Bilsem Sonuclari Aciklandi Mi Haberleri

Ayhan Akman fondan kar etti mi? Yaşadığı süreci tek tek anlattı: Tek salak kendim zannediyordum

Çok sayıda futbolcunun mağdur olarak isminin geçtiği fon vurgununda bir sıcak gelişme daha yaşandı. Para yatıran ancak kar elde etmeden ana parasını kurtardığını belirten eski futbolcu Ayhan Akman, Fatih Altaylı'ya yaşadığı süreci, "Geri zekalıyım diyorum ama o kadar da değil" diyerek anlattı. Akman ayrıca, "Tek salak kendim zannediyordum. Bilsem onları uyandırmaz mıyım?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 2023-11-29 17:15:20

2022 BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? BİLSEM mülakat sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman?

2022 BİLSEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılması beklenen açıklamanın ardından BİLSEM sonuçlar sorgulama ekranı erişime açılacak. Resim, müzik, genel zihinsel yetenek gibi alanlara yerleşecek olan kişiler 2022 BİLSEM mülakat sonuçlarını 19 Ağustos'ta öğrenecek. Peki 2022 BİLSEM sonuçları açıklandı mı? BİLSEM mülakat sonuçları nasıl öğrenilir, kayıtlar ne zaman?

Egitim 2022-08-19 08:28:17

BİLSEM bu yıl var mı? BİLSEM iptal mi olacak?

BİLSEM sınavlarının bu sene düzenlenip düzenlenmeyeceği hem öğrenciler hem de veliler tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı Bilim Sanat Merkezleri olarak bilinen BİLSEM, geçtiğimiz sene pandemi sebebi ile bireysel değerlendirme sürecinin sonunu getirememişti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklama ile belirlenen takvim çerçevesinde bu süreç tamamlanacak.

Haber 2021-04-04 17:04:33

Kilis Bilim ve Sanat Merkezi’nden TÜBİTAK 4004 proje sergisi

TÜBİTAK’ın prestijli proje desteklerinden biri olan 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında Kilis Bilim ve Sanat Merkezi’nin "Kilis’te Do-Mi-No" isimli projesinin kapanış sergisi, 7 Aralık Üniversitesi Konferans Salonu Fuaye Alanında gerçekleştirildi.Kilis Bilim Sanat Merkezinde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra Kilis’teki çeşitli ortaokul öğrencilerinin de yer aldığı ve yürütücülüğünü Kilis Bilsem Müdür Yardımcısı Leyla Kule’nin yaptığı proje sürecinde Kilis’in doğasını, mimarisini, tarihini ve kültürünü keşfeden öğrenciler bilgi ve gözlemlerini ise Kilis Bilsem’deki atölye çalışmalarında somutlaştırarak sergilenebilir hale getirdiler.

Yurthaber 2019-10-16 09:35:31