Bartu Küçükçağlayan Haberleri Ve Son Dakika Bartu Küçükçağlayan Haberleri

Bartu Küçükçağlayan Haberleri Ve Son Dakika Bartu Küçükçağlayan Haberleri

Bartu Küçükçağlayan, 23 Nisan 1983 yılında Eskişehir’de doğdu. Kariyerine müzisyen, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu olarak devam etti. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamladı. Üniversite yıllarında Kent Oyunvular topluluğunun İnishmorelu Yüzbaşı oyununda rol aldı. 2004 yılından itibaren birçok dizide rol aldı. Haziran Gecesi, Binbir Gece bunlara örnektir. Kumarbazın Seçimi oyununda serdilediği performans ile dört ödül kazandı. Ayrıca sinema filmi olan Çoğunluk’da Mertkan rolünü üstlendi ve 47.Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ve birkaç ödül kazandı. Küçükçağlayan, Büyük Ev Ablukada müzik grubunun solistidir. Ayrıca bu grupta gitar çalmaktadır. Ayrıca 2020’de karantina dönemlerinde İnstagram sayfasından Melikşah Altuntaş ile yaptığı farklı konseptli yayınlar ile on binlerce kişi tarafından izlenmiştir.

Bartu Küçükçağlayan Haberleri

Bartu Küçükçağlayan, sahneye mini etekle çıktı! Dansı gündem oldu

Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerindeki oyunculuğuyla tanınan Bartu Küçükçağlayan, Büyük Ev Ablukada konserinde sahneye mini etekle çıktı. Küçükçağlayan'ın tarzı ve dansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-02-2024 17:43

Bartu Küçükçağlayan'ın konserinde sahneye iç çamaşırı fırlatıldı! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Bartu Küçükçağlayan, müzik grubu Büyük Ev Ablukada ile sahneye çıktı. Küçükçağlayan'ın şarkı söylediği esnada seyirciler tarafından sahneye iç çamaşırı fırlatıldı. Ünlü isim, iç çamaşırını eline alıp sallayarak şaşkınlık yarattı.

Magazin 31-07-2023 17:12

Kısmetse Olur'da tepki çeken söz! Bartu Küçükçağlayan paylaştı: Kalede kaleci var diye gol atmamak olmaz

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ve yarışmacıları program başladığı günden beri gündemden düşmüyor. Oyuncu ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan sosyal medya hesabından programda yayınlanan bir bölümü paylaşarak, tepkisini dile getirdi.

Magazin 26-12-2022 15:21

Hadise külodunu gösterdi sözlerini affetmedi! Oyuncu Bartu Küçükçağlayan o sözlerle dalga geçti

Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen'in sundukları programda şarkıcı Hadise'nin dansını göstererek yapılan yorumlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Hadise'ye yapılan çirkin yorumlardan sonra Bartu Küçükçağlayan dayanamadı ve bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-09-2022 08:11

Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla ilk paylaşım! Bir nazar boncuğunuzu alırım

2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 13-06-2022 15:31

Kelebekler filminin konusu ne? Kelebekler filminin oyuncuları kimler? Ne anlatıyor?

Kelebekler filminin konusu 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle merak konusu oldu. 2018 yılında vizyona giren filmin yönetmenliğini Tolga Karaçelik yaptı. Vatandaşlar, Kelebekler filminin konusu ne? Kelebekler filminin oyuncuları kimler? Ne anlatıyor? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte filme ilişkin bilgiler...

Trend 07-05-2022 19:55

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan'dan gerginlik yaratan Hasan Can Kaya açıklaması! Karıma bebiş dedi

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan konuk olduğu bir YouTube programında, komedyen Hasan Can Kaya ile ilgili ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyenin, karısına 'bebiş' dediğini dile getiren Küçükçağlayan'ın devamında söyledikleri duyanları şaşırttı.

Magazin 10-04-2022 10:02

Yayına damga vuran diyalog! Bartu Küçükçağlayan Hakan Şükür'ün adını söyleyemedi

Spor yazarı Mehmet Demirkol, programında konuk ettiği Bartu Küçükçağlayan'a Galatasaray tarihinin en iyi santraforunu sordu. FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün adını söylemeye çekinen Küçükçağlayan, "Söyleyemiyoruz adını galiba" ifadesini kullandı.

Magazin 09-04-2022 11:53

Bartu Küçükçağlayan baba oldu!

Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ve eşi Merve Özgüle'nin heyecanlı bekleyişi sona erdi. Çift, ilk çocuklarını kucaklarına aldı.

Magazin 01-02-2022 13:37

Nihat Genç'ten sahneye etekle çıkan Bartu Küçükçağlayan'a tepki

Yalan Dünya dizisinde Orçun rolüyle adından söz ettiren Bartu Küçükçağlayan, solisti olduğu Büyük Ev Ablukada grubunun konserine etekle çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Gazeteci Nihat Genç Küçükçağlayan’a tepki gecikmedi.

Magazin 29-12-2021 14:42

Ezber bozan hareket! Bartu Küçükçağlayan sahneye etekle çıktı

Yalan Dünya dizisindeki rolüyle tanınan ve Büyük Ev Ablukada grubunda solist olan Bartu Küçükçağlayan sahneye etekle çıktı. Geçtiğimiz günlerde baba olacağını duyuran Bartu Küçükçağlayan'ın tarzı resmen ezber bozdu.

Magazin 28-12-2021 11:46

Bartu Küçükçağlayan: Enis Arıkan’ı ben zannediyorlarmış!

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, bir dönem Enis Arıkan’ın kendisine benzetildiğini belirterek, ona selam yolladı.

Magazin 26-10-2021 15:24

Bartu Küçükçağlayan baba oluyor! Hep beraber müthiş bir ahenkle dans edeceğimize eminim

2019'da Merve Küçükçağlayan ile dünyaevine giren Bartu Küçükçağlayan karısının fotoğraflarını paylaşarak baba olacağını duyurdu.

Magazin 04-10-2021 10:44

Mücbir Sebepler'e katılan Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen 'baton salam' itirafı

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptığı program Mücbir Sebepler'in dün geceki konukları Kuşum Aydın ve Mehmet Ali Erbil oldu. Kahkahanın eksik olmadığı yayında Mehmet Ali Erbil, seyircinin ağzına baton salam soktuğu anlarla ilgili beklenmedik itirafta bulundu.

Magazin 22-03-2021 13:36

Masumlar Apartmanı'nda çalan şarkı merak edildi!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde çalan Gülinler şarkısı merak edildi. İşte Büyük Ev Ablukada grubuyla tanınan Gülinler'in 'Hayatım Yıkılmış Sarayım' şarkısının sözleri...

Magazin 24-02-2021 09:28

Didem Soydan Bartu Küçükçağlayan'ın mesajlarını ifşa etti! Bomba olay...

Didem Soydan LGBT'li bireyleri desteklerken "Mücbir Sebepler’de yıldızı parlayanlar ve hali hazırda yıldız olanlar, LGBT’ye niye destek olmuyorsunuz" sözleriyle dikkat çekti. Bartu Küçükçağlayan bu sözleri üstüne alınınca bakın neler yaşandı.

Magazin 04-02-2021 17:26

Gain yayın hayatına başladı! Gain nedir? Gain platformunda hangi diziler ve ünlü isimler var?

Türkiye'nin yeni nesil video içerik platformu Gain, 30 Aralık'ta yayın hayatına başladı. Platformun ilk dizisi, Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerini paylaştığı '10 Bin Adım' oldu. Gain’in, yeni yıl programına dair detayları belli oldu. Gain'in yılbaşı özel yayınında Doğu Demirkol'un stand up gösterisi, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Mücbir Yılbaşı özel bölümü yer alacak. Peki Gain nedir? İşte Gain platformundaki programlar ve diziler.

Magazin 30-12-2020 22:48

Nusret'in cinsel organının görünmesiyle ilgili Ömür Gedik'ten olay yorum

’Mücbir Sebepler’in 2. sezon ilk bölümünde Nusret’in olay yatağa atlama görüntüsü konuşuldu. Nusret Gökçe'nin cinsel organının görünmesiyle ilgili Ömür Gedik'ten gelen yorum ise şoke etti.

Magazin 15-11-2020 08:01

Melikşah ve Bartu ile Mücbir Sebepler yeniden başlıyor!

Karantina döneminde Instagram hesapları üzerinden yaptıkları canlı yayınlar ile kısa sürede çok sayıda izleyiciye ulaşan, pek çok ünlü konuğun yayınlara katıldığı ve ülkenin en çok konuşulan programları arasında yer almayı başaran Bartu ve Melikşah ile Mücbir Sebepler programı yeniden başlıyor.

