Bedia Akartürk Haberleri Ve Son Dakika Bedia Akartürk Haberleri

Bedia Akartürk Haberleri Ve Son Dakika Bedia Akartürk Haberleri

Bedia Akartürk, 4 Şubat 1941 yılında Ödemiş İzmir'de doğmuştur. Akartürk, Türk Halk Müziği sanatçısıdır. Ailenin tek çocuğu olması nedeniyle babasının soyadını hiç değiştirmemiştir. İzmir Ödemiş'te sanat hayatına atılmıştır. İzmir Radyosu'nda çalışmaya başlamak için yaşını büyütmüştür. 9 yıl burda çalıştıktan sonra Ankara Radyosu'na geçiş yapmıştır. Sanat hayatına burda devam eden sanatçı, yine burdan emekli olmuştur.

Sanatçı Paris Olympia'da muhteşem bir konser vererek Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmiştir. Toplamda 6 adet filmi ve sayısız albüme imza atmıştır. Bedia Akartürk, 7 ilde Fahri Hemşehrilik unvanına layık görülmüştür. 250'nin üzerinde plaket, altın bağlama ve 6 altın plak gibi birçok ödülün sahibi olmuştur.

Hayatı boyunca albüm çalışmalarına devam etmiş, yurtiçi ve yurtdışında aktif olarak konserler vermiş ve vermeye devam etmektedir.

Bedia Akartürk Haberleri

83 yaşında yüz ve boyun gerdiren Bedia Akartürk'ün son hali dikkat çekti!

Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar almış ve estetik ameliyatı olmuştu. 83 yaşında yüz gerdirme ameliyatı geçiren Bedia Akartürk yeni haliyle Hülya Koçyiğit'in sunduğu programa konuk oldu. Son hali dikkat çekti.

Magazin 27-01-2024 15:49

Bedia Akartürk kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuğu Bedia Akartürk kimdir? İşte şarkıları ve albümleri

MasterChef'in Denizli'de gerçekleşen çekimleri, programın 96. bölümü ile 22 Eylül Cuma akşamı ekranlara gelecek. Programa konuk olan Bedia Akartürk kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi sorular programın izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuğu Bedia Akartürk'ün şarkıları ve albümleri...

Magazin 22-09-2023 20:39

83 yaşında yüz ve boyun gerdiren Bedia Akartürk: 10 sene sonrasını düşündüm, roketledim

Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar almış ve estetik ameliyatı olmuştu. 2. Sayfa'ya katılan Akartürk yüz ve boyun bölgesini gerdirmesiyle ilgili bakın ne dedi.

Magazin 19-09-2023 13:30

81 yaşında yüzünü gerdirmişti! Bedia Akartürk yeni imajıyla ilk kez sahneye çıktı! Övgüler geliyor

Ünlü sanatçı Bedia Akartürk yüz gerdirme ameliyatıyla uzun süre konuşulmuştu. Türk Halk Müziği yorumcusu olan Akartürk, 81 yaşında yüzünü gerdirmiş ve ameliyata da türkü söyleyerek girmişti. Usta sanatçı aylar sonra ilk kez sahneye çıktı.

Magazin 05-08-2023 23:14

Bedia Akartürk

Bedia Akartürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bedia Akartürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

81 yaşında estetik yaptıran Bedia Akartürk eleştirilere yanıt verdi! ''Gelsinler 80 yaşında, çıksınlar 15 yaşında...''

81 yaşında yüz gençleştirme operasyonu yaptığı için tepkilerin odağında yer alan Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, suskunluğunu bozdu.

Magazin 25-01-2023 13:22

Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum diyen Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! İşte son hali

Zahidem, Bir Çift Turna Gördüm, Nar Ağacı gibi parçalarla hafızalara kazınan ünlü sanatçı Bedia Akartürk ilginç bir karar aldı. 81 yaşındaki Türk halk müziği ses sanatçısı Bedia Akartürk yüzünü gerdi. Son hali ise sosyal medyada olay oldu.

Magazin 22-01-2023 12:12

Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Bedia Akartürk’ün son hali görenleri şaşkına çevirdi

Bedia Akartürk son hali olay oldu. Yüzünden estetik operasyon geçiren Türk Halk Müziği sanatçısı sosyal medyada oldukça konuşuluyor. Peki güçlü sesiyle hafızalara kazınan Bedia Akartürk 81 yaşında. Peki Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 21-01-2023 23:37

Bedia Akartürk kimdir, aslen nereli? Bedia Akartürk kaç yaşında ve evli mi?

Şarkılar Bizi Söyler programı konuklarından olan Bedia Akartürk'ün hayatı merak ediliyor. Sahne performansı ve şarkılarıyla dikkat çeken ismin memleketi ve yaşı gibi konular sorgulanıyor. Peki Bedia Akartürk kimdir, aslen nereli? Bedia Akartürk kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-07-2022 01:40

Bedia Akartürk kimdir? Bedia Akartürk nereli ve kaç yaşında?

