Bilinçaltı Haberleri

Bilinçaltı testi: Hangi resim daha kötü hissettirdi? Gerçek hislerini söylüyor

Bilinçaltımızın derinliklerinde yer alan duyguları anlamak bazen karmaşık olabilir, ancak bazı testler duygusal tepkilerimizi açığa çıkarabilir. Bu bilinçaltı testinde bulunan 4 resimden en kötü hissettiren resmi seçmeli altındaki açıklamasını okumalısınız.

Kadin 16-03-2024 12:01

Bilinçaltı nasıl yazılır, bilinçaltı yazımı nasıl olmalıdır? Bilinçaltı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dili çok zengin bir ifade gücüne sahiptir. Türk dili özellikle fiiller ve isimler arasındaki ilişkileri, noktalama işaretleri ve uyumuyla karakterize edilir. Türkçe dil bilgisi kuralları, sözcük gruplarının anlamlarını anlamak için önemlidir. Türkçede bazı sözcük gruplarının yazılışı anlam farklılıklarına neden olur. Özellikle birleşik kelimelerin yazılışı merak edilir. En çok merak edilen kelimelerden biri olan bilinçaltı yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-2023 17:24

Sonuçlar üzülmenize yol açabilir! Yapılan ankette en sık görülen seks rüyaları açıklandı

Uyku temel ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Bazı kişiler uyku sırasında neredeyse hiç rüya görmezken bazıları ise bir gecede bir sürü rüya görebiliyor. Rüyaların bilinçaltımızla alakalı olduğu düşünülüyor. Hem erkek hem de kadınlar cinsellik ile ilgili rüyalar görebiliyor. Bu konuda yapılan ankette en sık görülen seks rüyaları tespit edildi.

Haber 13-10-2022 08:27

Eylem Amine Altunkaynak'tan dikkat çeken sözler! 'Bilinçaltı temizliği' ve lüks yaşamıyla gündem yaratmıştı

Eylem Amine Altunkaynak sosyal medyada gündem yarattı. 'Bilinçaltı temizliği' yapıyorum düzenlediği seminerlerden binlerce lira kazanan kadının herhangi bir psikoloji ve tıp eğitimi almadığı ortaya çıkmıştı. Lüks yaşamıyla da konuşulan Altunkaynak, “Tek servetim olan arabayı da bugünden sonraki seminerlerimde kullanmayacağım. Çünkü amacını tamamladı. Birçok kişiye ulaştım." diye konuştu. “Arabam işini yaptı” diyen Altunkaynak, normalde böyle yaşamadığını iddia etti.

Haber 14-04-2022 09:42

Bilinçaltı

Bilinçaltı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bilinçaltı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bilinçaltı temizliği nedir? Yaptıranlar ne gibi değişimler yaşar?

Bilinçaltı temizliği, bilinçaltımızda yıllar içerisinde biriken olumsuz duyguların boşaltılmasına denir. Bunlar ise bizim istemediğimiz, davranışların ya da psikolojik problemlerin temelindeki olumsuz duygulardır. Bunların boşaltılmasıyla birlikte yerine olumlu, dengeli, değer ve güven gibi duyguların yerleştirilmesine bilinçaltı temizliği denir.

Haber 28-01-2021 10:38

Bilinçaltı kayıtları nasıl değiştirilir? Yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz

Bilinçaltının ne olduğunu anlayabilmek için öncelikle bilinci anlamak gerekiyor. Bilinç, aynı anda farkında olduğumuz zihinsel süreçlerin adıdır. Yani matematik bilgisi, mantık yürütme, karar verme gibi iradi süreçler bilince tekabül eder.

Haber 19-01-2021 17:05