Bireysel Kredi Haberleri

Altın ve dolara talep patladı! Bankalardan nakit avans ve bireysel kredi kullananlara uyarı geldi: Tespit edilip yaptırım uygulanacak…

Kredi kartına nakit avans ve bireysel kredi için alınan kararların yankıları devam ederken bankalardan bir hamle daha geldi. Vatandaşa yapılan uyarıda nakit avans ve bireysel kredi kullananların altın ve döviz almaması yönünde uyarı yapıldı. Müşterilerinden bir de taahhüt alan bankalar, ‘yaptırımı var, sorumlu biz değiliz” mesajı verdi. Öte yandan Türkiye Bankalar Birliği verilerinde çok çarpıcı sonuçlar Türkiye’nin kredi kartı ve bireysel kredi borçlanmasını gözler önüne serdi.

Finans 16-03-2024 07:02

Taşıt kredisi ile araba alacaklar dikkat! Rüzgarın yönü terse döndü: Bireysel kredi faizleri ise…

Merkez Bankası’nın iki aydır üst üste politika faizinde yaptığı indirim ticari kredi faizlerini de yüzde 20’nin altına çekti. Ancak faiz düşse de Merkez Bankası’nın banka kredi eğilim anketi yılın son çeyreğinde bankaların KOBİ ve büyük işletme kredileri koşullarını sıkılaştıracağını ortaya koydu. Taşıt kredilerinde ise buna karşın gevşeme bekleniyor. Bireysel kredi faizleri de düşüş eğilimine devam ediyor.

Finans 11-10-2022 15:08

Diğer Haber Etiketleri

Bireysel Kredi

Bireysel Kredi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bireysel Kredi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.