Bariş Yarkadaş Haberleri Ve Son Dakika Bariş Yarkadaş Haberleri

Bariş Yarkadaş Haberleri Ve Son Dakika Bariş Yarkadaş Haberleri

Gazeteci ve bir dönem siyasetçi olan Barış Yarkadaş, 1974 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. Ortaöğretime kadar Kars’ta yaşayan Yarkadaş, daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınmış ve lise eğitimini Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. Anadolu üniversitesinde Kamu Yönetimi, Marmara Üniversitesinde de Matbaacılık bölümünü okuyan gazeteci, pek çok farklı televizyon ve radyo kanalında çalışmıştır. Üniversite zamanlarında profesyonel olarak gazeteciliğe başlamış, Çağdaş Gazeteciler Derneğinde şube başkanlığı da yapmış ve başkanlığa iki defa seçilmiştir. 2015 yılında yapılan Türkiye genel seçimleri neticesinde, 25 ve 26. dönem İstanbul Milletvekili olarak da görev yapan Yarkadaş, “Hepsi Yaralar Sonuncusu Öldürür” ve “Aksaray’ın Sırları” isimli iki kitabın da yazarlığını yapmıştır.

Barış Yarkadaş Haberleri

Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak iddia: Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı Elif Erbakan

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasında İstanbul'da yerel seçim ittifakı konusunda görüşmeler sürerken, çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş, Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul'da büyükşehir belediye başkanlığı için aday göstermesi durumunda, bu ismin Elif Erbakan olacağını iddia etti. İşte detaylar...

Haber 02-02-2024 12:59

Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'seçim' ziyareti! Ankara'daki ofiste görüştüler: Detayları belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin içeriğinde yerel seçimlere dair detaylar dikkat çekerken Özel'in bir başka planı daha ortaya çıktı: Yıl sonu yemeği...

Haber 08-12-2023 09:08

Meral Akşener'in masasına o modelle gidecek! 'İYİ Parti' planının detaylarını canlı yayında anlattı: CHP lideri Özgür Özel vites artırdı

İYİ Parti'de ortalık hayli karışık, istifalar peş peşe geliyor ancak gözler bir yandan da CHP ile yerel seçimde iş birliği yapılıp yapılmayacağında. Daha önce bu konuda sıcak mesajlar veren CHP lideri Özgür Özel vites artırıyor. Özel'in Meral Akşener'den randevu isteyeceği öğrenildi. Üstelik Özel o görüşmeye boş gitmeyecek, Akşener'e sunacağı model de hazır! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da Özgür Özel mesajı geldi.

Haber 21-11-2023 09:12

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında sinirler canlı yayında gerildi: Senin amacın siyasi

Gazeteci Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı TV100'deki Taksim Meydanı programında gergin anlar yaşadı. İkili, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki kriz hakkında tartışma yaşadı. Yarkadaş Yargıtay'ın AYM'ye yaptığını fonksiyon gaspı olarak değerlendirmesi ve AYM'nin Yargıtay'dan üstün olduğunu ifade etmesi üzerine Yakışıklı, Yarkadaş'ın amacının siyasi olduğunu belirterek, "AYM Yargıtaydan, Yargıtay da AYM'den üstün değildir. İkisi de birbirinden üstün değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-2023 00:13

Diğer Haber Etiketleri

Barış Yarkadaş

Bariş Yarkadaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bariş Yarkadaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım demişti! Barış Yarkadaş canlı yayında açıkladı: Kamuoyuna verdiğim sözü tutuyorum

CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlık yarışını kazanmasının ardından gazeteci Barış Yarkadaş'ın sözleri yeniden gündem oldu. "Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım" ifadelerinin ardından Barış Yarkadaş canlı yayında kararını açıkladı. Yarkadaş "Kamuoyuna verdiğim sözü tutuyorum. Aktif gazeteciliği bırakıyorum" dedi. Yarkadaş, kendisiyle ilgili tweet atan gazeteci Fatih Altaylı'ya eleştirilerde bulundu. Diğer yandan ise CHP lideri Özgür Özel de Yarkadaş ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Haber 07-11-2023 00:09

Gözler cuma gününe çevrildi! Özgür Özel'den dikkat çeken açıklama: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

CHP'deki hareketli günler devam ediyor. Yerel seçimler yaklaşırken kurultaya gidecek olan partide kimlerin aday olacağı merak konusu. Son açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek, "İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım" dedi. Gazeteci Barış Yarkadaş ise Özel'in toplantıda adaylığını açıklayacağını iddia etti.

