Bige Önal Haberleri Ve Son Dakika Bige Önal Haberleri

Bige Önal Haberleri Ve Son Dakika Bige Önal Haberleri

Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal ve eski bir manken olan Mine Baysan’ın kızı Bige Önal, 1990 yılında İstanbul’da doğdu.

Anne ve babası Bige henüz 9 yaşındayken ayrıldı. 1.69 boyunda ve mavi gözlü olan Önal, Özel Saint Benoit Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi Sinema TV bölümünü bitirdi.

2010 yılında TRT 1’de gösterime başlayan Elde Hayat Var adlı diziyle oyunculuk yeteneğini sergileyen Önal, birçok TV dizisinde farklı karakterleri canlandırdı.

Önal’ın yer aldığı TV dizileri arasında Benim Adım Gültepe, Maral: En Güzel Hikayem, Muhteşem Yüzyıl, Halil İbrahim Sofrası ve Kısmetim Otel gibi projeler bulunur. New York'ta Beş Minare isimli sinema filminde ise yapım asistanı olarak görev aldı.

Bige Önal Haberleri

Bebeklik fotoğrafını görenler ünlü oyuncuyu tanıyamadı! Adeta yorum yağdı

Sen Çal Kapımı Maral, Bir Başkadır gibi dizilerde rol alan Bige Önal yeni yaşının şerefine Instagram hesabından bebeklik fotoğrafını paylaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile ayrılığı uzun süre gündemde kalan Önal’ın fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-2023 15:35

7 yıllık ilişkileri bitmişti! Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’nin ayrılık nedeni belli oldu

7 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde noktalayan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’nin evlilik çıkmazına girdiği ve ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı.

Magazin 17-12-2022 15:58

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal cephesinden flaş haber

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti kısa bir ayrılık sürecinin ardından yeniden barışmıştı. Ünlü çift bir kez daha yollarını ayırdı. Çiftin yakın çevresi beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini dile getiriyor.

Magazin 14-12-2022 14:02

Aras Bulut İynemli yalnız bıraktı! Bige Önal'ın tarzı takipçilerini ikiye böldü

Atatürk dizisiyle gündemde olan Aras Bulut İynemli ile uzun zamandır aşk yaşayan Bige Önal da Netflix'in gecesindeydi. Geceye yalnız katılan Önal'ın tarzı hayranlarını ikiye böldü. Bige Önal'ı gören bazı takipçiler "Bari bot giyseydin" yorumları yaptı.

Magazin 04-11-2022 16:42

Bige Önal

Bige Önal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bige Önal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bige Önal'dan sevgilisi Aras Bulut İynemli'ye tam destek: 'Atatürk' rolünün altından...

Ayrılıkları kısa süren Aras Bulut İynemli ve Bige Önal uzun zaman sonra birlikte görüntülendi. Güzel oyuncu Önal sevgilisine yeni dizisi Atatürk konusunda tam destek verdi. Güzel oyuncu açıklamasında "Ben Aras'ın 'Atatürk' rolünün altından kalkacağından çok eminim" dedi.

Magazin 26-05-2022 09:07

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli aşkı tam gaz! Her şey yolunda

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli yaz aylarında ayrılık kararı almıştı. İkili ayrılığa fazla dayanamayıp kısa sürede barıştı. Oyuncu Önal sevgilisiyle ilişkisine dair soru gelince aralarının iyi olduğunu açıkladı.

Magazin 09-01-2022 15:08

Bige Önal ile Aras Bulut İynemli cephesinde flaş gelişme!

Geçtiğimiz temmuz ayında ayrılık kararı alan Aras Bulut İynemli ile Bige Önal barıştı mı?

Magazin 20-10-2021 16:50

Aras Bulut İynemli ve Bilge Önal barıştı mı?

Çukur dizisinde hayat verdiği 'Yamaç' karakteriyle büyük beğeni toplayan Aras Bulut İynemli'nin, uzun soluklu bir ilişki yaşadığı meslektaşı Bige Önal ile ayrıldığı haberi, magazin aleminde ses getirmişti. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal'ın barıştığı iddia edildi.

Magazin 11-10-2021 10:05

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının perde arkası ortaya çıktı: Baskılara dayanamayınca...

Televizyonun sevilen iki ismi Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, geçtiğimiz günlerde 6 yıllık birlikteliklerini sürpriz bir şekilde sona erdirmişti. Bir süre önce barıştıkları iddia edilse de, çift yeniden ayrıldıklarını duyurmuştu. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının perde arkası herkesi şaşırttı.

Magazin 08-09-2021 10:30

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli'den 'barışma' mesajı!

Ayrılık haberiyle hayranlarını üzen Bige Önal ve Aras Bulut İynemli'nin, ilişkilerine ikinci bir şans verdiği ortaya çıktı. Oyuncu çift, Assos tatilinden yaptıkları paylaşımlarla "aşka devam" dedi.

Magazin 28-08-2021 13:55

Bige Önal kimdir, nereli, babası kimdir? Bige Önal kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Bir Başkadır, Muhteşem Yüzyıl ve Sen Çal Kapımı gibi pek çok farklı yapımda rol alan oyuncu Bige Önal'ın hayatı merak konusu oldu. Oyuncu Bige Önal'ın birliktelik yaşadığı ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile yollarını ayırdığı konuşuluyor. Peki Bige Önal kimdir, nereli, babası kimdir? Bige Önal kaç yaşında, sevgilisi kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 12-07-2021 22:07

Aras Bulut İynemli kimdir, nereli, sevgilisi kim? Aras Bulut İynemli kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?

