Ayta Sözeri Haberleri Ve Son Dakika Ayta Sözeri Haberleri

Ayta Sözeri Haberleri Ve Son Dakika Ayta Sözeri Haberleri

Anne tarafından Çerkes olan ve 31 Mart 1976’da Almanya’da doğan Ayta Sözeri, şarkıcı ve oyuncudur. Çocukluk döneminde ailesi ile birlikte İzmir’e yerleşen şarkıcı, Ege Üniversitesi İşletme bölümünde eğitim almıştır. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Türk Sanat Müziği korosunda ses eğitimi de alan Sözeri, Sezen Aksu gibi ünlü sanatçılara arka vokalde eşlik etmiştir. Güneşi Gördüm, Koca Dünya, Aile Arasında gibi filmlerde ve Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Ulan İstanbul ve Paramparça dizilerinde de konuk oyuncu ya da yardımcı karakter olarak yer almıştır. Büklüm Büklüm, Rustik ve Anılarıma Yazık isimli şarkıları da bulunan Sözeri, Aile Arasında filmindeki rolü sayesinde en iyi kadın oyuncu performansı ödülünü kazanmıştır.

Ayta Sözeri Haberleri

Ayta Sözeri bayramda Çeşme Ilıca'da!

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ünlü isimlerin bayram programları da belli olmaya başladı. Sesiyle herkesin beğenisini kazanan Ayta Sözeri, bayramda Çeşme'de sahne alacak.

Magazin 11-03-2024 16:08

Aramaması beni çok üzdü demişti! Ayta Sözeri'den Bu kadar değerli miymişim Armağan için… yanıtı

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından "Hastalığım sırasında iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil" demişti. Ayta Sözeri bu açıklamaya dair sessiz kalmadı ve bakın ne dedi.

Magazin 30-12-2022 13:37

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan: Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin aramaması beni çok üzdü

Akciğer kanserine yakalanan ve geçirdiği ameliyatın ardından YouTube kanalındaki programlarını da bıraktığını duyuran Armağan Çağlayan, bu süreçte kendisini aramayan iki isme sitem etti. Armağan Çağlayan Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri" dedi.

Magazin 29-12-2022 23:39

İbo Show konuğu Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli?

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programına konuk olan Ayta Sözeri'nin hayatı merak konusu oldu. Sözeri birçok film ve dizi projesinde yer aldı. Peki İbo Show konuğu Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 30-03-2022 22:49

Diğer Haber Etiketleri

Ayta Sözeri

Ayta Sözeri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayta Sözeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kırmızı Oda'nın Keklik'i havaalanında mahsur kaldı! Binnur Kaya paylaştı

Kırmızı Oda'daki Keklik karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri kötü hava şartları yüzünden havaalanında mahsur kaldı. Binnur Kaya ise arkadaşıyla ilgili bir paylaşım yaparak "Hadi gel" yazdı.

Magazin 30-11-2021 14:18

Zennelikten solistliğe! Kırmızı Oda'nın Keklik'i Ayta Sözeri'nin şaşırtan hayat hikayesi!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Keklik karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ayta Sözeri'nin bugünlere nasıl geldiğini duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 23-11-2021 12:07

Kırmızı Oda dizisinde koronavirüs alarmı!

TV8'de cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde koronavirüs şoku yaşandı. Kırmızı Oda'nın setinde vaka sayısının 14’ü bulduğu öne sürüldü.

Magazin 21-10-2021 22:38

Kırmızı Oda'nın 'Keklik'inin gerçek adı nedir? Ayta Sözeri kimdir ve kaç yaşında?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden beri seyirciler tarafından ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisi, yeni insanların hikayeleriyle devam ediyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Ayta Sözeri, Kırmızı Oda dizisinde "Keklik" rolüne hayat veriyor. İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...

Magazin 08-10-2021 23:29

Kırmızı Oda'da Ayta Sözeri sürprizi! Kırmızı Oda 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın 46. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde ünlü oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri, 'Keklik' isimli karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 06-10-2021 02:12

Ayta Sözeri: Shakira gibi dans ediyorum

Sanatçı Ayta Sözeri ikinci kez Bodrum'da verdiği konserde yaptığı danslar sonrası “Bazen rüyamda kendimi Shakira gibi dans ederken görüyorum” diyerek hayranlarını kahkahaya doğdu.

