. Bildiride İsveç ve Finlandiya'ya ilişkin bir karar alındığına da yer verildi ve "Türkiye, Finlandiya ve İsveç arasındaki üçlü muhtırayı memnuniyetle karşılıyoruz" ifadeleri kullanıldı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, kararı "tarihi" olarak nitelendirdi.

Haber 29-06-2022 15:51

Son dakika: Bakan Nebati'den enflasyon ve döviz kuru açıklaması: 'Düşeceğini öngörüyoruz'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika döviz kuru açıklaması geldi. Bakan Nebati 'Azalan dış finansman ihtiyacı ile birlikte enflasyon üzerindeki kur baskılarının düşeceğini öngörüyoruz.' dedi

Finans 23-06-2022 11:27

TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi! Bedelli askerlik...

Bedelli askerlik düzenlemesini de içeren Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi

Haber 22-06-2022 20:07

Avrupa'da doğal gaz fiyatları son 1 haftada yüzde 52 arttı

Avrupa'da doğal gazın megavatsaat fiyatı 9 Haziran'da 84 avrodan işlem görüyordu. Doğal gazın megavatsaat fiyatı bugün saat 10.05 itibarıyla yüzde 52 artarak 128 avro oldu.

Finans 16-06-2022 11:00

CHP'den dikkat çeken 'İstanbul Havalimanı' iddiası! Belgeye ulaştık diyerek açıkladı: Lanetliyorum!

CHP'den İstanbul Havalimanı ile ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. İddiayı CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ortaya attı. Başarır, devlete ödenmesi gereken İstanbul Havalimanı kira bedellerinin toplamının 1 milyar 195 milyon avro olduğunu söyledi. Ödemenin 2043'e dek ertelendiğini ileri süren Başarır, belgeye ulaştıklarını ifade etti. "Vatan soyuluyor ve bunu gözümüzün içine baka baka yapıyorlar" diyen Başarır, "Bu borcu 25 yıl erteleyenleri lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 15-06-2022 11:58

Rüzgar geçirmeyen ve dayanıklı en iyi motosiklet montu markaları

Motosiklet kullanırken rüzgârı bedeninde hissetmek gibisi yok. Rüzgârın vücudun etrafından akıp gidişi paha biçilemez. Her ne kadar bu his muhteşem olsa da güvenlik için mutlaka motosiklet montu giymek gerekiyor. Piyasada onlarca marka bir o kadar da farklı motosiklet montu modelleri var. "Bu kadar seçeneğin arasından ne alacağımı bilemiyorum." diyorsanız size yardımcı olalım. Dünyanın en iyi motosiklet montları arasından bazı ürünleri sizin için seçtik.

Haber 14-06-2022 15:12

Fitch, küresel ekonomi için büyüme beklentisini düşürdü! Türkiye tahmini dikkat çekti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in yayımladığı rapordaki Türkiye detayı dikkat çekti. Fitch, küresel ekonomiye ilişkin 2022 yılı büyüme beklentisini yüzde 3,5'ten yüzde 2,9'a düşürdü. Buna karşılık yayımlanan raporda Fitch, Türkiye için ise 2022 büyüme tahminini yükseltti. Fitch, daha önce Türkiye'nin bu yıl yüzde 2,4 büyüyeceğini öngörmüştü.

Finans 13-06-2022 23:12

Son dakika: Dolar, euro ve gram altın… Yükseliş yüzde 1’i aştı!

Son dakika: Piyasalarda dolar/TL kuru ve euro/TL 2022 yılı zirvesini güncelledi. Kritik seviyeleri bir bir aşan döviz kurlarını gram altın fiyatı da takip etti. Dolar kurundan destek bulan altının gram fiyatı 1000 liraya doğru hareket ederken, çeyrek altın fiyatı ise 1600 lirayı aştı. İşye piyasalardaki son dakika gelişmeleri ve anlık, canlı, güncel rakamlar...

