Baykar Haberleri

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-2024 08:06

Murat Kurum Baykar'ı ziyaret etti! 'Bugün yeni çok şey öğrendim'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Baykar'ı ziyaret etti. "Türk savunma sanayinin göz bebeği İHA ve SiHA’ları yerinde inceledik" diyen Kurum "Bugün yeni çok şey öğrendim. Bir kez daha gurur duydum" ifadelerini kullandı.

Haber 29-03-2024 00:12

Baykar fabrikasında 'casusluk' şüphesi! Hard disk çalan stajyer tutuklandı

Türkiye'nin savunma sanayinde tüm dünyada adından söz ettirmesine nede olan Baykar fabrikasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Fabrikadan 4 hard disk çaldığı belirlenen stajyer Ahmet Anıl Ç. tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 22-11-2023 15:01

Selçuk Bayraktar'dan 'Gazze' açıklaması: 280 milyon liralık insani yardıma hazırız

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazze halkı için 280 milyon liralık insanlık yardım yapmaya hazır olduklarını belirterek uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi çağrısında bulundu.

Haber 20-10-2023 01:05

OGM'den 'İHA ihalesi' açıklaması! 'Uçuş saat ücretleri dikkate alındığında...'

Orman Genel Müdürlüğü'nden (OGM), orman yangınlarında kullanılan İHA'ların kiralanmasına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "BAYKAR ile imzalanan sözleşme, uçuş saat ücretleri dikkate alındığında dünyadaki benzeri uçuş hizmetlerinin çok altındadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 29-07-2023 19:23

Fotoğraflar var demişti... Haluk Bayraktar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt: Babamız size dava açmıştı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi. CHP liderinin tutarsız olduğunu savunan Bayraktar, "Babamız Özdemir Bey size dava açmış ve mahkeme sizi tazminata mahkum etmişti. Bu tutarsız halinizi milletimizin takdirine sunuyoruz." dedi. Bayraktar açıklamasının devamında rekabetten kaçmadıklarının altını çizerek "Bizim derdimiz siyaset değil. Milletimizin hukukunu çiğnetmemenin derdindeyiz" diye konuştu.

Haber 30-04-2023 08:00

Kılıçdaroğlu'ndan Haluk Bayraktar'a yanıt: 'Siz ailece bizim için çok değerlisiniz'

Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar'ın sözlerine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz. Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-2023 09:49

Türkiye'nin yeni seyir füzesi KEMANKEŞ ortaya çıktı

Baykar tarafından geliştirilen mini akıllı seyir füzesi BAYRAKTAR KEMANKEŞ ilk kez TEKNOFEST'te tanıtıldı.

Yurthaber 27-04-2023 13:54

Dünya havacılık tarihinde bir ilk! Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar Akıncı kol uçuşu gerçekleştirdi

Baykar'ın tamamen öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Kızılelma bir ilke imza attı. Kızılelma, Bayraktar Akıncı TİHA ile kol uçuşu gerçekleştirdi. O anları ise Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştı. İşte haberin detayları...

Haber 25-04-2023 00:28

Sosyal medyada duyurdular! Bayraktar KIZILELMA, 8. uçuş testini başarıyla tamamladı

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağının 8. uçuş testini de başarıyla tamamladıklarını açıkladı.

Haber 20-04-2023 19:20

Bayraktar KIZILELMA'dan bir başarı daha! 4. uçuşunda gerçekleşti

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde dördüncü uçuşunu gerçekleştirdi. Bir başarıya daha imza atan KIZILELMA Sistem Tanımlama Testini sorunsuz tamamlandı.

Haber 15-04-2023 21:54

Tekirdağ'da üniversiteliler tasarladıkları Müfettiş Bükrek ile TEKNOFEST'te birinciliği hedefliyor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin (NKÜ) bilgisayar, elektronik haberleşme ve makine mühendisliği bölümlerinden 10 öğrenci, tasarladıkları ve "Müfettiş Bükrek" adını verdikleri İHA ile TEKNOFEST'te birinciliği hedefliyor.

