Ayça Erturan Haberleri Ve Son Dakika Ayça Erturan Haberleri

Ayça Erturan Haberleri Ve Son Dakika Ayça Erturan Haberleri

1 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu oyuncu, Ayça Erturan ev hanımı bir anne ve bankacı bir babanın kızıdır. Radyo ve Televizyon bölümünde okuduğu Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. Üniversite okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk üzerine eğitim aldı. Avrupa Yakası’nda aldığı rol ile oyunculuk kariyerine başlayan Ayça Erturan Çok Güzel Hareketler Bunlar’da oynadığı skeçler ile hafızalara kazındı. Beşiktaş Kültür Merkezi topluluğunun üyesi oyuncu çok sayıda reklam filmi, dizi ve tiyatro projesinde rol aldı. Beyazperdeye Çok Film Hareketler Bunlar ile çıkış yapan Erturan sonrasında Aşk Nerede filminde oynadı. Yağmurdan Kaçarken, Kadın, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerde rol alan Erturan, 2014 yılında oyuncu Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca ile dünya evine girdi.

Ayça Erturan Haberleri

Ünlü oyuncu Burcu Kara şalvar giyip sebze topladı! Bahçem ve köylü kimliğim dedi Nursel Ergin kayıtsız kalamadı

Ünlü oyuncu Burcu Kara doğayla iç içe hayat sürüyor. Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara oradan sık sık paylaşım yapıyor. Bir süredir Antalya'da tatil yapan ünlü oyuncu tatilden döner dönmez soluğu köy evindeki bahçesinde aldı. Şalvar giyip sebze toplayan Kara'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-08-2023 15:14

Maviye Sürgün'ün yıldızı Ayça Erturan'ın eşi de çok ünlü çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Show Tv'nin yeni dizisi Maviye Sürgün ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerini Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak'ın paylaşacağı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak uyandırdı. Dizide Zehra karakterine hayat veren Ayça Erturan da oyunculuğu ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun eşi de çok tanıdık çıktı.

Magazin 12-06-2023 20:13

Levent Kırca'nın oğluyla evli! Ünlü oyuncu Ayça Erturan anne oldu

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla yıldızı parlayan ve daha sonra yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ayça Erturan, anne oldu. Erturan, kızına Nova adını verdi.

Magazin 01-11-2021 09:14

5 aylık hamile Ayça Erturan: Aşı olmasaydım belki de hastanedeydim!

Yönetmen Oğulcan Kırca ile mutlu bir evlilik sürdüren ve anne olmaya hazırlanan Ayça Erturan, delta varyantına yakalandığını duyurmuştu. Hastalığı atlattığını ifade eden ünlü oyuncu, "İlk aşıyı olmasaydım belki de hastanedeydim." açıklamasını yaptı.

Magazin 31-08-2021 12:02

Ayça Erturan

Ayça Erturan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayça Erturan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyuncu Ayça Erturan koronavirüs delta varyantına yakalandı

Kısa bir süre önce kız çocuğuna hamile olduğunu açıklayan oyuncu Ayça Erturan, koronavirüs delta varyantına yakalandı.

Magazin 25-08-2021 11:54

Ayça Erturan bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Kısa bir süre önce hamile olduğunu açıklayan Ayça Erturan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Erturan bebeğinin cinsiyetini yayınladığı bir video ile duyurdu.

Magazin 04-07-2021 22:14

Ayça Erturan- Oğulcan Kırca çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu: Hiç beklemiyordum

Usta oyuncu Levent Kırca'nın yönetmen oğlu Oğulcan Kırca ile 2014 yılında hayatını birleştiren oyuncu Ayça Erturan, bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu öğrenen Erturan, eşi ve yakın dostlarına bu müjdeli haberi hazırladığı sürpriz hediyeler ile vermişti. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen Erturan, 'büyük şok geçirdim' ifadelerini kullandı.

Magazin 04-07-2021 10:28

Ayça Erturan ve Oğulcan Kırca'nın bebek sevinci! O anların videosunu paylaştı

Usta sanatçı Levent Kırca'nın oğlu, yönetmen Oğulcan Kırca ile 7 yıldır evli olan Ayça Erturan, eşine hamile olduğunu nasıl söylediğini anlattı. Akıncı dizisinde 'Filiz' karakterine hayat veren Ayça Erturan, eşine yaptığı sürprizin videosunu yayınladı.

Magazin 17-06-2021 01:03

Levent Kırca'nın oğluyla evlenmişti! Ayça Erturan'dan bebek sürprizi

Yönetmen Oğulcan Kırca ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Ayça Erturan, anne oluyor. 4,5 aylık hamile olduğunu açıklayan Erturan, müjdeli haberi ailesi ve dostlarına unutulmaz bir sürprizle verdi.

Magazin 04-06-2021 17:24

Ünlü oyuncudan sürpriz sonlu video! Ayça Erturan anne oluyor

İlk olarak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı güldürü şovunda ekranlarda görmeye başladığımız ünlü oyuncu Ayça Erturan müjdeli haber geldi. 2014 yılında Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca ile dünyaevine giren Erturan, anne olacağını duyurdu.

Magazin 04-06-2021 15:26

3 milyon morbit obezin 1,8 milyonu çocuk yaşta

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk: - "82 milyon nüfusta 3 milyon morbit obez varsa, 3 milyon morbit obezin de 1,8 milyonu çocuk yaşında, yani 18 yaş altında ise bir sıkıntı var demektir. En büyük sıkıntı da bunun yüzde 8 artış sağlamasıdır. Bizler bu artışı yüzde 4'lere çekebilirsek ne mutlu bizlere" - Pediatrik Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olcay Evliyaoğlu: - "Obezite sorunu tek bir nedene bağlı değil, birçok nedenden dolayı obezite Türkiye'de artıyor. Bunlardan bir tanesi beslenmedir. Burada annelere çok büyük görev düşüyor. Mutfaklarında yapabilecekleri ufak tefek değişiklerle ve ayrıntılara dikkat ederek, çok önemli yol alabilirler"

Haber 11-03-2019 12:27

Kadın dizisinde Yeliz öldü mü? Ayça Erturan'dan Kadın'a veda mesajı

Kadın dizisi 46. son bölümüyle ekrana geldi. Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın'ın son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Kadın'da Yeliz karakteri, Bahar'ın evini basan Nezir'in adamları tarafından silahla vurularak öldürüldü. Kadın dizisinden ayrılan oyuncu Ayça Erturan da Yeliz karakterine ve diziye veda mesajını sosyal medyadan paylaştı. Kadın dizisinin 47. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Trend 23-01-2019 01:00

Ünlü isimlere ahlaksız teklif! İfşa ettiler

Özge Borak'a Azeri bir iş adamı olduğunu iddia eden kişinin ahlaksız teklifinin ardından şimdi de ünlü oyuncu Ayça Erturan'a benzer bir teklif geldi... Magazin gündemi bu ifşaları konuşuyor

Magazin 29-08-2018 10:50

Ayça Erturan ahlaksız teklifi ifşa etti

Ünlü isimler zaman zaman kendilerine sosyal medyadan gelen mesajları ifşa ediyor! Bunu yapan son ünlü isim Ayça Erturan oldu! Ayça Erturan, kendisine ahlaksız teklifte bulunan sosyal medya kullanıcısını ifşa etti.

Magazin 24-08-2018 12:17

'Biz bir yıl önce evlendik'

Ayça Erturan ve Oğulcan Kırca, sürpriz bir açıklama yaptı: "Ay sonunda evliliğimizin birinci yılını kutlayacağız."

Magazin 17-08-2015 05:51