Bikini Takımı Haberleri

Hande Erçel'den Afra Saraçoğlu'na sevilen ünlülerin bu yaz seçtikleri bikinilere alternatifler

"Sahilde ve havuzda çok şık olmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yetenekli ünlü isimlerin plaj kombinlerine alternatif ürünleri bir araya getirdik. Ebru Şahin'den Fahriye Evcen'e, Hande Erçel'den İrem Derici'ye kadar birçok ünlünün plaj stilini inceleyebilir ve onlardan ilham alarak alternatif seçeneklerle göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.

Magazin 14-08-2023 16:40

Etraftaki tüm bakışları üstünüze çevirecek mayo ve bikini modelleri

Plaj stiliyle tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenlere harika bir haberimiz var. Sizin için birbirinden şık bikini ve mayoları bir araya getirerek bir liste hazırladık. Farklı beden tiplerine uygun mayolar ve bikinileri yüzerken ya da kumsalda zaman geçirirken giyebilirsiniz. Nefes alan kumaşlardan üretilen kıyafetler sayesinde rahatlıkla güneşlenebilir ve plaj oyunlarına dahil olabilirsiniz.

Kadin 19-07-2023 17:31

Tatil planı yapanlar buraya! Yaza damgasını vuracak en güzel bikini ve mayo önerileri

Havada cıvıl cıvıl bir enerji var çünkü yaz geliyor! Tatil planları yapılmaya başlandı. Destinasyonlar belirlenirken ne giyileceğine de karar vermek gerekiyor. Karar aşamasının en önemli kısmıysa elbette plajda giyilecek mayo ve bikinileri hem vücut yapısına uygun hem şıklıktan ödün vermeden seçmekten geçiyor. Peki, birlikte bu senenin trend bikini ve mayolarını incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-05-2023 01:42

Duygu Özaslan'ın çok sevilen bikinisine alternatif öneriler

En popüler sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Duygu Özaslan, giydiği bikini takımlarıyla plajların tozunu attırmaya devam ediyor. Her giydiği ile olay olmayı başaran ünlü fenomenin leopar desenli bikini takımı takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı. Siz de bu bikini takımını beğendiyseniz ve nereden satın alacağınızı bilemiyorsanız sizin için seçtiğimiz alternatiflerini inceleyebilirsiniz.

Magazin 23-08-2022 14:39

Bikini Takımı

Bikini Takımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bikini Takımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Paylaştığı fotoğraftaki fiziğiyle göz kamaştıran Cansu Dere'nin bikinisine alternatif öneriler

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, sosyal medya yaptığı paylaşımlarla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. En son Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteriyle gördüğümüz yetenekli oyuncu, dizinin final yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Eğer siz de Cansu Dere'nin şık bikinisine alternatif arıyorsanız yazımızla güzel oyuncunun stiline bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Birbirinden zarif modellere göz atarak tarzınıza en uygun takımı seçmeye ne dersiniz?

Magazin 08-08-2022 16:18

Pınar Deniz'in çok sevilen fotoğrafındaki bikiniye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle kendini deniz kenarına atan ünlülerimizden birisi de güzel oyuncu Pınar Deniz oldu. Sık sık bikinili pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, kombinleri ile takipçilerinin beğenisini kazandı. Pınar Deniz'in rengârenk bikinisini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Sizler için güzel oyuncunun bikini modeline alternatif parçaları derledik. İşte detaylar!

Magazin 03-08-2022 14:27

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan bikini üstüne alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile sevenlerinin beğenisini kazandı. Güzel oyuncunun fotoğrafta giydiği bikini üstü hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Deniz'in tarzını beğenen takipçileri, bikini üstünün markası ile ilgili araştırmalara başladı. Siz de Dilan Çiçek Deniz'in göz alıcı şıklıktaki bikini üstünü beğendiyseniz sizler için seçtiğimiz bikini modellerine göz atabilirsiniz.

Magazin 02-08-2022 15:01

Moda ikonu ünlülerin yaz paylaşımlarında yer alan kıyafetlere alternatif öneriler

Instagram'da milyonlarca kişinin yakından takip ettiği, tüm paylaşımları ses getiren moda ikonu ünlülerin son paylaşımlarında giydikleri kıyafetleri merceğe aldık ve çok beğenilen o ürünlere alternatif olabilecek ürünleri sizin için bulduk! Gelin, seçtiklerimizi daha yakından inceleyelim!

Kadin 31-07-2022 23:06

Pınar Deniz'in çok konuşulan fotoğrafındaki mayoyu beğenenler için 400 tl altı alternatif öneriler

Güzel oyuncu Pınar Deniz, tatil yaparken paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının oldukça ilgisini çekti. Ünlü oyuncu, verdiği pozlarda renkli mayosuyla sevenleri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hatta birçok kişi ünlü ismin giydiği mayo için araştırmalara başladı. Siz de Pınar Deniz'in oldukça dikkat çeken mayosunu beğendiyseniz doğru yerdesiniz! Pınar Deniz'in çok beğenilen mayosuna alternatif olabilecek modelleri derledik.

Magazin 26-07-2022 12:30