Bir Şarkısın Sen Haberleri

Bir Şarkısın Sen'in Şebnem'i büyüdü! Şebnem Keskin'in son halini görenler gözlerine inanamadı

Bir dönem severek izlenen Bir Şarkısın Sen programına birinden yetenekli çocuklar katılmıştı. Yarışmacılar arasından dikkat çeken isimlerden biri olan Şebnem Keskin büyüdü ve kocaman kız oldu. Şebnem Keskin'in son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin

Bir Şarkısın Sen’in Fındık Kurdu Berna'sı son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Bir döneme damga vuran Bir Şarkısın Sen programı yarışmacılarının son halleri görenleri şaşırtıyor. İlk bölümü 2009 yılında yayınlanan Bir Şarkısın Sen'de Fındık Kurdu lakaplı Berna Karagözoğlu'nun yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin

Bir Şarkısın Sen'in Şebnem'i son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un üstlendiği Bir Şarkısın Sen programı, birçok yetenekli çocuğa sahneye çıkma fırsatı tanımıştı. Kendine has sesiyle kulakların pasını silen minik yarışmacı Şebnem Keskin son haliyle çok şaşırttı.

Magazin

Bir Şarkısın Sen yarışmasının Fındık Kurdu Berna'sı son haliyle şaşırttı! Bakan bir daha baktı

İlk bölümü 2009 yılında ekrana gelen Bir Şarkısın Sen yarışmasında yeteneğiyle hayran bırakan Fındık Kurdu lakaplı Berna Karagözoğlu, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin

Bir Şarkısın Sen

Bir Şarkısın Sen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bir Şarkısın Sen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir Şarkısın Sen programı adını duyurmuştu! ‘Fındık Kurdu’ Berna büyüdü, iyice serpildi...

Bir dönem herkesin severek izlediği Bir Şarkısın Sen programına katılan Fındık Kurdu lakaplı Berna Karagözoğlu son haliyle şaşırttı. Yarışmaya 9 yaşında katılan Karagözoğlu, şimdi çok güzel bir genç kız oldu.

Magazin