Ayşe Kırca Haberleri

Ünlü komedyen Doğu Demirkol sevgilisi Ayşe Kırca ile Avrupa turuna çıktı! Romantik karelerine beğeni yağdı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, yaklaşık bir yıldır Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'yla aşk yaşıyor. Avrupa turuna çıkan ikiliden Ayşe Kırca, tarihi ve turistik yerleri gezerken çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin romantik karelerine beğeni yağdı.

Magazin 02-11-2023 17:32

Doğu Demirkol'un sevgilisi bakın kimmiş! Sevgilisi ile karesini Belki dedi notuyla paylaştı! Kafalar karıştı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol özel hayatı ve sosyal meyda paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Ünlü isim şimdi de son paylaşımıyla çok konuşuldu. Sevgilisi ile katıldığı bir davetten pozunu paylaşan Doğu Demirkol "Belki dedi" notu ile hayranlarını heyecanlandırdı. Demirkol'un bu paylaşımı 'Evlilik teklifi' olarak yorumlandı. Ünlü komedyenin sevgilisinin kim olduğunu görenler ise çok şaşırdı.

Magazin 19-09-2023 08:39

Yaz Şarkısı'nın yıldızı Oya Başar'ın kızı Ayşe'nin son hali inanılmaz! Meğer o dizinin yıldızıymış

Ünlü oyuncu Oya Başar'ın yeni dizisi Yaz Şarkısı bu akşam görücüye çıkıyor. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın başrollerini paylaştığı dizide Emine Yıldırım karakterine hayat veren Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca son hali ile gündem oldu. Ayşe Kırca'nın Show TV'nin yakın zamanda final yapan dizisinde oynadığını duyanlar şaşırdı.

Magazin 09-07-2023 23:58

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı Ayşe son haliyle şoke etti! Meğer sevilen dizinin yıldızıymış

1985 yılında nikah masasına oturan Levent Kırca ve Oya Başar çiftinin kızları Ayşe Kırca, anne ve babasının izinden giderek oyuncu oldu. Ayşe Kırca'nın Show TV'nin sevilen dizisinde oynadığını duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 07-10-2022 16:53

Ayşe Kırca

Ayşe Kırca Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşe Kırca Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.