Yurthaber 14-04-2023 15:02

Bayraktar AKINCI TİHA'dan bir başarı daha! 140 kilometre mesafedeki hedefi tam 12'den vurdu

Türkiye'nin yerli savunma sanayi geliştiricilerinden Baykar'ın ürettiği AKINCI TİHA, 140 kilometre mesafedeki hedefini tam 12'den vurarak bir ilke daha imza attı. 28 ülkeye ihracat yapan Baykar'ın 2022 cirosu 1,4 milyar dolara ulaşmıştı.

Haber 31-03-2023 23:51

Bu yıl başlıyor! İlk kez sergilenecek... Selçuk Bayraktar Gün sayıyor diyerek paylaştı: Türünün ilk örneği, gün sayıyor

Bayraktar TB3 görücüye çıkmak için gün sayıyor. Baykar tarafından geliştirilen SİHA bu yıl hem ilk uçuş testlerine başlayacak hem de ilk kez halka açık olarak sergilenecek. TB3 ayrıca türünün ilk örneği olma niteliğini de taşıyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da sosyal medya hesabından Bayraktar TB3'ün ramazan ayı öncesi çekilmiş görsellerini paylaşarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 27-03-2023 12:52

Selçuk Bayraktar kimdir, nereli, kiminle evli? Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan dev bağış!

Selçuk Bayraktar Kahramanmaraş depremi sonrası yaptığı bağış açıklamasıyla gündem oldu. Kullanıcılar Selçuk Bayraktar'ın kim olduğunu, kiminle evli olduğunu ve hayat hikayesini merak ediyorlar. Türkiye’nin ilk milli S/İHA sistemlerinin ve ilk milli insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın mimarı olan Bayraktar ile ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki Selçuk Bayraktar kimdir, ne iş yapıyor, kiminle evli? İşte detaylar...

Haber 14-02-2023 00:12

Selçuk Bayraktar açıkladı! Baykar, deprem mağdurlarına 1000 konut bağışladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, depremzedelerin kalıcı barınma ihtiyacının çözümü için AFAD ile koordineli bir şekilde bin konut bağışlayacaklarını açıkladı. Bayraktar, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Milletimiz için konut seferberliği başlatıyoruz. BAYKAR olarak afetzede kardeşlerimizin kalıcı barınma ihtiyacının çözümüne destek olabilmek için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışlıyoruz. Yaralarımızı tek yürek hep birlikte saracağız" dedi.

Haber 12-02-2023 19:58

İkinci Avrupa ülkesi olacak! BAYKAR ile Portekiz arasında SİHA görüşmesi... Bakan Çavuşoğlu duyurdu

Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Portekiz ile BAYKAR arasında SİHA tedarikine yönelik görüşmelere başlandığını duyurdu. Çavuşoğlu "BAYKAR ile Portekiz arasında görüşmelerin başlamış olduğunu da öğrendim" ifadelerini kullanırken; Portekiz, Türkiye'den SİHA alması durumunda Polonya'dan sonra bu sistemleri alan ikinci Avrupa ülkesi olacak.

Haber 30-01-2023 14:33

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA sistem tanımlama test uçuşunu başarıyla tamamladı

Baykar’ın tamamen öz sermayesiyle milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, ikinci uçuşunda Sistem Tanımlama Test’ini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "İnsansız savaş uçağımız KIZILELMA Sistem Tanımlama Uçuşu’nu başarıyla tamamladı. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-2023 17:52

Ali Babacan’dan BAYKAR ile ilgili yeni açıklama: ‘Sözlerim çarpıtıldı!’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın SİHA ve İHA’ların üreticisi BAYKAR ile ilgili yaptığı açıklamalar özellikle hükümet kanadından çok sert tepki ile karşılanmıştı. Babacan ‘dokunacağız tabi ki’ diyerek yaptığı açıklamaya düzeltme getirerek sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Babacan ‘Günlerdir sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor’ dedi.