Haber 12-09-2023 23:05

Milli Takımın zaferi sonrası paylaşılan 'fesli' görsel olay oldu! Barış Yarkadaş çok sinirlendi: Boş yapma Hacı

A milli kadın voleybol takımımızın Avrupa şampiyonluğu sonrası sosyal medyada paylaşılan 'fes'li bir görsel gündem oldu. Söz konusu görselin bir hakaret olduğunu savunan Hacı Yakışıklı, "Benim milli takımım benim devletime mi karşı?" dedi. Yakışıklı'ya tepki gösteren Barış Yarkadaş ise "Boş yapma Hacı" diye seslendi. Yarkadaş'ın sözleri milli takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt'u akıllara getirdi.

Haber 05-09-2023 08:29

'Tüm belediye başkanlarına bu yönde talimat verecek' CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddia! İstanbul, Ankara, İzmir... Hepsi dahil

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra siyaset gündeminde tartışmalar devam ediyor. Muhalefet cephesinden her geçen gün yeni ve dikkat çeken bir açıklama gelirken gözler şimdi de 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Muhalefetin, özellikle de CHP'nin yerel seçimde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilirken gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 25-08-2023 10:01

Stüdyoyu karıştıran 'Taliban' sözleri: Canlı yayında Hacı Yakışıklı ile Barış Yarkadaş arasında gerginlik tavan yaptı! 'Bale ve opera' çıkışı çok konuşulmuştu

Gazeteci Hacı Yakışıklı'nın opera ve bale sanatlarına dair çıkışı büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada tartışmaların fitilini ateşleyen sözlere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu da yanıt vermişti. Canlı yayında tartışılan o sözler sırasında konu Taliban'a geldi. Yakışıklı'ya yönelik "Sen Taliban kafasındasın" sözleri gerginliğe yol açtı, Yakışıklı ile Barış Yarkadaş arasında tansiyon tavan yaptı.

Haber 23-08-2023 15:36

Canlı yayında ‘pasif agresif’ kavgası! CHP’li isim ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı birbirine girdi: ‘Bedavadan 10 milletvekilliği aldınız’

Siyaset gündemi CHP'deki 'değişim' tartışmaları ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'seçime CHP listelerinden girme' konusundaki açıklamalarıyla çalkalanıyor. Seçimlerin yankıları sürerken canlı yayında CHP'li Barış Yarkadaş ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı birbirine girdi. İki isim özellikle 'pasif agresif' ifadesi üzerinden tartışma yaşarken Yarkadaş'ın 'Bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız' sözleri de dikkat çekti.

Haber 04-08-2023 13:35

Barış Yarkadaş'tan canlı yayında 'değişim yemeği' iddiası! Ekrem İmamoğlu'nun kadrosuna o isim de katılacak

Seçim sonuçlarının ardından CHP'de değişim isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak açıklamalar geldi. CHP'li eski milletvekili ve gazeteci Yarkadaş, İmamoğlu'nun 'değişim' yemeğine partiden önemli isimlerin katıldığını söyledi. Yarkadaş, 10 Ağustos'ta İmamoğlu'nun yeni bir çıkış daha yapacağını da ifade etti.

Haber 31-07-2023 21:14

Tanju Özcan ile Barış Yarkadaş arasında 'koltuk fırlatma' tartışması! Canlı yayında tansiyon yükseldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etmek için yürüdüğü Ankara'da, CHP Genel Merkezi önünde koltuk fırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Barış Yarkadaş arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı. Özcan kendisini eleştiren Yarkadaş'ın da fırlattığı kartın Kılıçdaroğlu'na isabet ettiğini ve bundan dolayı tekrar milletvekili olamadığını iddia etti. Buna sinirlenen Yarkadaş ise "Ben Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam." dedi.

