Ayşe Hatun Önal Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Hatun Önal Haberleri

Ayşe Hatun Önal Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Hatun Önal Haberleri

29 Temmuz 1978 Adana doğumlu Ayşe Hatun Önal, şarkıcı ve mankendir. 1999 senesinde Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olmuş ve bunu mankenlik kariyeri takip etmiştir. Uzun süre mankenlik ve sunuculuk yapan Önal, daha sonra müik dünyasına adım atmıştır. 2008’de Sustuysam, 2017’de Selam Dengesi albümlerini piyasaya süren Önal, Mumya Firarda filminde de rol almıştır. Müzik dalında pek ödülü olan sanatçı Universal, Sony, Epic ve DMC şirketleri ile çalışmıştır.

Ayşe Hatun Önal Haberleri

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2024 15:22

Özel hayatıyla gündemdeydi! Tuba Ünsal ile Ayşe Hatun Önal arasında kira krizi! 'Evden çıkartmak için...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal son dönedem özel hayatıyla gündemdeydi. Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile bir karesini paylaşıp 'Kocam benim' notunu düşen Önal'ın bu paylaşımı büyük ses getirmişti. Ayşe Hatun Önal'ın şimdi de Tuba Ünsal ile kira krizi yaşadığı iddia edildi.

Magazin 09-04-2024 11:57

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp silmişti! 'Metressin' diyen Hande Sarıoğlu ifşalara devam etti! 'Hayali kişilerle...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' notuyla paylaşıp sildiği kare magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında 'Metressin' diyerek Ayşe Hatun Önal'ın kocam dediği kişinin ünlü oyuncunun eşi olduğunu açıklamıştı. Sarıoğlu, canlı yayında ifşalara devam etti.

Magazin 04-04-2024 17:05

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp sildi! Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında Metressin diye bağırarak ifşa etti... O isim ünlü oyuncunun kocası çıktı

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye Güzeli seçilen model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla magazin gündemini salladı. Önal 'Kocam benim' diyerek erkek arkadaşı ile bir karesini paylaşıp, daha sonra sildi. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında "Metressin" diye bağırarak Ayşe Hatun Önal'ı ifşa etti.

Magazin 04-04-2024 06:56

Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşe Hatun Önal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Paylaşıp sildi! Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' paylaşımı kafaları karıştırdı

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen, modellik kariyerinin yanı sıra çıkardığı şarkılarla çok konuşulan Ayşe Hatun Önal, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcının 'Kocam' paylaşımı kafaları karıştırırken şarkıcı paylaşımı sildi.

Magazin 03-04-2024 12:13

Uzun süredir görünmüyordu! Ayşe Hatun Önal'ın son hali şaşırttı

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen, modellik kariyerinin yanı sıra çıkardığı şarkılarla bir dönemin en çok konuşulan ismi Ayşe Hatun Önal, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 07-10-2022 04:34

Ayşe Hatun Önal'a ulaşılamıyor mu? Ayşe Hatun Önal paylaştı

Ayşe Hatun Önal'dan haber alınamadığı iddiası hayranlarını tedirgin etmişti. İddialarla ilgili konuşmayan Ayşe Hatun Önal sosyal medya hesabından Boğaz Köprüsü'nden geçerken bir anını paylaştı.

Magazin 30-12-2021 08:08

Ayşe Hatun Önal'dan haber alınamıyor! Peş peşe ölümler yıktı

Bir dönem podyumların aranan ismi olan, ardından da müzik kariyerinde fırtınalar estiren Ayşe Hatun Önal, ortadan kayboldu. Şarkıcıya aylardır yakın dostları hatta menajeri bile ulaşamıyordu. Meğer Ayşe Hatun Önal, çevresiyle irtibatı kesip kendisini eve kapatmış. Önce babası Remzi Önal’ı, ardından annesi Şengül Önal’ı beyin kanaması nedeniyle kaybeden Ayşe Hatun Önal’ın bunalıma girip inzivaya çekildiği ortaya çıktı

Magazin 29-12-2021 14:13

Ayşe Hatun Önal’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın beyin kanaması sonucu hastanede vefat eden annesi Şengül Önal, memleketi Osmaniye’de toprağa verildi.

Magazin 02-10-2021 14:32