Haber 18-01-2023 12:22

Selçuk Bayraktar'dan çok konuşulacak gönderme! Babacan'ın İHA ve SİHA çıkışı gündem yaratmıştı, Bayraktar fotoğraflarla yanıt verdi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın savunma sanayiinde önemli rol oynayan İHA ve SİHA'lar hakkındaki çıkışı siyasetin gündemini hareketlendirirken Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da Babacan'a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Paylaşımına Bayraktar Kızılelma ile vatandaşların fotoğraflarını ekleyen Bayraktar, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir" diyerek ses getirecek bir gönderme yaptı.

Haber 18-01-2023 09:07

Devlet memurlarının primlerinden tasarrufa gittiler! Kırgızistan o parayla, Baykar tarafından üretilen bütün SİHA’lardan satın aldı

Kırgızistan, Türkiye’den silahlı insansız hava aracı (SİHA) Anka satın aldığını bildirdi. Bu satın alımın gerçekleşmesiyle Kırgızistan, TUSAŞ ve Baykar tarafından üretilen bütün SİHA’lardan tedarik etmiş oldu. Ülkenin Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Dayırbek Orunbekov, güvenlik için harcanan paraların devlet memurlarının primlerinden tasarrufa gidilerek sağlandığını açıkladı.

Haber 17-01-2023 22:15

Son dakika | Haluk Bayraktar'dan 'Kızılelma' sözleri! Hiçbir devlet desteği yok diyerek açıkladı: Türkiye'yi süper güç teknolojisine çıkartacak

Son dakika haberi: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın savunma sanayii şirketi Baykar hakkındaki açıklamaları gündemdeki yerini korurken Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 'devlet desteği' iddialarına yanıt verdi. Şirketin üretimi bir İHA olan Kızıelma hakkında açıklamada bulunan Bayraktar, "Üretiminde hiçbir devlet desteği yok. Yüzde 100 Baykar'ın kendi imkanlarıyla geliştirildi. Devletle, herhangi bir otorite ile anlaşmadan kendi imkanlarımızla adım attık" dedi.

Haber 16-01-2023 20:50

Süleyman Soylu'dan Ali Babacan'a çok sert Baykar tepkisi! 'Ya ajandır, ya haindir, ya embesildir'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ‘Baykar’ hakkında sorulan soruya verdiği cevaba ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Soylu, "İnsansız hava araçları (İHA) Türkiye'nin terörle mücadele tarihini değiştirdi. Hele Bayraktar İHA, dünyanın önünde selam durduğu oyun değiştirici bir mucizedir. Saldıranlar, ya ajandır, ya haindir, ya embesildir. Amerika'nın çocukları, çaresiz zübükler" dedi. Adalet Bakanı Bozdağ'dan da tepki geldi.

Haber 15-01-2023 13:00

Aselsan ve Baykar'dan işbirliği! Test sonucu başarılı: Görüntüler paylaşıldı

Savunma sanayiinde yakından takip edilen gelişmelere her geçen gün bir yenisi eklenirken son olarak Aselsan ve Baykar işbirliği yaparak atış testi gerçekleştirdi. Başarıyla tamamlanan testin görüntüleri Baykar'ın sosyal medya hesabından da paylaşıldı.

Haber 30-12-2022 09:47

İlk kez test edildi! Akıncı TİHA'dan ateşlendi, hedefi yerle bir etti

Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli insansız hava aracı Bayraktar Akıncı TİHA, TÜBİTAK SAGE'nin geliştirdiği Gökçe Güdüm Kiti ile buluştu. Akıncı TİHA'ya monte edilen ve test atışı yapılan Gökçe Güdüm Kiti, hedefi başarıyla vurdu. Öte yandan Gökçe Güdüm Kiti, bir insansız hava aracında ilk kez test edildi.

