Bahçe Maçı Haberleri

Lugano-Fenerbahçe maçının başında büyük hata! Top ağlara gitti, maçın spikeri bile şaşırdı...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, kalesinde sürpriz bir gol gördü. Mücadelenin henüz başında yapılan hata sonrası gelen gol spikeri bile şaşırttı.

Spor

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor

SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ifadeye çağrıldı! Galatasaray derbisinde ortalık karışmıştı...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 'Şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Fenerbahçe Başkanı Koç'un Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylarla ilgili soruşturma kapsamında alındı. Öte yandan Koç'la birlikte Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de ifadeye çağrıldı.

Spor

İlk 11 nedir, ne anlama gelir? İlk 11 neye göre belirlenir?

Futbolda "ilk 11", bir takımın maça başlayan oyuncularını ifade eder ve taktiksel stratejilerin temelini oluşturur. İlk 11'in doğru seçimi, takımın performansı, uyumu ve başarısı için kritik öneme sahiptir. Peki, futbolda ilk 11 nasıl ve neye göre belirlenir?

Spor

Bahçe Maçı

Bahçe Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bahçe Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA: Tahkim Kurulu'ndan derbi için gece yarısı kararı! Mert Hakan Yandaş'ın cezasında değişiklik...

Son dakika... Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili başvuru! 4 futbolcunun ceza alması isteniyor...

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası bazı sarı-lacivertli oyuncuların küfürlü tezahüratlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu. Fenerbahçeli Serdar Dursun, Joshua King, Bright-Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu’nun ismini veren Galatasaray kulübü detayları da paylaştı.

Spor

Trabzonsporlulara şaşırtan Osayi Samuel hamlesi! Tribünler bir anda dondu kaldı

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin başlama düdüğü öncesinde Beşiktaş tribünlerinden yapılan tezahürat bordo-mavili taraftarları kızdırdı. İşte detaylar...

Spor

Fatih Altaylı Ali Koç'a ateş püskürdü! Lig bittikten sonra haddini bildireceğim dedi ve...

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından yaşananların yankıları devam ederken, Fatih Altaylı olayların ardından yaptığı değerlendirmede Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç için çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: İstanbul Valiliği'nden Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için açıklama! 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan, öncesinde ve sonrasında birçok olaya sahne olan karşılaşma için İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda adli işlem başlatıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Spor

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi... '5'e 1 dayak yerken' demişti, Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay yanıt...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrası tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'ın '5'e 1 dayak yerken' sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor

Dursun Özbek, Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerilimi paylaştı! ''Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'seni mahvedeceğim' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'a sert ifadeler kullanan Özbek'in anlattığı olay sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Fenerbahçe, Torreira ile dalga geçti! Kırmızı kart pozisyonu paylaşıldı, binlerce beğeni aldı...

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Djiku'nun pozisyonu eski hakemler tarafından hatalı bulunmuştu. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı paylaşımda Torreira'nın kendisini yere attığını vurgulayarak esprili bir dille eleştiride bulundu.

Spor

Galatasaray maçı sonrası soyunma odası koridorları savaş alanına döndü! ''Ali Koç'un değil, devletin polisisiniz!''

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olayların detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sarı-lacivertlilerin sahaya çıkıp galibiyeti kutlamasının ardından soyunma odası koridorlarına güvenlik güçleri gelmiş ve ortalık karışmıştı.

Spor

Astrolog Meral Güven, 14 ay önce dün akşamı bilmiş! Tahminleri tek tek gerçek oldu, şampiyonu takımı da açıkladı: Mucizevi bir kutlama olacak!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak bir galibiyete ulaşırken; astrolog Meral Güven'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin yeniden gündeme geldi. Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini ve hatta Galatasaray'ın 'ben şampiyonum' diyeceğini belirten Güven'in yorumları bir bir gerçek olurken, şampiyon olacak takımı da açıklamıştı. Şimdi ise herkes o tahmini konuşuyor. Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak?

Spor

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Yüreğin yetiyorsa, delikanlıysan gel!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek Ali Koç'a, "İnsanlara burada ağza alınmayacak küfürler etmiş. Darp etmiş. Eğer şu kadar cesaretin, delikanlılığın varsa gel, buradayım." ifadelerini kullandı.

Spor

Galatasaray - Fenerbahçe maçını yalnızca 14 kişi izledi! Hakem sahaya şemsiyeyle çıktı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak maç öncesinde eski karşılaşmalar dikkat çekti. Uzun yıllardır süregelen rekabette ilginç olaylar da yaşandı.