Haber 17-07-2023 23:57

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Daron Acemoğlu için çok konuşulacak '2018' iddiası: 'Erdoğan, davet etti'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olan Prof. Dr. Daron Acemoğlu ismi gündem yarattı. Necmettin Batırel-Özgür Demirtaş polemiğinden sonra ortaya atılan yeni iddia dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Acemoğlu'na 2018 yılında bakanlık teklifi yapıldığını belirten gazeteci Barış Yarkadaş, söz konusu teklifin eski Bakan Mehmet Şimşek tarafından iletildiğini söyledi.

Haber 06-12-2022 07:54

Yarkadaş'ın gündem olan iddialarına ABB'den açıklama: Mansur Yavaş yönetiminde...

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında 'İYİ Partili vekil ABB'den 107 milyonluk ihale aldı' açıklamasıyla ses getiren gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'a Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İhalelerin Türkiye'de ilk kez canlı yayında Ankara'da yapıldığı vurgulanan açıklamada "Mansur Yavaş yönetiminde kim olursa olsun açık ihalelere katılabilmektedir." denildi. Öte yandan yanıttaki eski ABB Başkanı Melih Gökçek detayı dikkat çekti.

Haber 09-09-2022 16:20

İYİ Parti'den eski CHP Milletvekili Yarkadaş hakkında suç duyurusu

İYİ Parti'den eski CHP Milletvekili Yarkadaş hakkında suç duyurusu

Yurthaber 07-09-2022 21:12

İYİ Parti'den Barış Yarkadaş hakkında suç duyurusu! O iddialara karşı harekete geçildi

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, bir televizyon programında İYİ Parti'yle ilgili iddialarda bulunan Barış Yarkadaş hakkında 'Suçu Bildirmeme' ve 'İftira' suçlarından partisi adına suç duyurusunda bulundu.

Haber 07-09-2022 20:23

Siyasette anket polemiği! Barış Yarkadaş'tan AK Parti'nin oy oranıyla ilgili flaş iddia: Mesleği bırakırım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın paylaştığı son anket sonuçları gündem yarattı. CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Ünal'ın açıkladığı oy oranına tepki göstererek "AK Parti tek başına yüzde 44 alsın, burada söz veriyorum mesleği bırakırım" dedi.

Haber 29-01-2021 10:18

Barış Yarkadaş'tan çarpıcı Muharrem İnce iddiası: 'İhraç' istemiyle dilekçe verildi

CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında ‘Memleket Hareketi’ adlı bir oluşum başlatan Muharrem İnce’yle ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Yarkadaş, Yalova'da iki CHP üyesinin Muharrem İnce, kardeşi Hüseyin İnce ve görevden uzaklaştırılan belediye başkanı Vefa Salman hakkında ihraç istemiyle dilekçe verdiklerini söyledi.

Haber 02-09-2020 15:34

Anıtkabir'de 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarına İnce ve Yarkadaş'tan tepki

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törende 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atıldı. CHP'li Muharrem İnce'den ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'tan tepki geldi.

Haber 30-08-2020 19:53

Tatil eleştirilerine Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt: Benim tarzım bu!

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Erzurum'da kayak tatili' eleştirileriyle ilgili yakın bir çalışma arkadaşıyla konuştuğunu ve "Benim tarzım bu, toplum da buna alışacak, ben alışılageldik bir siyasetçi değilim" dediğini öne sürdü.

Haber 30-01-2020 08:45

Canlı yayında olay yaratacak iddia: Kanal İstanbul kadın ve erkekleri kısırlaştıracak

Kanal İstanbul tartışmasında olay akıllara zarar bir noktaya geldi. Prof. Dr. Cemal Saydam'ın, Kanal İstanbul'dan çıkacak gazın kısırlaşmaya neden olacak iddiasını gazeteci Barış Yarkadaş Habertürk TV ekranında dile getirdi. Yarkadaş'ın açıklamalarına Yeni Şafak yazarı ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk 'Komik olma' diyerek tepki gösterdi.

Haber 16-01-2020 11:05

Barış Yarkadaş ile Şamil Tayyar canlı yayında birbirine girdi: Ahlaksız da sensin soytarı da

Habertürk canlı yayınında AK Partili Şamil Tayyar ile CHP'li Barış Yarkadaş birbirine girdi. Hakaretlerin havada uçuşması nedeniyle program sunucusu Hülya Hökenek iki kez reklama gitmek zorunda kaldı.