Finans 07-06-2022 11:58

Son dakika: Dolar fiyatları yükselişte! Döviz kuru 16,57’yi gördü!

Dolar kuru yeni haftaya yükselişle başladı. Cuma günü 16,5250 liradan satılan dolar haftaya 16,5660 liradan başladı. Euro ise 17,7730 liradan işlem görüyor.

Finans 06-06-2022 09:42

İspanya'da çok konuşulacak yasa tasarısı... Telefonda müşterilerini bekleten şirketlere kötü haber! 100 bin avro ceza geliyor

İspanya'da telefonda müşterilerini bekleten şirketlere 100 bin avro ceza geliyor. Hükümetin sunduğu yasa tasarısına göre, enerji sektörü gibi temel hizmetler veren şirketlere 24 saat müşteri hizmeti sunma zorunluluğu da getirilecek. İşte haberin detayları...

Haber 31-05-2022 22:57

Son dakika: AB'den petrol hamlesi! Rusya'dan yapılan ithalat yüzde 90 azaltılacak

Son dakika haberine göre, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, yıl sonuna kadar Rusya'dan alınan petrol miktarının yüzde 90 oranında azaltılması konusunda anlaştı. Öte yandan, AB Liderler Zirvesinden Rus bankası Sberbank'ın SWIFT sisteminden çıkarılması ve Ukrayna'ya 9 milyar avro yardımda bulunulması için de uzlaşı çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-05-2022 01:21

Erdoğan, İngiliz dergisi için yazdı! 'Bu gerçeği kabul etmeliler'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiliz The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine ilişkin Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın gerekli adımları atmaması halinde Türkiye'nin duruşunun değişmeyeceğini vurguladı. Erdoğan ayrıca Türkiye'nin NATO üyesi ülkelerden terörle mücadelede destek vermelerini beklediğini dile getirdi.

Haber 30-05-2022 22:40

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni 'operasyon' sinyali: Bir gece ansızın tepelerine ineriz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle net ifadeler kullanırken, Suriye'ye yeni operasyon sinyali verdi. "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz." ifadelerini kullanan Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına da yanıt verdi.

Haber 29-05-2022 14:05

Son dakika: Ele geçirilen en yüksek miktar! Tarihi operasyonda yeni gelişme

Son dakika haberine göre, İstanbul'da ele geçirilen 1,3 ton metamfetamine ilişkin 5 şüpheli daha tutuklandı. Operasyonların ardından tutuklanan zanlıların sayısı 12'ye yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 28-05-2022 21:46

Instagram moderatörlerinden olay İran iddiası! Hesap kaldırmak için...

İran'ın bazı hesapları kaldırmaları için Instagram moderatörlerine rüşvet teklif ettiği iddia edildi. Instagram moderatörleri, İran istihbarat yetkililerinin bazı gazeteci ve aktivistlerin hesaplarını kaldırmaları için kendilerine rüşvet teklif ettiğini öne sürdü. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber 27-05-2022 12:25

İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon! Gözaltılar var

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yönelik operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda 26 bin 450 lira, 8 bin 900 dolar, 4 bin 140 avro, sahte kimlik, kurusıkı tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Haber 26-05-2022 10:22

Piyasaların gözü Fed toplantı tutanaklarında

Küresel piyasalarda, enflasyon, büyüme ve daha fazla sıkılaşma odaklı endişelerin açıklanan veriler tarafından da desteklenmesi ile yüksek oynaklıkla birlikte karışık seyir devam ederken, bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) mayıs ayı toplantı tutanakları ve Almanya'nın büyüme verisi takip edilecek.

