Biker Şort Haberleri

Yaz boyu üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat şort ve şort etek modelleri

Yaz aylarında şık görünmek kadar rahat edebilmek ve sıcaktan bunalmamak da önem taşıyor. Bu sebeple de kadınların yaz boyunca üzerlerinden çıkartmak istemedikleri bazı özel parçalar oluyor. Bunların başında şortlar ve şort etekler geliyor. Siz de gardırobunuzu bu parçalarla doldurmak isterseniz gelin, birbirinden güzel modelleri birlikte inceleyelim.

Kadin 27-06-2023 17:09

Bu Ağustos'un modası olacak biker tayt modelleri

Hem rahat hem şık biker taytlara bakıyor ama ne istediğinize bir türlü karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Piyasada renginden boyuna, deseninden kumaşına kadar birçok biker tayt modeli bulunuyor. Hangisinin size daha uygun olduğu konusunda zorlanıyorsanız sizin için derlediğimiz en rahat ve bir o kadar da şık biker tayt modellerine göz atabilirsiniz. İşte, bu ağustos ayının gözdesi biker taytlar!

Kadin 17-08-2022 15:25

Ağustos'un yükselen modası olacak en beğenilen egzersiz kıyafetleri

Spor yapanların olmazsa olmazı elbette ki kaliteli bir antrenman kıyafeti. Spor yaparken terlemenizi önleyen ve içinde rahat etmenizi sağlayan tayt veya eşofman takımları spor yapanlar için büyük önem taşıyor. Eğer siz de hem rahat hem de şık bir egzersiz kıyafeti arayışındaydanız doğru yerdesiniz. Sizin için seçtiğimiz ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

Haber 09-08-2022 13:51

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz Amazon ürünleri

Kimi zaman giymeye, kullanmaya kıyamadığınız eşyaların raflarda vadelerini doldurmasına göz yumarsınız. Bazense defalarca giyilmiş, kullanılmış olmasına rağmen her seferinde eliniz belirli eşyalara gider. Peki kısa sürede gönüllerinizi çelecek, göz bebeğiniz hâline gelecek yeni favori ürünlerinizle Amazon sayesinde tanışmaya ne dersiniz? Amazon'un geniş yelpazeli kategorileri ile yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünleri sizler için derledik.

Haber 29-07-2022 13:40

Diğer Haber Etiketleri

Yaz için mutlaka almanız gereken ve iyi ki almışım dedirtecek kıyafet önerileri

Yaz için son derece kullanışlı, rahat ve şık kombinler yapabileceğiniz kıyafetler mi arıyorsunuz? Bu özelliklere sahip kıyafetleri bulmak çok kolay olmayabilir. Ama tabii ki biraz inceleme yaparak istediğiniz giysileri rahatça bulabilir ve dolabınıza "İyi ki almışım." diyeceğiniz parçalar ekleyebilirsiniz!

Kadin 22-07-2022 10:51

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin 29-06-2022 14:46

Prenses Diana'dan miras kalan biker kombinleri için bütçe dostu öneriler

Aykırı kişiliği ve asi tavırlarıyla tarih sahnesinin en orijinal figürlerinden biri olan Galler Prensesi'inin hayatı, birçok sanat dalına konu olurken stil kodlarıysa yıllardır moda endüstrisinin en büyük ilham kaynaklarından. Tüm moda dünyasını etkileyen Lady Diana'nın en ikonikleşen kıyafetlerinden biri de şüphesiz biker şortlar. Her ortama ayak uydurabileceğiniz bütçe dostu biker kombinler ile prensesler gibi görünmeye ne dersiniz?

Kadin 01-10-2021 12:17