Bağırsak Enfeksiyonu Haberleri

Bağırsak enfeksiyonu nedir? Bağırsak enfeksiyonu nasıl atılır?

Bağırsak enfeksiyonları sindirim sisteminin bir parçası olan bağırsaklarda meydana gelen enfeksiyonlardır. Virüsler, bakteriler, parazitler veya mantarlar gibi mikroorganizmaların neden olduğu bu enfeksiyonlar, sindirim sistemi fonksiyonlarını etkileyebilir. Bağırsak enfeksiyonları genellikle gıda veya su yoluyla bulaşabilir ve yaygın semptomlar arasında karın ağrısı, ishal, kusma, ateş, halsizlik ve iştah kaybı bulunabilir. Peki, bağırsak enfeksiyonuna ne iyi gelir?

Haber 27-08-2023 18:45

Annesi kanlı mendili bulunca her şey değişti! Çektiği işkencenin sebebi...

İrlanda’da yaşanan olayda şimdilerde 21 yaşında olan model Megan McNeil, uzun yıllar boyunca çektiği ağrıların sebebinin bulunamaması yüzünden ölümden döndü. Saatte 15-20 kez tuvalete gitmek zorunda kalan genç kadın, ince bağırsaklarında yaşadığı bir hastalık nedeniyle tuvalete her girdiğinde kan gelmesi problemi ve ishal nöbetleri geçiriyordu. Annesinin tuvalette kanlı mendili fark etmesiyle yeniden doktor doktor gezmeye başlayan genç kız yıllar içinde birçok tedavi denedi.

Haber 05-05-2022 07:27

Uzmanlardan ishal uyarısı

Mevsim değişimi ile bağırsak enfeksiyonlarında artış görülebileceği ve bağırsak enfeksiyonlarının zamanında tedavi edilmezse daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği belirtiliyor.

Haber 16-05-2016 11:06

Bağırsak Enfeksiyonu

Bağırsak Enfeksiyonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bağırsak Enfeksiyonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.