Baharatlık Haberleri

Her sofrada mutlaka olmalı! Sofranıza şıklık, yemeklerinize lezzet katacak tuz biber değirmen setleri

Tuz ve biber değirmen setleri, yemeklerinizin tadını zenginleştirmenin en pratik ve keyifli yollarından birisi. Yemeğin lezzetini artırmanın yanında estetik görünümleriyle de mutfak ve sofralara şıklık katan baharat değirmenlerini sizler için derledik. Manuel modellerden otomatik ve ışıklı tasarımlara kadar birçok seçenek arasından size en uygun olanı seçerek mutfak deneyiminizi daha da keyifli hale getirmenizi sağlayacak 10 değirmen modeline gelin, birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 16:08

Fiyatı 325 TL'ye düştü! Baharatlık arayanlara müjde: Karaca'nın setinde %35 indirim

Baharatlıklar, baharatlarınızın taptaze kalmasını sağlarken baharat kullanımınızı da daha kolay ve pratik hale getirerek mutfakta daha keyifli bir deneyim sunar. "Kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğim şık tasarımlı bir baharatlık benim de mutfağımda olmalı!" diyorsanız Karaca'nın %35 indirimle satışta olan Blue Berry 7 Parça Kare Baharat Takımını kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 09-08-2023 15:42

Mutfaktaki baharat dolabınızı temiz ve düzenli bir hâle getirmeniz için ürün önerileri

Mutfaktaki baharat dolabınızda oluşan dağınık ve düzensiz görünümden rahatsız mısınız? Eğer öyleyseniz endişelenmenize hiç gerek yok çünkü düzenli ve temiz bir görünüm yaratmak aslında sandığınız kadar da zor değil. Gelin, mutfaktaki baharat dolabınızı temiz ve düzenli hâle getirmenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım!

Haber 28-10-2022 17:37

Her mutfakta var: Sonuçlar korkunç! Salmonella yuvası

Baharatlar, herhangi bir yemeğin lezzetini artırabilecek en önemli bileşenlerden biridir. Yemek pişirirken hangi tadı elde etmeye çalıştığınıza daha fazla odaklanmış olsanız da çalışma alanınızın temiz kalmasını sağlamak mikropların çapraz bulaşmasıyla mücadeleye yardımcı olabilir. Özellikle yeni araştırmalar, salmonella gibi hastalıklara neden olabilecek zararlı patojenlerin baharat kaplarınıza ulaşabileceği konusunda uyardı.

Haber 20-10-2022 20:29

Baharatlık

Baharatlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baharatlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zehir mutfağınızdan yayılıyor! Hiç farkında değilsiniz ama büyük risk taşıyor

Yemek yapmak birçok kişiye zevk veriyor. Güzel yemekler hazırlamak zevkli olsa da yemeklerin ardında kalan bulaşıkları temizlemek istenmeyen durumlara yol açabiliyor. Mutfakta gözden kaçan bazı yerler adeta zehir saçıyor. Farkında olmadan dokunduğumuz bu alanlar sağlımız için büyük risk oluşturuyor.

Haber 20-10-2022 12:00