Spor

Galatasaraylı taraftarlardan korkutan hareketler! Siyah pelerin giyip ilginç bir şekilde ritüel yaptılar...

Galatasaraylı taraftarlar derbi öncesi pelerin giyip ritüel yaptı. Icardi'nin posteri önünde bir takım hareketler yapıp ellerindeki bardaktaki sarı renkli suları boşaltan taraftarlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için araba parasına bilet satılıyor! Tam 750 bin TL'ye onlarca bilet satışta...

Pazar günü oynanacak ve şampiyonluğun düğümünün çözüleceği Galatasaray-Fenerbahçe maçında satışa çıkan biletler saniyesinde tükenmişti. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği mücadele öncesi tüm Türkiye bu karşılaşmaya odaklanmış durumda. Hal böyle olunca taraftarların durumunu fırsat bile karaborsacılar bilet fiyatlarını inanılmaz seviyeye çıkarttı.

Spor

Galatasaray taraftarlarından Fenerbahçe maçı için yoğun talep! Biletler karaborsaya düştü fiyatı görenler inanamıyor

Galatasaray'ın belki de şampiyonluğunu ilan edeceği maç olan Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar biletlere hücum ederken derbi maçının biletleri karaborsaya düştü. İşte detaylar...

Spor

Serdar Ali Çelikler'den olay yaratan iddia! ''Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atmak için sahaya çıkacak''

Fenerbahçeli kimliği ile tanınan gazeteci Serdar Ali Çelikler, haftaya oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. Florya'dan bilgi aldığını ifade eden Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın maça 5 atmak için çıkacağını söyledi.

Spor

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor

PFDK, Beşiktaş'lı Al-Musrati’ye 2 resmi müsabakadan men cezası verdi

PFDK, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Al Musrati'ye 2 maç ceza verildiğini açıkladı.

Spor

Beşiktaş'tan Fenerbahçe maçının ardından suç duyurusu kararı!

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Al-Musrati için Beyaz TV'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Oyuncusuna sahip çıkan siyah-beyazlıların bu hamlesi taraftarlardan geçer not aldı.

Spor

Mehmet Ali Yılmaz'ın son röportajı! Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş, olaylı Fenerbahçe maçı için 'Çok bozuldum, üzüldüm' demişti

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını sarstı. Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunan Yılmaz'ın vefat haberi sonrası son röportajı yeniden gündem oldu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş ve yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.

Spor

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe maç sonu açıkladı! Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe açıklamasında çok merak edilen Semih Kılıçsoy sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'ye gol atan eski Trabzonsporlu futbolcudan flaş yorum! ''Bize her yer Trabzon! Bunun adı intikam''

Sivasspor'da Fenerbahçe'ye gol atan Koita'dan maç sonunda ilginç açıklamalar geldi. Sarı-lacivertlilere gol attıktan sonra yaptığı sevinç hakkında konuşan Koita, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

Spor

Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası olay yaratan paylaşım!

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kaybının ardından Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'den flaş bir paylaşım geldi.

Spor

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Sivas deplasmanından alınan sonuçla birlikte Galatasaray ile puan farkı 4'e çıktı...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Sivas deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı ve Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Spor

Karagümrük Fenerbahçe maçında yaptığı müdahalelerle maça damga vuran Portekizli VAR hakeminin konuşmaları açıklandı!

TFF 32. haftada yaşanan kritik pozisyonların VAR kayıtlarını açıkladı. Bu hafta ilk kez uygulamaya geçilen yabancı VAR sistemi kritik müdahalelerde bulunurken, Karagümrük-Fenerbahçe maçının hakemi Andre Narciso ve Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki diyaloglar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor

Dzeko ile Yunan taraftarlar arasında gerilim! Fenerbahçe formasındaki Türk bayrağını gösterince tepki büyüdü

Olympiakos - Fenerbahçe maçında Yunan taraftarlar Edin Dzeko'ya büyük tepki gösterdi. Sakatlık yaşadığı anlarda kenara gelen Dzeko, Yunan taraftarlara formadaki Türk bayrağını gösterdi. Bu hareketin ardından Yunan taraftarlar Dzeko'ya ıslıklı protestoda bulundu.

Spor

Olympiakos maçı öncesi Fatih Terim'den Fenerbahçe açıklaması!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Olympiakos-Fenerbahçe maçını takip etmek için Yunanistan'a gelen Türk basın mensuplarını misafir etti.

Spor

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe için UEFA'dan hatalı bir paylaşım geldi!

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi UEFA resmi hesabından maça dair hatalı bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması geldi! ''Başka yöne bakıyordu''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.

