Beyaz Gömlek Haberleri

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Girdiği her ortamda havalı görünmek isteyenler için en iyi erkek gömlek markaları

Moda trendlerini takip etmeyi sevenler için en iyi gömlek markalarını incelemek son derece önemli oluyor. 2023 yılında vitrinlerden eksik olmayan en kaliteli erkek gömlekleri ise tarzınıza özgünlük katmayı başarıyor. Sizler için seçtiğimiz ön plana çıkan en iyi erkek gömlek modelleri sayesinde kendi stilinizi baştan yaratmanız mümkün olacak. En popüler ve ilgi çekici erkek gömlek markalarını keşfetmek istiyorsanız yazımızın detaylarına göz atmak isteyebilirsiniz.

Haber 02-02-2023 16:50

Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek isteyenler için gömlek önerileri

Sevilen influencerların başında gelen Duygu Özaslan, stiliyle birçok kişinin ilham kaynağı. Son dönemlerde pek çok davette boy gösteren Özaslan, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor ve kombinlerini takipçileriyle paylaşıyor. Siz de Duygu Özaslan'ın paylaşımındaki beyaz gömleği çok beğendiyseniz gömleğin alternatif modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 15-11-2022 17:12

TikTok'ta paylaştı: Çok ucuz fiyata kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri

Zaman geçtikçe hem yaşınız artması hem de modanın değişmesiyle birlikte tarzlarınızda değişimler yaşamış olabilirsiniz. Bazen eski kıyafetlerimize baktığımızda bunu nasıl giymiş diyerek şok olabiliyoruz. TikTok'ta bu tarz durumlardan kaçınmak için kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri paylaşıldı.

Kadin 20-09-2022 11:01

Üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yazlık kıyafet önerileri

Hemen herkesin giysi dolabında vazgeçemediği yaz boyunca giymekten asla bıkmadığı kıyafetler bulunuyor. Özellikle sıcakların etkisiyle rahat giysilere daha fazla ağırlık veriliyor. Bu nedenle bazı kıyafetler, sezon boyunca vazgeçilmez parçalar hâline geliyor. Tişörtten elbiseye, şorttan gömleklere kadar birçok ürün, hem şık hem konforlu bir stil sunuyor. Sizler için üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz birbirinden güzel modelleri listeledik. İşte detaylar!

Kadin 30-08-2022 15:43