Haber 22-12-2022 22:02

Türkiye'de bir ilk! Akıncı TİHA'dan ateşlendi, hedefi tam isabetle vurdu

Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi TRG-230-iHA, başarıyla test edildi. Akıncı TİHA'dan ateşlenen füze, 100 kilometre üzerindeki hedefi tam isabetle vurdu. Gerçekleştirilen atışın, Türkiye'de havadan karaya atılan ilk balistik süpersonik füze olma özelliğini taşıdığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 16-12-2022 22:46

CHP'li Özel tek kelimeyle yanıtladı: 'Selçuk Bayraktar' sorusuna ses getirecek cevap! Kılıçdaroğlu'nun TEKNOFEST ziyareti gündem olmuştu

Her yıl gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören TEKNOFEST ile Türkiye'nin savunma sanayiinde önemli rol oynayan Baykar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar hakkında CHP'den dikkat çekici bir yorum geldi. CHP Genel Başkanı Kemal TEKNOFEST'i ilk kez bu yıl ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamaya Bayraktar'dan tepki gelen Kılıçdaroğlu, ayrıca Bayraktar'la bir görüşmesini de anlatmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bayraktar'ı başarılı buluyor musunuz" sorusuna yanıt verdi.

Haber 13-12-2022 15:27

Bayraktar TB2 SİHA'ya komşu talip oldu! Savunma Bakanı Stoyanov iddiaları doğruladı

Birçok coğrafyada başarısını ispat eden yerli ve milli Bayraktar TB2 SİHA'lara yeni bir talip çıktı. Halihazırda Ukrayna, Katar, Azerbaycan, Polonya ve bazı Afrika ülkelerine ihraç edilen Bayraktar TB2'lerle Bulgaristan'ın ilgilendiği bildirildi. Söz konusu iddiaları Bulgaristan Savunma Bakanı Dimitar Stoyanov da doğruladı. İşte haberin detayları...

Haber 25-11-2022 21:10

Selçuk Bayraktar 'büyük heyecan' diyerek duyurdu: İlk teslimat gerçekleşti

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Polonya'ya ilk teslimatın gerçekleştirildiğini açıkladı. SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Fuarı’nın son gününde değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, İnsansız Hava Aracı (İHA) alanında Türkiye'nin dünyaya damga vurduğunu belirterek, "Dünyada ilk 3 ülke arasına girmiş olduk. TSK konunun uzmanı olarak dünyada bir numara diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Haber 28-10-2022 18:49

AB ve NATO'da bir ilk! Polonya, Bayraktar SİHA'ları bekliyor! Savunma Bakanı'ndan paylaşım geldi

Yerli ve milli İHA ve SİHA'larıyla tüm dünyada adını duyuran BAYKAR, geçtiğimiz yıl Polonya ile Bayraktar TB2 SİHA'lar için anlaşma imzalamıştı. 24 adet sipariş veren Polonya, Türk SİHA'ları için beklemeye geçerken AB ve NATO’daki ülkeler arasında ilk SİHA kullanıcısı olacak. Öte yandan Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak ve Bakanlığın sosyal medya hesabından da dikkat çeken paylaşımlar geldi.

Haber 27-10-2022 14:30

Zirve 23'e sürpriz isim olarak katılan Selçuk Bayraktar: Kızılelma'nın son aşamalarındayız

BAYKAR Teknoloji ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Zirve 23'te sürpriz isim olarak gençlerle bir araya geldi. Bayraktar, "Buraya gelmeden az önce de bir yer testi daha vardı. İnşallah ilk uçuşuna gün sayıyor. Bütün bir anlamda muharebedeki geleceği olan, Türkiye'nin de ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma'nın son aşamalarındayız diyebilirim" dedi.

Haber 15-10-2022 22:37

Sosyal medyadan art arda paylaştılar! Kızılelma'nın ilk motor entegrasyon testi başarıyla tamamlandı

Baykar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar'ın sosyal medya hesaplarından, Kızılelma ile ilgili paylaşımlar geldi. Selçuk Bayraktar'ın paylaşımında "Bayraktar Kızılelma bugün ilk motor entegrasyon testini başarıyla tamamladı" ifadeleri kullanılırken, Baykar'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Milli ve özgün olarak geliştirdiğimiz insansız savaş uçağımız Bayraktar Kızılelma'nın ilk Motor Entegrasyon Testi'ni başarıyla tamamladık. Hayırlı ve uğurlu olsun" denildi.

