Başak Cengiz Haberleri

Ölümünün birinci yıldönümü! Başak Cengiz, samuray kılıcıyla vahşice katledilmişti

Ataşehir'de samuray kılıcıyla sokak ortasında vahşice katledilen mimar Başak Cengiz ölümünün yıldönümünde gözyaşlarıyla anıldı. Adının verildiği sokakta ailesi ve sevenleri tarafından yapılan anmada Cengiz'in öldürüldüğü yere karanfil bırakıldı. Anne Beyhan Cengiz, " Kızım senden özür diliyorum. Seni koruyamadım. Kızımın artık sevenleri var. Kızımı yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Kalbimin acıdan nasıl kıvrıldığını göstermek isterdim. Bu acıyla beni yalnız bırakmadınız'' dedi.

Haber 09-11-2022 12:22

Başak Cengiz’in katili Can Göktuğ Boz şikayetçi oldu: Aleyhimde yorum yapıyorlar

İstanbul Ataşehir'de geçen yıl Başak Cengiz’i samuray kılıcı ile vahşice katleden Can Göktuğ Boz, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarından şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Boz’un "hakaret" suçundan yaptığı şikayetlere takipsizlik kararı verdi.

Haber 17-10-2022 15:19

Başak Cengiz'i samur kılıcıyla katletmişti! Can Göktuğ Boz hakkında flaş karar

Ataşehir'de mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz kasım ayında yolda yürürken Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülmüştü. Can Göktuğ Boz'un 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından onandı. Verilen kararda temyiz yolunun açık olduğu belirtildi.

Haber 07-10-2022 15:10

Başak Cengiz'in ailesinden, kızlarının adını taşıyan fakültenin 10 öğrencisine burs

Başak Cengiz'in ailesinden, kızlarının adını taşıyan fakültenin 10 öğrencisine burs

Yurthaber 06-09-2022 19:38

Başak Cengiz

Başak Cengiz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Başak Cengiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Başak Cengiz'in ailesinin buruk bayramı

İstanbul'da geçen yıl kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Başak Cengiz'in ailesi, "Benim gidişim tohumun toprağa düşmesi gibi. Tohumlar filiz açıp can bulacak." ifadesini yazdırdıkları evlatlarının mezarı başında dua etti - Anne Beyhan Cengiz: - "Evlatlarımızı korumak için kanunlar çıksın çok istedim. Çünkü Başak Cengiz'in kadın katliamına hassasiyeti vardı. Zalimler için cezaların ağırlaştırılmasını, buna Başak Cengiz'in vesile olmasını gözlerim dolu izledim"

Yurthaber 08-07-2022 14:21

Samuray kılıcıyla vahşice öldürülmüştü! Başak Cengiz'in ailesi en acı bayramı yaşıyor... Annesi: Tek bir isteğim var

2021 yılının Kasım ayında mimar Başak Cengiz, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla vahşice öldürülmüş, Cengiz'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Cengiz'in ailesi, evlatlarından ayrı geçirdikleri ilk bayramın derin acısını yaşarken, gözü yaşlı aile bugün mezar ziyaretinde bulundu. Beyhan Cengiz, ''Rabbim inşallah Başak'a şehitlik tacını giydirdi, ben böyle inanıyorum. Sadece bizim değil, vatanının da gönlünde. Dileğim, bir daha Başak gibi güllerin kanı yere dökülmesin'' dedi.

Haber 01-05-2022 15:01

Son Dakika: Samuray kılıçlı cinayette karar! Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz’un cezası belli oldu: Bugün Başak Cengiz’in bayramı

Son dakika haberi: Ataşehir’de mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un yargılandığı davada kritik bir gelişme yaşandı. Sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu ve cezai sorumluluğunun tam olduğuna dair rapor duruşma sırasında mahkemeye ulaşırken, sanık hakkındaki karar da açıklandı. Mahkeme, Can Göktuğ Boz'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Anne Beyhan Cengiz, karar sonrası “Bugün Başak Cengiz’in bayramı" açıklamasını yaptı.

Haber 22-04-2022 17:09

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ne ceza aldı? Başak Cengiz olayı nedir? Can Göktuğ Boz kimdir?