Trend 19-10-2019 08:45

Mete Yarar ve Barış Yarkadaş arasında canlı yayında sert tartışma

Habertürk TV'de yayınlanan ve Barış Pınarı Harekatı'nın konuşulduğu programa, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş ve güvenlik uzmanı Mete Yarar'ın tartışması damga vurdu. Yarkadaş, Yarar'a, "AK Parti propagandası yapıyorsun sabahtan beri, gerçekleri anlatın gerçekleri" derken, Yarar ise Yarkadaş'a, "Şu üsluba bak. CHP’lisiniz ve başkasının siyasi kimliğini reddediyorsunuz, bravo. Sizin işinize gelmeyen her şey AK Parti’nin propagandası oluyor' şeklinde yanıt verdi.

Trend 17-10-2019 11:00

Anayasa Mahkemesinden hak ihlali kararı

Yüksek Mahkeme, Barış Yarkadaş'ın sosyal medyadan paylaştığı habere erişimin engellenmesinde ifade ve basın özgürlüklerinin ihlal edildiğine hükmetti - Anayasa Mahkemesi, ihlalin sonuçlarının ortadan kaldırılması için yeniden yargılama yapılmasına da karar verdi

Haber 15-05-2019 16:15

Canan Kaftancıoğlu'ndan Maltepe açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu , Maltepe'deki yeniden oy sayımında, ilave terminaller ile yaptıkları sayımların iptal edilmesi ve bu terminallerin saydığı oyların yeniden sayılması kararına ilişkin açıklama yaptı.

Haber 14-04-2019 23:44

Barış Yarkadaş'tan 'Maltepe' açıklaması: Kazananın olay çıkardığı nerede görülmüş

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul’un Maltepe ilçesindeki oy sayımının, AK Parti'li ve MHP’lilerin sayım alanına topluca girmesi nedeniyle durdurulduğunu açıkladı. Oy sayımına bugün devam edilecek. Öte yandan Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'nun 13 bin 995 oyla önde olduğunu açıkladı.

Haber 13-04-2019 03:27

Eski CHP Milletvekili Yarkadaş'a hapis cezası

Genel yayın yönetmeni olduğu internet sitesinde eski bakan Erdoğan Bayraktar hakkında yapılan bir haberde "gizliliğin ihlali" suçunu işlediği iddiasıyla yargılanan Barış Yarkadaş, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı - Mahkeme, Yarkadaş'ın yeniden suç işlemeyeceği yönünde olumlu kanaate varıldığı gerekçesiyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi

Haber 07-02-2019 13:13

Barış Yarkadaş Mustafa Sarıgül'ün DSP'ye geçiş tarihini canlı yayında açıkladı

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş katıldığı Habertürk canlı yayınında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın DSP'ye katılacağını söylerken, Sarıgül'ün DSP rozetini cuma günü takacağını ifade etti.

Haber 29-01-2019 09:43

Eren Erdem'den flaş karar! Açlık grevine başlıyor

Cezaevinde bulunan CHP PM üyesi Eren Erdem, yürütülen yargılamaya tepki nedeniyle açlık grevine başlama kararı aldı.

Haber 28-01-2019 12:08

Barış Yarkadaş'tan flaş iddia: Okul müdürü bunu da yaptı... Mahrem görüntüler WhatsApp grubunda!

CHP İstanbul 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş'ın, Kadıköy Anadolu Lisesi ile ilgili iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yarkadaş, okul müdürü Ali Fuat Güney'in, pansiyonda kalan öğrencilerin kendi aralarındaki şakalaşmalarını kaydettiğini ve ailelerinin de bulunduğu WhatsApp gruplarına gönderdiğini öne sürdü.

Haber 15-01-2019 14:01

CHP'nin İzmir adayı Tunç Soyer oldu iddiası! (Tunç Soyer kimdir?)

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Çarşamba günü İzmir adayının açıklanacağını belirten Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, aday gösterilecek ismin Tunç Soyer olduğunu iddia etti.