Son olarak Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde rol alan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin hayatı merak ediliyor. Aras Bulut İynemli'nin birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu Bige Önal'dan ayrıldığı konuşuluyor. Peki yeni projeleri yakından takip edilen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli kimdir, nereli? Aras Bulut İynemli sevgilisi kim? Aras Bulut İynemli kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar...

Magazin 12-07-2021 19:11

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal yollarını ayırdı! 6 yıllık ilişki bitti

Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli ile 6 yıldır beraberlik yaşadığı Bige Önal yollarını ayırdı. Çiftin ayrılığı magazin dünyasında şaşkınlıkla karşılandı.

Magazin 12-07-2021 15:42

Bige Önal bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Çukur final yapar yapmaz Aras Bulut İynemli ve sevgilisi Bige Önal, tatile koştu. Önal bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 25-06-2021 16:44

Bige Önal: Horlamıyormuşum, sordum!

Bige Önal, Youtube'ta yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Meslektaşı Aras Bulut İynemli ile aşk yaşayan 31 yaşındaki oyuncu açıklamalarıyla güldürdü.

Magazin 03-06-2021 17:38

Bige Önal 20'li yaş akımı için doların 2001 yılındaki kurunu paylaştı

Sosyal medyanın yeni akımı '20'li yaşlar' akımına en ilginç paylaşım oyuncu Bige Önal'dan geldi. Genç oyuncu, kendi fotoğrafını paylaşmak yerine 2001 yılındaki dolar kurunu paylaştı.

Magazin 05-05-2021 16:31

Bige Önal kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte unutulmaz futbolcu Erhan Önal'ın vefatı sonrası kızı Bige Önal'ın paylaşımı

Pek çok dizi filmde yer almış olan oyuncu Bige Önal’ın babası eski milli futbolcu Erhan Önal hayatını kaybetti. Vatandaşlar Bige Önal kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi soruları araştırmaya koyuldu. Peki Galatasaray'ın unutulmazları arasına adını kazıyan Erhan Önal'ın kızı Bige Önal kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte unutulmaz futbolcu Erhan Önal'ın vefatı sonrası kızı Bige Önal'ın paylaşımı...

Magazin 06-04-2021 17:30

Bige Önal'dan duygulandıran paylaşım: Özleminle ne yaparım onu bilmiyorum

Oyuncu Bige Önal geçtiğimiz günlerde babası Erhan Önal'ın vefatıyla büyük acı yaşamıştı. Önal sosyal medyadan yaptığı paylaşımla babasına olan sevgisini kaleme aldı.

Magazin 06-04-2021 11:46

Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini ilk kez açıkladı

Babası Erhan Önal'ın ani vefatıyla sarsılan oyuncu Bige Önal, önceki gün bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda bir restoranda görüntülendi. Güzel oyuncu babası Erhan Önal'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile neden görüşmediğini açıkladı.

Magazin 27-03-2021 09:29

Bige Önal'dan babası Erhan Önal'a veda!

Hayatını kaybeden Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Erhan Önal'ın kızı Bige Önal'ı, acılı gününde oyuncu sevgilisi Aras Bulut İynemli yalnız bırakmadı.

Magazin 17-03-2021 19:56

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal'in Bodrum keyfi! Konaklama ücreti olay

Aras Bulut İynemli ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bige Önal Bodrum tatiline çıktı. İynemli, kendilerini görüntüleyen gazetecileri çay içmeye davet etti. İynemli'nin tatil için ödediği ücret de olay oldu.

Magazin 02-07-2020 09:40

Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal rüzgarın azizliğine uğradı! İç çamaşırı da giymeyince...

Dün akşam dünyaevine giren Çukur dizisinin oyuncusu Necip Memili'nin nikahına sevgilisi Aras Bulut İynemli ile katılan oyuncu Bige Önal, rüzgarın azizliğine uğradı. Rüzgarda eteği havalanan Önal, frikik vermekten kurtulamadı.

Magazin 21-01-2020 12:17

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli sevgilisiyle tatilde

“Çukur” dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bilge Önal tekne tatilinde çocuklar gibi şendi. İki sevgilinin denizin içindeki romantik anları da kameralara takıldı

Magazin 03-08-2018 09:23

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal ayrıldı mı?

Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önal ile ilişkisini bitirdi. Sebep, Bige'nin Martıların Efendisi fiminde Mehmet Günsür ile olan öpüşme sahneleri...

Magazin 16-12-2017 11:59

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, fena yakalandı

Aras Bulut İynemli, aynı dizideki arkadaşı Bige Önal ile yeni bir aşka yelken açtı. "Maral: En Güzel Hikayem" projesinde tanışan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, dizideki öpüşme sahnesiyle ekrana kilitlemişti.

Magazin 12-11-2015 10:40

Bir set aşkı daha gerçek oldu

Aras Bulut İynemli, 'Maral: En Güzel Hikayem' dizisindeki rol arkadaşı Bige Önal'la ilişkilerinin yeni başladığını söyledi.

Magazin 12-11-2015 10:05

Maral'ın Alara'sı Bige Önal hakkında şok gerçek

Uzun zamandır ekranlarda boy gösteren Maral'ın Alara'sı Bige Önal ile ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. 25 yaşındaki genç oyuncu Bige Önal meğer Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıymış

Magazin 03-05-2015 18:14