Finans 25-05-2022 08:57

Lahmacun fiyatı tepki toplamıştı! Bodrumdaki fiyata Gaziantep’te 20 lahmacun yeniyor

Yaz sezonun başlamasıyla birlikte bu yıl da Bodrum'da lahmacun fiyatları gündemde. Özel plaj giriş ücretlerinin 150 TL ile 10 bin avro arasında değiştiği tatil bölgelerindeki plajlarda lahmacunun 200 TL’ye satılması tepki topladı. Lahmacun fiyatı tartışmasına Gaziantepli lahmacun ustaları da katıldı. Ustalar, tatil bölgelerinde alınan bir lahmacun fiyatına Gaziantep’te 20 lahmacun yenilebildiğini aktardı.

Finans 24-05-2022 14:37

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki! Benim için Miçotakis artık yok

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Yunanistan'a sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile ilgili de önemli ifadeler kullandı. Miçotakis'in geçen hafta ABD'ye "F-16'ları sakın ha Türkiye'ye vermeyin" diyerek telkinlerde bulunduğunu belirten Erdoğan, "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok." dedi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 23-05-2022 20:32

Son dakika: Kabine toplantısı sonrası Erdoğan kararları duyurdu! Açık cezaevi izni, yoklama kaçaklarına bedelli askerlik müjdesi, 'uzay yolculuğu' için başvuru süreci...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından, alınan yeni kararları duyurdu. Erdoğan yoklama kaçağı, bakaya gençlere bedelli askerlik müjdesi verirken açık cezaevlerinde Kovid-19 izniyle ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı. Suriye sınırında askeri operasyonların başlayacağı sinyalini veren Erdoğan, Milli Uzay Programı çerçevesinde 2023'te uzaya gidiş için başvuruların başladığını da bildirdi.

Haber 23-05-2022 19:31

Avrupa Merkez Bankası'ndan temmuz ve eylülde faiz artırımı sinyali

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, ECB'nin temmuz ve eylül aylarında mevduat faiz oranlarını pozitife döndürebileceğini belirtti.

Finans 23-05-2022 17:54

Öztrak'tan Erdoğan'ın açıkladığı konut kredisi paketine tepki: Ev fiyatlarını uçurdular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından konut sahibi olmak isteyenler için yeni paketler açıklamıştı. Bazı fırsatçılar bunu istismar edip ev fiyatlarını yükseltmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da son yaşananlarla ilgili, "Kredinin lafı duyulur duyulmaz, konut fiyatlarına zam yağdı. 'Fiyatı düşüreceğiz' diye yola çıkan iş bilmezler, konut fiyatlarını daha da uçurdu" dedi.

Haber 20-05-2022 17:51

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu! Kripto paralarla ilgili flaş açıklama

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gençlerle bir araya geldi. BAE ve Suudi Arabistan'la ilgili mesajlar veren Erdoğan, "Bazen aile arasında sıkıntılar olur. Biz bu sıkıntıları aştık." ifadelerini kullandı. Kripto paralarla ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Kripto paralarla ilgili çalışmalar sürüyor. Ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum." diye konuştu.

Haber 19-05-2022 21:03

Çin ve ABD dengeleri değiştirdi! Küresel borçlar ilk çeyrekte rekor kırdı

Çin ve ABD'nin borçlarında yaşanan artışın etkisiyle küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon doları aştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Finans 18-05-2022 20:20

Baba ve oğullarından dudak uçuklatan vurgun! 100 milyon TL, 300 milyon TL'yi bulabilir

Kayseri’den dudak uçuklatan bir vurgun haberi geldi. Baba ve 3 oğlu, açtıkları oto alım satım şirketinde piyasaya güven vererek vatandaşlardan 100 milyon TL haksız kazanç elde etti. Şüpheliler kaçmaya çalışırken ekipler tarafından yakalandı. Öte yandan olayda 200 müştekinin daha olabileceği ve miktarın 300 milyon TL’yi bulabileceği belirtildi.

Haber 18-05-2022 17:13

Avrupalı komutandan dikkat çeken itiraf: Çok az mühimmatımız kaldı!

Almanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Ebehard Zorn, çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Orgeneral Zorn, ülkenin stoklarında çok az mühimmat kaldığını söyledi. Stokların dolması için 20 milyar avroya ihtiyaç olduğunu ifade eden Orgenerel Zorn, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber 15-05-2022 18:31

Borsa haftayı yükselişle kapattı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftanın son gününü yüzde 1,18 değer kazancıyla 2.419,23 puandan tamamladı.

Finans 13-05-2022 18:47

İsveç'te enflasyon şoku! 31 yılın zirvesinde...

İsveç'te yıllık enflasyon, gıda fiyatlarındaki artışın da etkisiyle nisanda yüzde 6,4'e çıkarak 1991'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. İsveç Merkez Bankası Başkanı Stefan Ingves, rakamların yüksek olduğunu ancak uç seviyelerde olmadığını ifade etti.

Finans 12-05-2022 15:56

Son dakika: Dolar kuru 15 lirayı aştı!

Son dakika haberine göre, dolar kuru 15lira seviyesini aşarak 11 Mart sonrası yeni zirveyi gördü. 20 Aralık’ta 18,40 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü.

Finans 09-05-2022 14:18

Altın fiyatını etkileyecek! Bu haftaki gelişmelere dikkat!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Bu hafta piyasaların gözü çarşamba günü açıklanacak olan ABD enflasyon verilerinde olacak. 9 Mayıs Pazartesi günü yatırımcılar tarafından "Gram altın ne kadar? " soruları araştırılıyor. İşte altın piyasalarında son dakika gelişmeleri ve anlık, canlı, güncel rakamlar...

Finans 09-05-2022 11:28

Fed, 1 Haziran’da harekete geçecek! İlk hamlesi...

ABD'deki enflasyon endişesi varlık fiyatlarında etkili olmayı sürdürürken, piyasalarda oynaklık artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde faizleri 50 baz puan arttıran ABD Merkez Bankası Fed'in harekete geçmesi bekleniyor. Powell, 1 Haziran'da bilanço daraltmaya başlanacağını ifade ederken, gelecek birkaç toplantısında 50 baz puanlık ilave faiz artışlarının masada olması gerektiğini ifade etti. İşte piyasaları gelecek hafta bekleyen gelişmeler...

Finans 07-05-2022 14:01

Faik Öztrak'tan Süleyman Soylu çıkışı! 'Saray gereğini yapmalıdır'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sığınmacılarla ilgili olarak yaptığı açıklamaya değinerek "İçişleri Bakanlığı yapmak yerine siyaset yapan, on parmağında on kara siyasetçilere bulaştırmaya çalışan, bu atama bakan haddini fazlasıyla aşmıştır. Görevini yerine getirmeyen bu memur hakkında saray gereğini yapmalıdır" dedi.

Haber 06-05-2022 17:43

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik yapacaklar dikkat: Flaş değişiklik

Milli Savunma Bakanlığı, Askeralma Yönetmeliğinde bir dizi değişiklik yaptı. Yapılan düzenlemede, milletvekilliği durumu, bedelli başvuru süreci ve dövizle askerlik gibi pek çok konuda güncellemeye gidildi.

Haber 01-05-2022 12:20

En önemli hafta geldi! Altın ve dolar fiyatları Fed’in faiz kararıyla yön bulacak

Yüksek enflasyon nedeniyle merkez bankaları para politikalarında sıkılaşma sürecini hızlandırırken, altın ve dolar fiyatları üzerinde etkili olacak en önemli karar 3-4 Mayıs tarihlerinde Fed’den gelecek. Fed’in faiz artışına kesin gözüyle bakılırken 50 mi yoksa 75 baz puan mı alacağı en çok merak edilen konu oldu. Bu kapsamda ons altın, gram aldın ve dolar kuru için Fed'in çizeceği yol haritası piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacak. İşte gelecek hafta piyasaları bekleyen o gelişmeler…

Finans 30-04-2022 12:19