Magazin 04-09-2021 14:41

Ayta Sözeri: Biz birlikte güçlüyüz

Türk müziğinin başarılı seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum'da sahne aldı.

Magazin 07-08-2021 10:50

Ayta Sözeri'den anlamlı mesaj!

Ayta Sözeri, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu. Sözeri, İstanbullularla uzun aradan sonra tekrardan kavuşmanın sevincini yaşadı

Magazin 28-07-2021 14:23

Aile Arasında filminin oyuncuları kimdir? İşte konusu

Aile Arasında filmi dev oyuncu kadrosu, farklı konusu ve eğlenceli çekimleri ile önce beyaz perdede daha sonra ise televizyonlarda yayınlanarak izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı. Gülse Birsel'in hem yazıp hem oynadığı filmin oyuncu kadrosu ise konuşmaya değer. Fikret ve Solmaz arasında geçen bazen komik bazen trajikomik hikayenin anlatıldığı Aile Arasında filminde mizah ise hiç azalmıyor. Peki, Aile Arasında filminin oyuncuları kimdir? İşte konusu....

Trend 02-05-2021 13:06

Yeşilçam dizisinin Kudret’i Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında?

Ayta Sözeri, en son 2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkmıştı. Pek çok dizi ve filmde yer alan Ayta Sözeri, özellikle gösterdiği performans ile dikkat çekmiştir. Almanya doğumlu olan Sözeri, 6 yaşındayken ailesi ile beraber İzmir’e taşınmıştır. Çok büyük bir insan hakları aktivisti olan Ayta Sözeri, daha sonra tiyatro eğitimi alarak oyunculuğa adım atmıştır.

Magazin 23-04-2021 14:35

Cinsiyet değiştirdikten sonra dikkatleri çeken Türk ünlüler!

Cinsiyet değiştirme operasyonu aslında oldukça zor ve sancılı bir sürecin başlangıcıdır. Sanat dünyasının sevilen isimleri hayatlarının bir döneminde cesurca bir adım bu süreci başlattılar. Gelebilecek tüm yorumlara göğüs gererek cinsiyet değiştirme ameliyatı olan ünlü isimleri sizler için araştırdık. İşte Türkiye’de cinsiyet değiştirerek yeni bir hayata adım atan ünlü isimler...

Trend 01-03-2021 10:33

'Gazino Geceleri' ünlü isimlerle yeniden hayat buluyor

Eski zamanların sevilen gazino gecelerini yeniden yaşatmak için kurduğu gazino konsepti, Türkiye’nin dört bir yanında birbirinden ünlü sanatçıları konuk ediyor. Selami Şahin, Sbel Can, Seda Sayan ve Ayta Sözeri gazino gecelerinde sevenleriyle buluşuyor.

Magazin 04-03-2020 14:29

Ayta Sözeri'den hayranlarına karışık kaset

Sevilen sanatçı kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Magazin 18-11-2019 12:03

Ayta Sözeri: Tek rakibi Jennifer Lopez

Kuşadası'nda sahne alan Ayta Sözeri, tek rakibinin Jennifer Lopez olduğunu söyleyerek yaptığı espri ile dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Magazin 04-08-2019 12:24

Ayta Sözeri Bodrumluları mest etti

Ünlü sanatçı Ayta Sözleri önceki gece Bodrum'da sahne aldı. Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkılarını seslendiren sevilen isim dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Magazin 23-07-2019 14:43

‘Elbisem Sezen’in hediyesi’

Ayta Sözeri, iki gün üst üste Bodrum Mufla Restaurant’ta sahne aldı.

Magazin 27-07-2018 10:52

'Rüzgar Erkoçlar hiçbir zaman kadın değildi'

'Ulan İstanbul', 'Kayıp Şehir' ve 'Paramparça' dizilerinden tanınan Türkiye'nin ilk kadın trans oyuncusu Ayta Sözeri, cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

Magazin 22-08-2016 08:18

Acun Ilıcalı'dan o iddiaya yanıt

Acun Ilıcalı, 'Hadi Ya' adlı program projesini içeriğinde transseksüel rol olduğu gerekçesiyle iptal ettiği haberlerine yanıt verdi.

Magazin 05-02-2014 10:39

Acun Ilıcalı'dan transeksüelli programa veto

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, transeksüelli programı veto etti...

Magazin 04-02-2014 11:39