Bedia Akartürk, Şarkılar Bizi Söyler programının geçtiğimiz gün yayınlanacak olan bölümüne konuk olmuştu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her hafta yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programın 2 Nisan Cumartesi günü yayınlanan bölümünde izleyiciler müziğe doydu. Bu kapsamda Bedia Akartürk kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Bedia Akartürk nereli ve kaç yaşında? Evli mi? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Magazin 03-04-2022 15:52

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler 2 Nisan 2022 konukları kimler oldu?

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kimler? oldu sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen televizyon izleyicileri konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun'un sunumuyla ekrana gelen programın 2 Nisan Cumartesi günkü bölümünde de müzik şöleni yaşanacak. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler 2 Nisan 2022 konukları kimler oldu? İşte detaylar...

Magazin 02-04-2022 19:10

Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk olan Bedia Akartürk kimdir? Bedia Akartürk kaç yaşında, nerelidir? Bedia Akartürk evli mi kaç çocuğu var?

Bedia Akartürk bugün Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı Bedia Akartürk bilinen pek çok türkünün sahipliğini yapmaktadır. Bedia Akartürk'ü annelerimiz babalarımız iyi tanır. Ama tanımayanlar için ünlü türkücüyü gelin birlikte tanıyalım. İşte Bedia Akartürk hakkında merak edilenler!

Magazin 29-03-2022 11:14

Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Hayatı müzesinde sergileniyor

Türk halk müziğinin usta isimleri arasında yer alan Bedia Akartürk, 59 senelik sanat yaşamında 4 kıtadaki birçok ülkede ve Türkiye'deki hemen hemen bütün şehirlerde konserler düzenledi. Sesiyle, yorumuyla, sanatçı kişiliğiyle örnek gösterilen Bedia Akartürk, unutulmazlar arasına girmeyi başardı.

Magazin 21-04-2021 09:59

Türkü hazinesi: Bedia Akartürk

Türk Halk Müziğinin efsane isimlerinden 57 yıllık sanat hayatını birçok ödülle taçlandıran usta ses Bedia Akartürk'ün repertuvarında yaklaşık 3 bin türkü bulunuyor - Bugüne kadar 4 kıtada onlarca ülkede konser veren, Türkiye'nin bütün illerine turneye çıkan Akartürk, konserlerinde ve günlük yaşamında, kendi tasarladığı birçok yöreden esintilerin görülebildiği Anadolu'ya özgü giysiler tercih ediyor - Akartürk: - "Şimdi baktılar ki yeni çıkan şarkılardan, türkülerden hiçbir şey anlayamıyorlar, eskiye döndüler. Eski plaklar neden güzel? Çünkü canlı olarak çalındı ve söylendi. Sazlar çaldıktan sonra kulaklığı takıp da okumak değil"

Haber 18-12-2018 11:07

Türkü hazinesi: Bedia Akartürk

Türk Halk Müziğinin efsane isimlerinden 57 yıllık sanat hayatını birçok ödülle taçlandıran usta ses Bedia Akartürk'ün repertuvarında yaklaşık 3 bin türkü bulunuyor - Bugüne kadar 4 kıtada onlarca ülkede konser veren, Türkiye'nin bütün illerine turneye çıkan Akartürk, konserlerinde ve günlük yaşamında, kendi tasarladığı birçok yöreden esintilerin görülebildiği Anadolu'ya özgü giysiler tercih ediyor - Akartürk: - "Şimdi baktılar ki yeni çıkan şarkılardan, türkülerden hiçbir şey anlayamıyorlar, eskiye döndüler. Eski plaklar neden güzel? Çünkü canlı olarak çalındı ve söylendi. Sazlar çaldıktan sonra kulaklığı takıp da okumak değil"

Yurthaber 18-12-2018 11:05

AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması

Türk halk müziği sanatçısı Bedia Akartürk, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Haber 17-12-2018 13:43

Türkülerin aslı bozulursa memleketin kokusunu vermez

2. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü"nü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın elinden alan Türk halk müziğinin önemli isimlerinden Bedia Akartürk, türkülerin yapısının bozulmaması çağrısı yaptı - Akartürk: - "Türkülerin aslını bozmasınlar. Gençlere bu tavsiyede bulunabilirim. Aslını bozdukları zaman, bazı arabesk nağmeler falan koyduklarında türkünün özelliği gidiyor. Yörenin tavrından çıkıyor" - "Bir Kayseri, Kırşehir türküsünü arabesk tarzında okursan hiçbir tadı kalmaz. Memleketin kokusunu vermez. Onun için yapısını bozmamaları lazım"

Haber 09-08-2018 11:27

Ünlüler Umre yolcusu

Sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş ve Bedia Akartürk'ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler umre ibadeti için kutsal topraklara gitti.

Magazin 22-12-2013 15:04