Haber 15-01-2019 07:06

Binali Yıldırım, Barış Yarkadaş'tan tazminat kazandı

TBMM Başkanı Yıldırım, eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'a açtığı davada, 10 bin lira manevi tazminat kazandı

Haber 10-01-2019 16:39

Barış Yarkadaş: Eren Erdem'in babası, cezaevi önündeki konuşmadan sonra işten çıkarıldı

CHP eski milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, Eren Erdem'in babası Hasan Erdem'in cezaevi önündeki konuşmasından sonra işinden çıkarıldığını yazdı.

Haber 08-01-2019 14:24

Barış Yarkadaş'tan olay sözler: CHP yönetimine göre Muharrem İnce aday olsa, yerel seçim genel seçime dönüşecekti

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı Seyr-i Sabah programında 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçime ilişkin hamleleri anlattı. Yarkadaş, 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin İstanbul adayı yapılmama sebeplerinden birinin yerel seçimlerin genel seçim havasına dönüşmemesi isteği olabileceğini söyledi.

Haber 19-12-2018 17:13

TBMM Başkanı Yıldırım'ın, Yarkadaş'a açtığı tazminat davasında karar

TBMM Başkanı Yıldırım'ın, Cumhuriyet gazetesinde verdiği bir röportajda kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'a açtığı manevi tazminat davası karara bağlandı - Anadolu 15. Asliye Hukuk Mahkemesi, Yarkadaş'ın 20 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi

Haber 13-12-2018 14:04

Canlı yayında 'AK Parti adayları' diye isim isim açıkladı

CHP eski Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, AK Parti'nin İstanbul'da 39 ilçeden aday gösterileceğini öne sürdüğü isimleri canlı yayında açıkladı.

Haber 04-12-2018 14:47

Barış Yarkadaş'tan Bilal Erdoğan ile ilgili gündem yaratacak İstanbul iddiası!

CHP İstanbul 26. dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, Halk TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan 'Tuba Emlek ve Mercek' isimli programda 'AK Parti kulislerinde konuşuluyor' diyerek Bilal Erdoğan ile ilgili gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

Haber 04-12-2018 14:47

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu mu? Canlı yayında flaş açıklamalar

Yerel seçim için geri sayım sürerken CHP'nin büyükşehir adayları henüz belirlenmedi. Ankara'da Mansur Yavaş ismi ön plana çıkarken, İstanbul adaylığı için Ekrem İmamoğlu konuşuluyor. Katıldığı canlı yayında İmamoğlu'nun adaylığıyla ilgili çarpıcı bilgiler paylaşan CHP'li Barış Yarkadaş, Cumartesi günü yapılacak görüşmeye dikkat çekti.

Haber 30-11-2018 07:38

Cami imamı cemaati direnişe çağırdı ama yıkımı engelleyemedi!

İstanbul Üsküdar'daki Esentepe Cami, belediye ekipleri tarafından sabaha karşı yıkıldı. 4 yıl önce restorasyonu yapılan cami için dün yıkım kararı alınmış ancak cami imamının cemaati direnişe çağırmasıyla belediye ekipleri camiyi yıkamadan geri dönmüştü. Sabaha karşı yeniden bölgeye gelen ekipler, TOMA'lar ve polis ekipleri eşliğinde tarihi camiyi yıktı. Belediye cami yıkımıyla ilgili şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

Haber 04-10-2018 09:38

Vakıf Katılım Bankası'nda da düşük kur olayı! Bankadan iki farklı açıklama

Halkbank'ın ardından Vakıf Katılım Bankası'nın da doları 4,571 liradan alıp 4,5888 liradan sattığı iddia edildi. Yaşanan olayı CHP'li Barış Yarkadaş Twitter hesabından duyurdu. Vakıf Katılım Bankası'ndan konuyla ilgili iki farklı açıklama geldi. Bir banka yetkilisi ilk açıklamada, kur fiyatlarındaki değişime sistem güncellenmesinin neden olduğunu söyledi. Sosyal medya üzerinden yapılan ikinci açıklamada ise bankanın kurumsal web sitesine siber saldırı gerçekleştiği belirtildi.