Haber 17-09-2022 20:26

Dünyanın en büyük ordularından biri gözünü Bayraktar TB2'ye dikti! İtalya'dan dikkat çeken paylaşım

Ürettiği İHA ve SİHA'larla dünyanın birçok ülkesinin gözüne giren Baykar'a talepler gelmeye devam ediyor. Son olarak dünyanın en büyük 10 ordusundan birine sahip olan İtalya, Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'sı Bayraktar TB2'yi hedefleri arasına aldı.

Haber 17-09-2022 13:11

Baykar'ın yeni SİHA'sı heyecan yarattı! Ukrayna basını duyurdu: Hayalet Baykar TB-4 yolda

Savunma sanayii firması Baykar tarafından yeni bir silahlı insansız hava aracı (SİHA) üretildiği bildirildi. Haberi paylaşan Ukrayna basını, Bayraktar TB serisine eklenmesi beklenen ve "hayalet SİHA" olarak tanıttığı yeni SİHA'ya ilişkin bir görsel de paylaştı.

Haber 12-09-2022 17:09

Üniversite öğrencilerinden havacılık standartlarında yüzde 100 yerli elektrikli araç

İTÜ öğrencileri tarafından tasarlanan, Türkiye'nin havacılık standartlarındaki ilk hibrit monokok şasiye sahip yüzde 100 elektrikli araç "Deha Tech BeElectric 02", üniversite-sanayi iş birliğiyle hayata geçirildi - İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Çayan Baykal: - "Bu üretimi yaparken, herhangi bir havacılık standardı adımını atlamadan kitabına uygun şekilde yaptık"

Yurthaber 01-09-2022 11:02

Milli İHA'lar ihracat rekoruna uçuyor

Baykar'ın Bayraktar TB2 ihraç ettiği ülke sayısı 24'e çıktı, şirketin 2022 gelirlerinde ihracatın payı yüzde 98'e ulaştı - Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: - "Şu anda yıllık kapasitemiz Bayraktar TB2'de 200 adet. Önümüzdeki yıl Bayraktar TB2'den 500, Bayraktar Akıncı'dan 40 adet üretmeyi planlıyoruz. Her yıl çok büyük yatırım yaparak üretim kapasitelerini artırmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 01-09-2022 09:02

İlk uçuşuna hazırlanan Bayraktar Kızılelma, TEKNOFEST KARADENİZ'de vitrine çıktı

Bayraktar Akıncı ve Bayraktar TB2 Pilot Eğitmeni Elif Ergin: - "Kızılelma'nın yapısal entegrasyonu büyük ölçüde tamamlandı, mekanik ve aviyonik entegrasyon süreci devam etmekte. 2023'ün ilk aylarında uçuşunu planlamaktayız" - "Kızılelma, İHA teknolojisinin dünyada geldiği son noktalardan bir tanesi"

Yurthaber 30-08-2022 11:26

İnsansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma TEKNOFEST KARADENİZ'de sergileniyor

İnsansız savaş uçağı "Bayraktar Kızılelma" TEKNOFEST KARADENİZ'de sergileniyor

Yurthaber 30-08-2022 09:06

Bayraktar TB2 almak için bağış toplamışlardı... Baykar'dan o Avrupa ülkesine jest

Baykar, Bayraktar TB2 almak için bağış toplayan Polonyalılara da jest yaptı. Ukrayna için toplanan Bayraktar TB2 insansız hava aracı parasının hayır kurumlarına yönlendirilmesini isteyen Baykar, TB2'yi ücretsiz bağışlayacak.