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ne ceza aldı? sorusunun yanıtı, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde gerçekleşen kan donduran olaya ilişkin son dakika gelişmesi sonrası merak konusu oldu. Genç mimar, samuray kılıcı ile katledilmişti. Vatandaşlar internette Başak Cengiz olayı nedir? Can Göktuğ Boz kimdir? Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz ne ceza aldı? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 22-04-2022 15:32

Can Göktuğ Boz kimdir? Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Gök Tuğ Boz ne ceza aldı?

Can Göktuğ Boz, İstanbul'un Ataşehir ilçesinde gerçekleşen kan donduran olay ile ilgili son dakika gelişmesi sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, internette Can Göktuğ Boz kimdir? Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Gök Tuğ Boz ne ceza aldı? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 22-04-2022 15:27

Son dakika! Samuray kılıçlı vahşette yeni gelişme: Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu

Son dakika haberine göre İstanbul Ataşehir'de geçtiğimiz yıl kasım ayında, yolda gördüğü ve hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) samuray kılıcıyla vahşice katleden Can Göktuğ Boz'la (27) ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin kanını donduran cinayeti işleyen cani, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Son dakika gelişmesine göre savcı, "Tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Haber 25-03-2022 11:30

Mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldürmüştü! Katil Can Göktuğ Boz: Şeytan fısıldadı

Samuray kılıcıyla vahşice katledilen mimar Başak Cengiz'in öldürülmesinin ardından ilk duruşma gerçekleşti. Katil Can Göktuğ Boz, savunmasında şizofreni hastası olduğunu, kendisine şeytanın o gün birini öldürmesini fısıldadığını iddia etti. Acılı anne Beyhan Cengiz ise, ''Mimar Başak Cengiz Türkiye'nin evladı. Türkiye adaletine inanıyorum ilk günden beri. Ben acının, sabrın, özlemin çok ağır olduğu bir imtihandayım" dedi.

Haber 25-02-2022 16:17

Mimar Başak Cengiz'i kılıçla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı

Duruşmada, hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 6 yıla kadar hapis cezası istenen sanık Can Göktuğ Boz'un savunması alınıyor

Yurthaber 25-02-2022 11:14

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katletmişti! Can Göktuğ Boz'un akıl sağlığı yerinde mi?

Türkiye'yi kahreden samuray kılıçlı cinayette yeni bir gelişme yaşandı. Başak Cengiz'i katleden Can Göktuğ Boz'un akıl sağlığıyla ilgili Adli Tıp'tan ilk rapor geldi. Merak edilen raporda Boz'un ceza sorumluluğunun tam olduğu tespit edildi. Davada ilk celse 28 Şubat'ta görülecek.

Haber 16-02-2022 16:19

SON DAKİKA | Başak Cengiz cinayetinde 29 saniye detayı! Samuray kılıcıyla öldürülmüştü, katiliyle göz göze gelmiş

Son dakika haberi: Başak Cengiz'in sokak ortasında tanımadığı bir kişi tarafından samuray kılıcıyla öldürülmesi Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Günlerce konuşulan vahşi cinayetle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda 29 saniye detayı, vahşeti gözler önüne serdi. Rapora göre kendisini takip ettiğinden şüphelenen Başak Cengiz, sanığın olduğu tarafa doğru bakıp katiliyle göz göze gelmiş. Rapordaki diğer bir detaya göre ise kılıçlı saldırı 29 saniye boyunca kesintisiz sürdü.

Haber 04-02-2022 07:44

Başak Cengiz'in katil zanlısının tutukluluğunun devamına karar verildi

Başak Cengiz'in katil zanlısının tutukluluğunun devamına karar verildi

Yurthaber 27-01-2022 18:29

Son dakika haberi: Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ cinayet günü böyle bağırmış! 'Gelme sana da saplarım...'

SON DAKİKA: Ataşehir’de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz’i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Öte yandan dosyada görgü tanığı Kaan Ağca'nın da ifadesine yer verildi. Olay günü Ağca, elinde kılıç olan bir erkeğin yerde yatan kadına kılıcı sokup çıkardığını, Boz'un kendisini de tehdit ettiğini dile getirdi.

