Avşar Haberleri

Fulya Öztürk şüpheli ölümü günlerce ele almıştı! Kan donduran olayda flaş gelişme! Eski dünürüne otobüs durağında kurşun yağdırdı

Fulya Öztürk, 2021 yılında kayıp ihbarı yapıldıktan kısa süre sonra kuyuda cansız bedenine ulaşılan Aykut Avşar’ın şüpheli ölümünü günlerce ele almıştı. Dini nikahlı eş ve babanın birbirlerini suçladığı olay Türkiye gündemine oturmuştu. Aykut Avşar’ın babası eski gelininin annesi Ayten Gülerce’ye otobüs durağında kurşun yağdırdı. Yaşlı kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Magazin 01-12-2023 14:30

Esra Erol bile şaşırdı, bu kadarına da pes! 40 yaş küçük sevgilisi tarafından dolandırıldı! Tüm koyunlarını ve servetini sattı

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programa bu defa 70 yaşındaki Mehmet amcanın yaşadıkları damga vurdu. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden Mehmet Karaçete anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. Bu kadarına Esra Erol bile 'Pes artık' dedi.

Magazin 16-10-2023 11:53

Hülya Avşar taşlarla kaplı tulumuyla sahnede! Dekolteden yine vazgeçmedi

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Helin Avşar'ın sansürüne maruz kalan şarkıcı Hülya Avşar dekolteli tulumuyla sahnedeydi. Genç kızlara taş çıkaran fiziği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar taşlarla kaplı 5 kiloluk tulumuyla hayranlarından tam puan aldı.

Magazin 21-08-2023 15:40

59 yaşındaki Hülya Avşar beyaz bikinisiyle sörf tahtasında! Fiziğiyle olay oldu

Açıklamaları, yıllara meydan okuyan güzelliği, spor aşkı ve tarzıyla adından söz ettiren şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar sörf tahtası üzerinde beyaz bikinisiyle poz verdi. 59 yaşındaki ünlü oyuncu sosyal medyada yine gündem oldu.

Magazin 12-06-2023 08:08

Avşar

Avşar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avşar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Var Mısın Yok Musun’un Kıvırcık Metin’in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Bir döneme damga vuran Var Mısın Yok Musun unutulmaz yarışmalar arasında yer alıyor. Yarışmacıları arasından birçok ünlü ismin çıktığı Var Mısın Yok Musun’da yer alan Metin Avşar, Kıvırcık Metin lakabıyla hafızalara kazınmıştı. Ünlü isim son haliyle şaşırttı.

Magazin 26-04-2023 09:52

Hülya Avşar’dan duş sonrası paylaşım! En cesur haliyle yayınladı

Geçtiğimiz günlerde Anlatma şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Avşar kızı, son olarak yolda karşılaştığı ve kendisine eşlik etmesi için teklif götürdüğü Murat Altan'la çektiği kliple uzun süre gündemde yer aldı. Klibindeki çıplak sahneler hakkında yaptığı açıklamalarla da konuşulan Hülya Avşar, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Duş sonrası verdiği bir pozu yayınlayan Avşar, en cesur haliyle kamera karşısına geçti.

Magazin 17-12-2022 13:43