Barbekü Haberleri

Fiyatı düştü! Napoleon NK22K-Leg Kömürlü Barbekü'de fırsat

Mükemmel barbekü deneyiminin tadını çıkarmanın şimdi tam zamanı! Napoleon NK22K-Leg Kömürlü Barbekü'de kısa süreli bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Bu benzersiz barbekü; büyük pişirme alanı, dayanıklı yapısı ve kullanım kolaylığı ile gözdeniz olmaya aday. İşte detaylar!

Haber 06-07-2023 12:07

Dünyanın en zararlı yiyecekleri! Kalp krizi ve kanser riskini artırıyor

Kanser, kalp hastalıkları, diyabeti, kolesterol gibi hastalıklarda yediğimiz yiyecekler hastalığı oldukça etkiliyor. Sağlıklı olduğunu düşünerek tükettiğimiz birçok yiyecek sağlığımızı riske atıyor. Uzmanlar sıklıkla tükettiğimiz dünyanın en zararlı yiyecekleri hakkında uyarıyor.

Haber 24-04-2023 09:10

Bahçenize koyup istediğiniz pişirimi yapabileceğiniz en iyi barbekü modelleri

İlkbahar ve yaz aylarında açık havada ziyafet çekmek isteyenlere birbirinden farklı barbekü modelleri tavsiye ediliyor. Akıllı ızgara sistemi ve ideal ısı yöntemiyle etleri dışı çıtır, içi sulu şekilde pişiren barbekü modelleri; damak tadına önem verenlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun sofralara lezzet katacak en kaliteli ve kullanışlı, en iyi barbekü modellerini beraber inceleyelim!

Haber 14-04-2023 17:48

Airfryer barbekü soslu baharatlı tavuk budu tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da barbekü soslu tavuk budu nasıl yapılır?

Airfryer kullanarak tüm ana yemeklerinizi daha az yağlı ya da sıfır yağlı şekilde ve çok kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Yemek sofralarını şenlendiren ve lezzetlendiren barbekü soslu baharatlı tavuk butlarını da daha lezzetli olarak Airfryer’da pişirebilirsiniz. İster kalabalık yemek sofralarına ister dizi/film izlerken atıştırmalık niyetine yiyebileceğiniz barbekü soslu baharatlı tavuk budunu airfryer'da yağsız bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:46

Barbekü

Barbekü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barbekü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir damlası bile çok tehlikeli! Sağlığınızı korumak için...

Yazın ısınan havalarla birlikte mangal ve barbekü yapma isteği artıyor. Mangalda ve barbeküde pişen etlerin tadı ayrı bir lezzete sahip olsa da sağlığınızı tehlike altına atabiliyor. Izgara yapılan etlerde kalan bir damla çiğ et suyu bile sağlığınızı büyük ölçüde etkiliyor.

Haber 05-07-2022 07:07

Yaz aylarında bahçesinde ya da terasında vakit geçirmeyi sevenler için eşsiz sehpa modelleri

Artan hava sıcaklıkları ile bahçe veya teras keyfini doyasıya yaşamak istiyor olabilirsiniz. Yaz aylarında vaktinizin çoğunu bahçe ya da terasınızda geçirmeyi tercih ediyorsanız mobilya seçiminize özen göstermenizi tavsiye ederiz. Kendisi küçük olsa da işlevi büyük olan hem şık hem kullanışlı sehpa modellerini sizler için derledik. Bu şekilde bir sehpa ihtiyacınız varsa sizin için seçtiğimiz ürünlerden oluşan listemize mutlaka göz atmalısınız!

Haber 27-06-2022 17:03

Hem doğal hem pratik: Et ve tavuk yemeklerinin lezzetini arşa çıkaran barbekü sosu tarifi

Güzel bir yemek, yanında servis edilen soslarla daha da lezzetli bir hale geliyor. Soslar, birbirinden farklı lezzetleriyle adeta ağızlarda şölen yaşatıyor. Bu enfes tatlardan biri de kesinlikle barbekü sosu! Özellikle et, tavuk ve kızarmış patatesin yanına çok yakışan bu muhteşem sosu evde hazırlamaya ne dersiniz?

Yemek 28-12-2021 09:58