Haber 30-12-2021 10:58

SON DAKİKA | Samuray kılıçlı cinayette yeni gelişme! İşte Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz için istenen ceza

Son dakika haberine göre Türkiye'nin konuştuğu Samuray kılıçlı cinayette yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Ataşehir'de Başak Cengiz'i sokak ortasında vahşice öldüren ve ifadesinde "Bir kadını öldürmek daha kolay olduğu için kadın öldürmeyi tercih ettim" diyen katil zanlısı Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-12-2021 13:11

Adının verildiği kültür merkezinde Başak Cengiz için mevlit okutuldu

Baba Avni Cengiz: - "Başak yaşasaydı 29'una girmiş olacaktı. Bugün hem yaş günü hem de 40 mevlidi. Kalsaydı çok fazla şey yapacaktı ama maalesef fırsat vermediler" - Anne Beyhan Cengiz: - "Bugünün en mutlu günüm olması lazımdı. Yavrumu kucağıma almıştım ama bugün alamadım. Ona Kur'an-ı Kerim gönderdim, hediyemi yolladım" - Nişanlısı Mahir Mızrak: - "Sevdiğimin doğum günü çiçeğini mezarına bıraktım. Doğum günün kutlu olsun Başak. Seni çok seviyorum"

Yurthaber 18-12-2021 14:35

Son dakika: Dayısı 3 yıldır hayatını zindana çevirdi! Senin sonun da Başak Cengiz gibi olacak diyerek tehdit etti

Son dakika haberi: Psikolojik sorunlar yaşayan Zafer Duran, yeğeninin hayatını adeta kâbusa çevirdi! 3 yıldır baskılar nedeniyle zor bir süreç geçiren 30 yaşındaki Ş.A., son olarak dayısı tarafından "Senin de sonun Başak Cengiz gibi olacak" tehdidiyle karşı karşıya kaldı. Kan donduran olayın ardından dayının, Ş.A.'nın kapısının önüne gazete kupürleri koyduğu da ortaya çıktı.

Haber 13-12-2021 08:27

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ile Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal tek kişilik odalarda

İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) tutuklanan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tek kişilik odalara konuldu. Boz ve Yağal, diğer hükümlülerin zarar vermemesi için havalandırmaya da ayrı ayrı çıkarılıyor. Hasan Yağal ile Can Göktuğ Boz için geldikleri günden beri henüz ziyaretçi gelmediği belirtildi.

Haber 01-12-2021 09:40

Müslüme'nin dedesi ile Başak Cengiz'in katili aynı hapishanede

Türkiye’nin gündemine oturan Müslüme’nin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Y., Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındı. İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i öldürmesinin ardından tutuklanan Can Göktuğ Boz da Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulmuştu.

Haber 30-11-2021 14:25

Başak Cengiz'in ismi mezun olduğu Karabük Üniversitesinde yaşatılacak

İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden genç mimarın adının verildiği Mimarlık Fakültesine isim tabelası törenle asıldı - Vali Fuat Gürel: - "İnşallah onun hayallerini bu fakültede okuyacak kardeşlerimiz gerçekleştirecek" - Rektör Prof. Dr. Refik Polat: - "Başak Cengiz; eğitim hayatı boyunca bizim evladımızdı, artık tüm Türkiye'nin evladı olmuştur. Adını yaşatacağız" - Anne Beyhan Cengiz: - "Şunu anladım; koskoca bir aileye sahip olmuşum. Bana bunu yaşattığınız için teşekkür ederim"

Yurthaber 30-11-2021 14:08

Samuray kılıcıyla katledilmişti! Bakan Derya Yanık’tan Başak Cengiz cinayetiyle ilgili açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz cinayetiyle ilgili görüntüleri sızdıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, görev ve sorumluluk ihmali olan kişiler varsa onlarla alakalı da suç duyurusunu yapacaklarını söyledi.

