Bayındır Hastanesi Haberleri

Personel, yoğun bakımdaki hastayla dalga geçmişti! O hastane hakkında 27 gün sonra flaş karar

İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gören yaşlı kadınla dalga geçen personellerin görüntüsü tepki çekmişti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerle ilgili söz konusu personeller görevden uzaklaştırılarak haklarında işlem yapılmıştı. Faaliyetleri durdurulan hastane 27 gün sonra yeniden açıldı.

Haber

Karın duvarı fıtıklarında çözüm cerrahi tedaviler

​​​Bayındır İçerenköy Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Tufan Hacıahmetoğlu: - "Fıtık ameliyatlarında kapalı yöntemle yapılan ameliyatlar giderek yaygınlaşıyor. Ameliyat tekniğine karar verirken hasta bazlı değerlendirme yapmak gerekiyor" - "Hastalar kapalı ameliyatlardan sonra 3 ila 5 gün içinde, açık ameliyatlardan sonra ise bir hafta içinde gündelik aktivitelerine devam ediyorlar"

Yurthaber

Kolon kanserinde erken teşhis büyük önem taşıyor

İçerenköy Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Kemal Gürbüz: - "Batılı toplumlarda 50 yaşın üstünde olan gruplarda, 5 yılda bir yapılan kolonoskopik takip programlarına alınmış vakalarda kolon kanserinden ölüm oranının yüzde 85 düzeyinde azaldığı defalarca kez saptandı" - "Tüm organ kanserleri arasında önlenebilen tek tür kolon kanseri"

Yurthaber

Serviks kanserine dikkat!

Dünyada iki dakikada bir kadın serviks kanserinden (rahim ağzı kanseri) ölüyor. Tarama yöntemleri sayesinde önlenebilir bir hastalık olan serviks kanseri hakkında tek sorun bu konunun kadınlar tarafından yeterince bilinmemesi. Bayındır Hastanesi’nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Tülin Dabakoğlu, serviks kanseri hakkında bilinmesi gereken her şeyi anlattı.

Haber

Bayındır Hastanesi

Bayındır Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bayındır Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Özel hastane sektörünün ilk tıp ödülü

Geleneksel ‘Bayındır Tıp Ödülleri’ sahiplerini buldu.

Haber

Migren en çok gençlerde görülüyor

Migren, nörolojik, gastrointestinal ve otonom değişikliklerin çeşitli kombinasyonlarda eşlik ettiği ataklar şeklinde ortaya çıkan bir baş ağrısı bozukluğudur.

Haber