Bağlama Haberleri

Adana'da öğrenciler polis desteğiyle bağlama çalmayı öğrenecek

Adana'da lise öğrencileri, polislerin desteğiyle düzenlenen kursta bağlama çalmayı öğrenecek.

Yurthaber 05-10-2023 10:27

Bağlama tellerini yenilemek isteyenler için en sağlam ve uzun ömürlü bağlama teli modelleri

Türk müziğinin geleneksel enstrümanları arasında yer alan bağlama, zengin ve etkileyici sesinin yanı sıra müziğe kattığı duygu yoğunluğuyla da dinleyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Bağlamanızdan iyi bir ses performansı almak için kaliteli teller seçmeli ve belli aralıklarla onları yenilemelisiniz. Siz de bağlamanızdan iyi bir ses almak istiyorsanız en iyi bağlama teli önerilerimize göz atabilirsiniz!

Haber 18-05-2023 19:07

Ağrı'da onlarca öğrenci yetiştiren usta yarım asırdır bağlama çalıyor

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan Türk halk müziği tutkunu 70 yaşındaki Murat Tekin, onlarca öğrenci yetiştirdiği otantik atölyesinde yarım asırdır bağlama çalıyor.

Yurthaber 31-03-2023 11:27

Saz tellerini yenilemek isteyenler için en iyi saz teli markaları

Bağlama ve saz, ülkemizde en çok çalınan ve dinlenen enstrümanların başında geliyor. Saz çalanlar bilirler ki saz telleri zamanla yıpranıyor. Dolayısıyla belirli aralıklarla saz tellerini yenilemek önem taşıyor. İyi bir tel seçimi yapmak da sazın performansını artırıyor. Peki, en iyi saz teli hangisi? İşte detaylar!

Haber 16-02-2023 17:27

Bağlama

Bağlama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bağlama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bağlama çalmayı öğrenirken sizi zorlamayacak en iyi kısa sap bağlamalar

Telli çalgılar arasında yer alan kısa sap bağlamalar, eşsiz sesiyle çalanlara da dinleyenlere de huzur veriyor. Siz de kulaklarınızın pasını silecek kalitede müzik üretmeyi başaran kısa sap bağlamalara ilgi duyuyorsanız doğru yerdesiniz. İster profesyonel olun ister amatör; ihtiyacınıza cevap verecek en iyi modeller için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 20-01-2023 16:12

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Bolu'da köpeğini aracına bağlayarak metrelerce sürükleyen kişiye para cezası

Bolu'da köpeğini aracına bağlayarak metrelerce sürükleyen kişiye para cezası

Yurthaber 30-08-2022 11:35