Haber 27-11-2021 17:05

Bakan Derya Yanık'tan idam cezası ve Başak Cengiz açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Başak Cengiz cinayetinin kendisini çok etkilediğini belirterek cezalandırmanın tek başına suçun toplumdan yok olmasını sağlamadığını söyledi. Son dönemde artan kadın cinayetleri sonrası yeniden idam konusunun gündeme gelmesi üzerine Bakan Derya Yanık, "Bir hukukçu olarak idama kategorik olarak karşı değilim." dedi.

Haber 24-11-2021 09:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp söyledi! Başak Cengiz'in ismi mezun olduğu fakültede yaşatılacak

İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz, kızının isminin Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesine verilmesine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız dün akşam 22.00'de beni aradı, 'kararı imzaladım, hayırlı olsun' dedi. Bizimle ilgilendi, çok teşekkür ediyorum. Bu karar acımızı en azından biraz hafifletti." dedi.

Haber 23-11-2021 13:42

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 22-11-2021 14:32

Gülseren Budayıcıoğlu Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu! ''En ağır ruh hastası!''

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi sevilen dizilerle tanınırlığını arttıran ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Türkiye'yi sarsan Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu.

Magazin 20-11-2021 15:27

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz, polise direnmiş

Ataşehir’de, Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un vahşi cinayet sonrası eve gelen polislere direndiği için zor kullanılarak kelepçelendiği öğrenildi. Katil Can Göktuğ Boz’un, kelepçelendikten kılıcı polise gösterdiği ve suçunu itiraf ettiği tutanaklara geçti.

Haber 17-11-2021 14:10

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un avukat annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu: İstifa ediyorum

Ataşehir'de samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) katleden Can Göktuğ Boz'un (27) avukat olan annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu yazılı açıklama yaptı. Yomralıoğlu, oğlunun avukatlığından istifa edeceğini belirtti.

Haber 17-11-2021 11:48

Bakan Yanık'tan 'Başak Cengiz' açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Başak Cengiz'in vahşice öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Haber 16-11-2021 19:05

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan, Başak Cengiz paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başak Cengiz'in kılıçlı saldırıyla öldürülmesine ilişkin, "Bu acı hepimizin acısı. Sözün bittiği ve duyguların boğazda düğümlendiği zamanlar olur. Tam olarak o zamandayız." ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-2021 14:39

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Başak Cengiz paylaşımı:

"Bu acı hepimizin acısı. Sözün bittiği ve duyguların boğazda düğümlendiği zamanlar olur. Tam olarak o zamandayız"

Yurthaber 16-11-2021 14:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 16-11-2021 12:38

Samuray kılıcıyla katledilmişti! Başak Cengiz’in ismi Altındağ’da yaşayacak

Samuray kılıcıyla İstanbul’da Can Göktuğ Boz tarafından vahşice öldürülen Ankaralı Başak Cengiz'in adı, Altındağ'da bir kadın eğitim ve kültür merkezinde yaşatılacak.

Haber 16-11-2021 09:55

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 15-11-2021 14:54

Kılıçdaroğlu'ndan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Yurthaber 14-11-2021 15:19

Devlet Bahçeli'den Başak Cengiz için başsağlığı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataşehir'de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz için, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçeli mesajında Başak Cengiz’in ailesine baş sağlığı dileyerek, “Katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber 13-11-2021 17:16

Samuray kılıcıyla öldürülmüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün ziyaret ettiği Başak Cengiz’in anne ve babasıyla telefonda görüştü.

Haber 13-11-2021 14:07

Başak Cengiz samuray kılıcıyla öldürülmüştü! Yayın yasağı getirildi

Ataşehir’deki mimar Başak Cengiz’in samuray kılıcıyla öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yayın yasağı getirildi.

Haber 12-11-2021 15:24

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı

İstanbul Ataşehir'de Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı. Öte yandan Boz'un dehşet sonrası elinde kılıçla binaya giriş anına ilişkin fotoğraflar da ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saldırgan elinde kılıçla yaklaşık yarım saat sokaklarda dolaştı.

Haber 12-11-2021 14:57

Başak Cengiz ile ilgili yürek burkan detay! Gören gözyaşlarına boğuldu

İstanbul’daki iş seyahati sırasında akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişinin samuray kılıçlı saldırısına uğrayıp hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in komşusu Sevtap Acar'a “Düğünüm bahara olabilir” mesajı yürek burktu.

