Beyaz Ayakkabı Haberleri

Fiyatı 1607 TL'ye düştü! Puma sneakerda kaçırılmayacak büyük fırsat

Tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, bununla da kalmayıp tarzınızı yükseltecek Puma BMW M Motorsport Roma Via Sneaker kısa süreliğine 890 TL indirim ile siz ayakkabı tutkunlarını bekliyor. Konforlu, dayanıklı ve stil sahibi bu ayakkabıdaki fırsatı kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 08-08-2023 11:06

Her güne, her yere uyumlu 2023 en iyi beyaz sneaker modelleri

Beyaz sneakerlar, moda dünyasında her zaman favori bir seçim oldu. Klasik ve minimalist tasarımlarıyla, her türlü stile uyum sağlayabilirler. Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan bu sneakerlar, her mevsim kullanılabilirler ve gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alabilirler. Beyaz sneakerlar, herhangi bir renk ve desenle kolayca eşleştirilebilirler. Kot pantolonlar, şortlar, elbiseler ve hatta takım elbiseler ile bile mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilirler.

Haber 18-04-2023 16:20

Rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzü fethedecek en iyi kadın sneaker modelleri

Ayakkabılar yalnızca kombinlerin şık birer parçası olmakla kalmaz, gün boyu yaşayacağımız konforun da bir belirleyicisi olurlar. Her gün yepyeni modellerin piyasaya sürüldüğü bu alanda spor ayakkabılar pek çok kişinin favorileri olmayı başarıyor. Buna bağlı olarak modaya uygun seçimler yaparken spor ayakkabılardan yararlanmamak mümkün değil. İşte rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzde taht kuracak en güzel sneaker modelleri...

Kadin 10-03-2023 12:22

Sararmış ayakkabılarınızı çöpe atmayın! Beyaz ayakkabıları yeni gibi yapıyor

Beyaz ayakkabılar yeni alınsa bile çok kısa süre içerisinde sararabiliyor. Sararmış ayakkabılar bakımsız ve eski bir görünüme neden oluyor. Giderek artan ayakkabı fiyatları nedeniyle sararan ayakkabıları tekrardan beyazlatmanın yolları aranıyor. TikTok'ta bir hesap sararan ayakkabıları anında beyazlatmanın en etkili yolunu paylaştı.

Kadin 07-03-2023 10:57

Beyaz ayakkabı tutkunlarına özel kombinlerinizi tamamlayacak en şık ayakkabı önerileri

Tarzınız ve yaptığınız kombin ne olursa olsun tamamlamak için ayakkabıya ihtiyacınız var. Ayakkabı modası her geçen gün değişirken beyaz ayakkabıların modası ise hiç geçmiyor. Üstelik şık görüntüsü ve rahatlığıyla herkesin beğendiği beyaz ayakkabı modelleri farklı mevsimlerde de tercih edilebiliyor. Kendinize uygun bir beyaz ayakkabı arıyorsanız bir araya getirdiğimiz modelleri incelemelisiniz.

Kadin 11-10-2022 14:02