Binbir Gece Dizisi Haberleri

MasterChef Dilara Kavadar sütyensiz ayna pozlarıyla yaktı geçti!

MasterChef Türkiye 2022 sezonunun elemelerinde yer alan Dilara Kavadar, güzelliğiyle herkesin dikkatini çekmişti. Türkiye'de rekorlar kıran Binbir Gece dizisinde de yer aldığı öğrenilen güzel yıldız, son paylaşımıyla büyüledi. Dilara Kavadar'ın derin göğüs dekolteli sütyensiz pozları adeta nefes kesti.

Magazin

MasterChef Dilara Kavadar bakın kimmiş! Meğerse rekorlar kıran Binbir Gece dizisinde oynamış...

MasterChef Türkiye 2022'nin elemelerine katılan Dilara Kavadar, güzelliği ve sempatikliğiyle dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısına simasıyla tanıdık gelen Dilara Kavadar hakkında sosyal medyada yorumlar yapıldı. Kavadar meğerse daha önce ekranlarda gördüğümüz isimler arasında yer alıyormuş. Dilara Kavadar'ın Türkiye'de rekorlar kıran Binbir Gece dizisinde Nilüfer karakterine hayat verdiği ortaya çıkınca ise herkes şoke oldu.

Magazin

Yonca Şahinbaş kimdir? Yonca Şahinbaş nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Yonca Şahinbaş oğlu Fatih Oğulcan Şahinbaş ile sevgilisi Dilansu Şahin'in evlenmesi üzerine sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası merak konusu oldu. 'Binbir Gece', 'Dila Hanım', 'Kızım Nerede?' gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle bilinen ünlü oyuncu günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Yonca Şahinbaş kimdir? Yonca Şahinbaş nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin

Binbir Gece'nin 'Ali Kemal'i Ergün Demir'in köy hayatı! Her şeyi bırakıp gitti

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in başrolünde olduğu 'Binbir Gece' adlı dizide canlandırdığı 'Ali Kemal' karakteriyle ünlenen Ergün Demir şimdilerde İstanbul'dan uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor. Demir Giresun'a bağlı Tepeköy'de doğayla iç içe bir hayatı tercih etti.

Magazin

Bergüzar Korel'in balerin aşkı Tan Sağtürk'ün Rus eşi görenleri büyüledi!

Bir dönem güzel oyuncu Bergüzar Korel ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü balerin Tan Sağtürk, şimdilerde Rus eşi Alona Ataberk ile verdiği mutlu aile pozlarıyla beğeni topluyor.

Magazin

Güney Amerika ülkelerinden Türk dizilerine büyük ilgi

Dünya çapında ses getiren Türk dizilerinin, Güney Amerika ülkelerinde büyük bir ilgiyle karşılandığı öğrenildi.

Magazin

Bergüzar Korel dizileri: Binbir Gece’den Vatanım Sensin’e uzanan bir yolculuk!

2006-2009 yılları arasında Binbir Gece dizisinde canlandırdığı Şehrazat karakteriyle popülerleşmeye başlayan Bergüzar Korel, sonraki yıllarda ise seyircinin gönlünde taht kurmayı başardı. Binbir Gece dizisi ile unutulmaz arasına giren Bergüzar Korel bir süredir televizyon projelerinden uzak kalmayı tercih ediyor.

Trend

Binbir Gece dizisinin çekildiği yalı yerle bir oldu

İstanbul Boğazı’nda geminin çarptığı yalının Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı olduğu ortaya çıktı. Geminin çarptığı yalı yerle bir olurken yalının 'Binbir Gece' dizisine ev sahipliği yaptığı da öğrenildi.

Magazin