Spor

Süper Kupa finali sonrası spor yazarlarından olay yorumlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: Bu ülkenin bir reisi var...

Şanlıurfa'daki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali tarihe geçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray ilk atağında golü bulurken, sarı-lacivertliler oyunun durmasıyla sahadan çekildi. Tatil edilen maç sonrası gözler verilecek karara çevrilirken, spor yazarlarının yorumları dikkat çekti. Ahmet Çakar'ın "Bu ülkenin bir reisi var, Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir tek şey var..." diyerek yaptığı çağrı ise gündem oldu.

Spor

Erden Timur'dan Süper Kupa maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine yanıt!

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa mücadelesinin ardından ardından açıklamalarda bulundu. Timur açıklamasında Ali Koç'a da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor

Dursun Özbek'ten flaş açıklama! ''Rezil olduk''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olaylı Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor

Trabzonspor PFDK'nın 6 maç seyircisiz oynama cezasını Tahkim Kurulu'na taşıdı!

Trabzonspor, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar sonrasında 6 maçlık seyircisiz oynama cezasına çarptırılırken Bordo mavili ekip bu kararı Tahkim Kurulu'na taşıdı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'de Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor maçında oynayabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, birer maçtan men edilen Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarının durdurulduğunu ve yapılan itirazın daha sonra inceleneceğini açıkladı.

Spor

SON DAKİKA: Fenerbahçeli futbolcular ceza aldı mı? Merakla beklenen PFDK kararları az önce açıklandı, 6 maç seyircisiz oynama cezası...

Son dakika haberi! Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlarla ilgili olarak futbolcular PFDK'ya sevkedilmişti. PFDK, Trabzonspor'a 6 maç ceza verdi. Öte yandan Fenerbahçeli futbolculardan Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat bir maç ceza aldı. Batshuayi ve Osayi Samuel ise ceza almadı.

Spor

Trabzonspor'dan suç duyurusu! Tam 352 kişi için resmi açıklama geldi

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçından sonra 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Spor

TFF'den Halil Umut Meler'e sürpriz görev! Trabzonspor-Fenerbahçe maçının cezasını mı çekiyor?

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında görev alan Halil Umut Meler'e bu hafta saha içinde görev verilmedi. Halil Umut Meler bu hafta VAR hakemi olarak görev alacak.

Spor

Fenerbahçeli futbolcular kaç maç ceza alacak? Sürpriz madde ortaya çıktı...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor’dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK’ye sevk edildi. Yapılan sevklerin ardından kimin kaç maç ceza alabileceği de yavaş yavaş netlik kazandı.

Spor

PFDK sevkleri sonrası Galatasaray'dan olay yaratan paylaşım! Şımarık ve fütursuz...

Galatasaray resmi kanallarından Trabzonspor-Fenerbahçe maçında dair yapılan PFDK sevkleriyle ilgili çok sert bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin sevkleri sonrası Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak çok sinirlendi! TFF'yi istifaya davet etti

Adana Demirspor başkanlığından sürpriz bir şekilde istifa eden Murat Sancak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının disiplin sevklerinin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından oldukça sert bir açıklamada bulundu. Sancak açıklamasında TFF ve tüm kurullarını istifaya davet etti. İşte detaylar...

Spor

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı

17 Mart'ta oynanan ve büyük olayların çıktığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili TFF'den açıklama geldi. PFDK'ya sevk edilen futbolcular belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Türk futbol tarihi bundan daha aşağılık bir sezon yaşanmamıştır!''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Ali Koç, "Stadyumlarda genelde bardakla verilir, pet şişeler atılıyordu… Üst araması olmamış. Karadeniz insanı merttir. Maskeyle maça gidildiğini hiç hatırlamıyorum. Bir kez daha Fenerbahçe’nin şampiyonluk hedefi elinden alınacaktı." dedi. Bu sözlerinin ardından Galatasaray yöneticisi Erden Timur'a yüklenen Koç'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Fenerbahçe'de PFDK'ye sevk edilecek oyuncular belli oluyor! Liste çok kabarık...

PFDK sevkleri geçtiğimiz gün açıklanmış fakat Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin herhangi bir oyuncuya işlem yapılmamıştı. Kamera kayıtlarının incelenmesinin devam ettiği öğrenilirken, Fenerbahçe'de PFDK'ye kimlerin sevk edileceği yavaş yavaş netleşti.

Spor

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Fenerbahçe maçının skorunu tahmin etti! ''Net olarak söylüyorum, bunu herkes bilsin!''

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin ligdeki durumuyla ilgili konuşarak Galatasaray maçının skoru hakkında tahminde bulundu.

Spor