Haber 28-07-2022 17:46

Baykar, Bayraktar TB2 almak için bağış toplayan Polonyalılara da jest yaptı

Ukrayna için toplanan Bayraktar TB2 insansız hava aracı parasının hayır kurumlarına yönlendirilmesini isteyen Baykar, TB2'yi ücretsiz bağışlayacak

Yurthaber 28-07-2022 17:33

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan meclis başkanları, Baykar'ı ziyaret etti

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan meclis başkanları, Baykar'ı ziyaret etti

Yurthaber 21-07-2022 19:56

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan CNN International'da TB2 SİHA açıklamaları

Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'larını geliştiren Baykar Teknoloji'nin Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CNN International'ın canlı yayınına konuk oldu. Julia Chatterley'in sorularını yanıtlayan Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'yı Rusya'ya satmayacaklarını söyledi. Haluk Bayraktar "Bunu yapmadık, asla yapmayacağız. Çünkü Ukrayna'yı destekliyoruz, egemenliğini, direnişini ve bağımsızlığını destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber 19-07-2022 00:29

Baykar, Ukrayna'ya 3 adet Bayraktar TB2 SİHA hibe etti

Baykar: - "Baykar olarak toplanan bağışlar ile alınması hedeflenen 3 adet Bayraktar TB2 SİHA'yı hiçbir ücret talep etmeden Ukrayna'ya hibe ediyoruz. Bu hedef için toplanan tüm bağışın ise Ukrayna’nın onurlu halkının faydasına kullanılmasını rica ediyoruz"

Yurthaber 27-06-2022 21:34

BAYKAR resmen duyurdu! 3 adet Bayraktar TB2 SİHA, Ukrayna'ya ücretsiz verilecek

Rusya-Ukrayna savaşı sürerken Ukrayna halkı, vatanlarını savunmak için "Halkın Bayraktar'ı"adıyla Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için bağış kampanyası başlatmıştı. Konuyla ilgili BAYKAR'dan açıklama geldi. BAYKAR, Ukrayna'dan ücret alınmayacağını duyurdu.

Haber 27-06-2022 20:59

Bayraktar AKINCI'dan bir irtifa rekoru daha

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, kendisine ait milli havacılık irtifa rekorunu 45 bin 118 feete taşıyarak üçüncü kez kırdı

Yurthaber 22-06-2022 22:27

Bayraktar AKINCI’dan bir rekor daha! Tarihi anlar: 3. kez...

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar AKINCI TİHA’dan bir rekor daha geldi. Bayraktar AKINCI TİHA, kendisine ait milli havacılık irtifa rekorunu 45 bin 118 feet’e (13 bin 716 metre) taşıyarak üçüncü kez kırdı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edilecek Bayraktar AKINCI B’lerin kabul faaliyetleri için Bayraktar AKINCI Uçuş, Eğitim ve Test Merkezi’nde bulunan Savunma Sanayii Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı heyetleri de bu tarihi anlara tanıklık etti.

Haber 22-06-2022 22:24

Bayraktar AKINCI TİHA, KGK ile ilk atış testini başarıyla tamamladı

Çorlu'dan TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen KGK-SİHA-82 mühimmatı ile havalanan AKINCI, Sinop açıklarında deniz üzerinde belirlenen koordinata yönelik ilk atış testini başarıyla gerçekleştirdi

Yurthaber 15-06-2022 11:27

Ukrayna ordusunun bestelediği Bayraktar şarkısı, Lviv sokaklarında yankılandı

Rusya-Ukrayna savaşına adeta "damga" vuran ve tüm dünyada adından söz ettiren Bayraktar SİHA'lar, için bestelenen şarkı, Lviv sokaklarında hep bir ağızdan söylendi.

Haber 01-04-2022 15:21

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri yarın Diyarbakır'da sergilenecek

Büyükşehir Belediyesince kentte düzenlenecek sergide, Baykar'ın geliştirdiği Türkiye'nin ilk uçan arabası "Cezeri"nin yanı sıra ünlü İslam alimi El Cezeri'nin çizimlerinin çalışır makinelere dönüştürüldüğü 25 prototip de yer alacak - Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Çelik: - "Diyarbakırlı gençler uçan arabayı Diyarbakır'a davet ettiler ve Selçuk Bayraktar da bizleri kırmayarak sergimize katkıda bulundu"

Yurthaber 24-03-2022 11:57