Finans 10-09-2018 01:47

Süleyman Soylu hakkında gündem yaratacak iddia

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun adının AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiğini iddia etti. Yarkadaş, AK Parti'nin İstanbul'u kazanması için MHP'nin oylarına ihtiyaç duyduğunu da ekledi

Haber 29-08-2018 13:53

CHP'de kurultay için kaç imza toplandı? Yeterli imza toplandı mı? Barış Yarkadaş imza sayısını açıkladı

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imza toplama süreci dün sona ererken, herkes 'CHP'de kurultay için kaç imza toplandı? Yeterli imza toplandı mı?' sorularına yanıt arıyor. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, canlı yayında yaptığı açıklamada toplanan imza sayısını duyurdu. Yarkadaş, 632 imzanın toplandığını iddia etti.

Haber 31-07-2018 08:18

CHP'de kurultay çağrısına bir imza da Silivri Cezaevi'ndeki Eren Erdem'den

CHP'de kurultay çağrısına bir imza da Silivri Cezaevi'nden geldi. Cezaevinden bir not gönderen Eren Erdem, "Benim başım kel mi? Silivri'de kumpasla tutulurken değişim ve umudun anlamını çok daha iyi anladım. Değişim ve umut talebiyle benim imzamı da ekleyin. Umudu birlikte büyütmek için en kısa zamanda buluşmak üzere..." dedi.

Haber 19-07-2018 16:18

CHP'den Levent Gültekin'e çağrı

Gazeteci Levent Gültekin, Muharrem İnce’nin 24 Haziran gecesinde seçim gecesi sarhoş olması nedeniyle canlı yayına çıkmadığını iddia etmişti. Gültekin o sözler nedeniyle özür diledi. Barış Yarkadaş'tan ise Gültekin'e 'Kaynağını açıkla' çağrısı geldi.

Haber 13-07-2018 12:00

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'tan dikkat çeken 24 Haziran sözleri

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'tan 24 Haziran seçimleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Seçim gecesi ve sonrasında yaşananlara değinen Yarkadaş, Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın '50 bin sandıktan 24 Haziran'da veri alamadık' sözlerinin çok acı verici olduğunu belirtti.

Haber 06-07-2018 21:02

24 Haziran seçimleri öncesi flaş iddia: Erdoğan MHP’yi sırtında taşımak istemiyor

24 Haziran seçimleri öncesi 'Cumhur ittifakı' hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş 'RTE’nin yeni ittifak aradığı sır değil' ifadelerini kullandı.

Haber 10-06-2018 08:34

CHP'li Barış Yarkadaş'ın babaannesi hayatını kaybetti! Ecevit'e 'Karaoğlan' lakabını vermişti

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın babaannesi Şahzade Şahin, Kars'ta hayatını kaybetti. Şahin, Bülent Ecevit'e 'Karaoğlan' lakabını vermesiyle de tanınıyordu.

Haber 01-06-2018 11:48

Muharrem İnce'nin ziyaret ettiği 'SoloTürk' pilotlarının gösterisi iptal edildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin dekanı Alaattin Duran'ın görevden alınmasının ardından CHP'yi kızdıran bir olay daha yaşandı. Muharrem İnce ve ekibinin havaalanında tokalaşarak poz verdiği 'SoloTürk' pilotlarının yapacağı gösteri uçuşlarının da iptal edildiği iddia edildi. CHP'li Yarkadaş, "AKP, sadece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Sn. Duran'ı değil, 19 Mayıs günü İnce'yle birlikte Samsun Havalimanı'nda gösteri uçuşundan dönerken karşılaştığımız Türk Yıldızları'nı da cezalandırdı"dedi

Haber 25-05-2018 11:33

Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'a şok! 24 Haziran Erken seçimi için hazırlanan CHP listesine giremediler!

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve beraberindeki heyet milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. CHP dün MYK'da 24 Haziran'da yapılacak seçimlere girecek Milletvekili listesini belirlemişti. Listede büyük sürpriz yaşandı. Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'ın tekrar listeye alınacağı konuşuluyordu ancak beklenen olmadı. Ali Şeker ise İstanbul 2’nci bölge 8’nci sıradan listeye girdi.

Haber 21-05-2018 17:17