Magazin 30-10-2020 14:47

Eşi ve eşinin eski sevgilisiyle tatile çıkan Can Bonomo sessizliğini bozdu

Ünlü şarkıcı Can Bonomo eşi Öykü Karayel'in tatili olay olmuştu. Eşi, eşinin eski sevgilisi Bartu Küçükçağlayan ve onun eşiyle beraber tatil yapan Can Bonomo ilk kez konuştu.

Magazin 01-09-2020 17:19

Cüneyt Özdemir'den Bartu Küçükçağlayan'a: Kıskanıyorum sizi

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın yaptığı Mücbir Sebepler yayınına Cüneyt Özdemir bağlandı. Özdemir canlı yayında canlı yayınları çok izlenen ikiliyi kıskandığını söyledi.

Magazin 29-05-2020 11:04

Gülben Ergen Mücbir Sebepler'e konuk oldu

Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan'ın Karantina Talk Show'u Mücbir Sebepler “Gülben Reis” ile sosyal medyanın gündeminde…

Magazin 26-05-2020 09:34

On binler bu yayına kilitlendi! Serdar Ortaç Mücbir Sebepler'de

Oyuncu ve şarkıcı Bartu Küçükçağlayan ile senarist ve sinema eleştirmeni Melikşah Altuntaş’ın karantina günlerinde başlattığı Instagram yayını Mücbir Sebepler’i her gece on binlerce kişi canlı izliyor. Mücbir Sebepler’in dün akşamki (6 Mayıs) konuğu uzun süredir yayına katılması beklenen Serdar Ortaç’tı.

Magazin 07-05-2020 16:27

Bartu Küçükçağlayan’dan Yıldız Kenter itirafı: 'Mektupları çaldım'

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, ölümünün ardından ustası Yıldız Kenter’le ilgili bir itirafta bulundu. Küçükçağlayan, Kenter Tiyatrosu’nun en genci olduğu sene kulisine girerek Kenter’in yazdığı mektuplardan bazılarını çaldığını itiraf etti.

Trend 19-11-2019 01:42

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, Merve Özgüle ile evlendi

Ünlü oyuncu ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan, klinik psikolog nişanlısı Merve Özgüle ile dün akşam dünya evine girdi.

Magazin 07-09-2019 16:40

Bartu Küçükçağlayan'dan Meral Akşener paylaşımı

Meral Akşener, dünkü grup toplantısında Büyük Ev Ablukada'nın şarkısında geçen "Güneş yerinde her şey yolunda" dizelerini sarf etti. Grubun üyelerinden Bartu Küçükçağlayan bu konuşma sonrası bakın ne dedi.

Trend 10-07-2019 10:36

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile Merve Özgüle nişanlandı

Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Özgüle ile nişanlandı.

Magazin 27-05-2019 01:47

Ebru Polat'tan Bartu Küçükçağlayan'a tepki!

Açtı ağzını yumdu gözünü. Ebru Polat, ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan’ı yerden yere vurdu.

Magazin 09-03-2019 09:54

Bartu Küçükçağlayan hayatını dizi yaptı!

Bartu Küçükçağlayan, kendi hayatından yola çıkarak senaryosunu yazacağı Ben Bartu isimli dizide başrolde yer alacak.

Magazin 16-07-2018 00:04

Yakalanınca telefona yapıştı

Bartu Küçükçağlayan ile sevgilisi Merve Özgüle, tatil dönüşü yakalanınca ne yapacaklarını şaşırdı

Magazin 24-06-2018 11:06

Sokak ortasında öpüştüler

Uzun zamandır 'Yalan Dünya' dizisinin Orçun'u Bartu Küçükçağlayan ile birlikte olan Öykü Karayel, önceki gün 'Medcezir'in oyuncularından Taner Ölmez'le görüntülendi.

Magazin 27-10-2013 14:33

Orçun canlı yayını bastı

Beyazıt Öztürk dün gece kendisinin de rol aldığı Yalan Dünya dizisinin oyuncularını ağırladı.

Haber 03-03-2012 14:40

Ne Kuzey ne de Güney

"Kuzey Güney"in Cemre'si Öykü Karayel, önceki gün gerçek aşkı Bartu Küçükçağlayan'la objektiflere yansıdı.

Magazin 05-11-2011 12:38