Haber 12-11-2021 14:30

Türkiye'nin kanını donduran cinayet! Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın annesi konuştu

İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) annesi Beyhan Cengiz, "Kuzumu benden ayırdılar, adalet istiyorum" dedi. Baba Avni Cengiz ise saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla ilgili, "Akli dengesi yerinde değilse nasıl 2 üniversite bitirmiş? Nasıl o kılıçları alıyor veya kim ona aldırıyor? Kılıçların satışı yasaklanmalı" dedi.

Haber 12-11-2021 13:33

Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in nişanlısından yürek yakan sözler: Bohçasını bile göremedi

İstanbul'daki iş seyahati sırasında akli dengesi yerine olmadığı iddia edilen bir kişini samuray kılıçlı saldırısına uğrayıp hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in (28) acılı nişanlısı konuştu. Başak Cengiz'in nişanlısı Mahir Mızrak'ın "Götürdüğümüz bohçasını bile göremedi" sözleri yürekleri yaktı.

Haber 12-11-2021 09:35

Başak Cengiz’in öldürülmesine sert tepki! Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da uğradığı kılıçlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Başak Cengiz'i anarak, “Cengiz, gencecik bir kadın, kadına yönelik şiddet nedir Allah aşkına. Sevgili Peygamberimiz ne diyor, 'Cennet anaların ayakları altındadır.' Peki bu kadınlara, analara yaptığımız nedir? Size sözüm söz, bütün Türkiye'ye söz. Asla ve asla kadına inen ele müsamaha göstermeyeceğiz. Kesinlikle İstanbul Sözleşmesini bir hafta içinde yürürlüğe koyacağım. Hiçbir caninin suçu hafifletilmeyecek” dedi.

Haber 12-11-2021 07:44

Can Göktuğ Boz kimdir, kaç yaşında? Can Göktuğ Boz olayı nedir?

İstanbul Ataşehir'de daha önce hiç tanımadığı 28 yaşındaki kadını yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un kim olduğu araştırılıyor. Boz, çıkarıldığı hakimlikçe 'Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan tutuklandı. Peki Can Göktuğ Boz kimdir, kaç yaşında? Can Göktuğ Boz olayı nedir? İşte ayrıntılar...

Haber 11-11-2021 21:26

Samuray kılıcı nedir? Samuray kılıcı ne için kullanılır? İşte korkunç cinayette kullanılan kılıç...

Mimar olduğu bilinen ve İstanbul’a eğitim için gelen 28 yaşındaki Başak Cengiz, samuray kılıcı ile saldırıya uğradıktan sonra yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hiç tanımadığı bir kişi tarafından sokak ortasında öldürülen Cengiz'in vefatı sonrası samuray kılıcının ne olduğu merak edildi. Peki Samuray kılıcı nedir? Samuray kılıcı ne için kullanılır? İşte korkunç cinayette kullanılan kılıç...

Haber 11-11-2021 21:14

Tarkan'dan Başak Cengiz isyanı: Ülkemiz bu utancından ne zaman kurtulacak?

Samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan Başak Cengiz hayatını kaybetti. Türkiye'yi ayağa kaldıran olayla ilgili Tarkan da sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin 11-11-2021 20:04

Başak Cengiz kimdir? Başak Cengiz neden öldü, katili kim?

Yaşanan korkunç cinayetin ardından Başak Cengiz'in kim olduğu merak ediliyor. Mimar olduğu bilinen Başak Cengiz, sokak ortasında tanımadığı bir adam tarafından öldürüldü. Peki Başak Cengiz kimdir, neden öldürüldü? Katili kim? İşte ayrıntılar...

Haber 11-11-2021 20:04

İletişim Başkanı Altun, Başak Cengiz cinayetinde yargılama sürecinin takipçisi olacaklarını bildirdi

İletişim Başkanı Altun, Başak Cengiz cinayetinde yargılama sürecinin takipçisi olacaklarını bildirdi

Yurthaber 11-11-2021 19:47