Biri Bizi Gözetliyor Haberleri

BBG Melih ile aşkları dikkat çekmişti! Biri Bizi Gözetliyor Hülya’nın son halini gören şaştı kaldı

Fenomen yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor yayımlandığı döneme damga vurmuştu. Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği Biri Bizi Gözetliyor’un dikkat çeken isimleri arasında yer alan Hülya Yamanoğlu yıllar sonra ortaya çıktı. BBG Hülya'nın son hali şaşırttı.

Magazin 28-11-2023 15:36

BBG'nin Huysuz Gaye'si yıllar sonra ortaya çıktı! Meğer o illet hastalığa yakalanmış

Bir döneme damga vuran Biri Bizi Gözetliyor (BBG) yarışması birçok kişinin kısa sürede tanınmasına yol açtı. Program sonrası bazı yarışmacılar yetenekleri doğrultusunda ekran önündeki serüvenlerini sürdürmek istese de aradıklarını bulamadılar. BBG 3'ün en dikkat çeken yarışmacılarından Gaye Topbaş yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Huysuz Gaye olarak hafızalara kazınan Gaye Topbaş'ın son hali...

Magazin 18-10-2023 14:59

2000'li yıllara damgasını vurmuştu! Biri Bizi Gözetliyor Melih'in son hali sosyal medyada gündem oldu

Fenomen yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor yayımlandığı döneme damga vurmuştu. Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği Biri Bizi Gözetliyor’un birincisi olan Melih Değirmenci'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. BBG Melih'i görenler çok şaşırdı.

Magazin 13-10-2023 17:34

Biri Bizi Gözetliyor'un Doğa Bey'inin son halini gören şaştı kaldı! Bakın şimdi ne yapıyor

Bir döneme damga vuran Biri Bizi Gözetliyor ve Dokun Bana yarışmaları unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. BBG’de ve Dokun Bana da boy gösteren Doğa Bey iki yarışmanın da dikkat çeken isimlerinden biriydi. Yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren Doğa Bey’in son halini gören şaştı kaldı.

Magazin 13-06-2023 14:37

Biri Bizi Gözetliyor

Biri Bizi Gözetliyor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Biri Bizi Gözetliyor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Biri Bizi Gözetliyor Tarık son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

2000’li yıllara damga vuran Biri Bizi Gözetliyor unutulmaz yapımlar arasında bulunuyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Tarık Ata Şimşek Of Deli Gönül şarkısı ile ün kazanmıştı. Biri Bizi Gözetliyor Tarık'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-06-2023 09:30

2000’lere damga vuran Biri Bizi Gözetliyor Melih'i gören tanıyamadı! Son haliyle ağızları açık bıraktı

2000’li yılların popüler yarışmalarından biri olan Biri Bizi Gözetliyor unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Melih Değirmenci Biri Bizi Gözetliyor ile şöhreti yakalamıştı. BBG Melih’in son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 31-05-2023 14:38

2000'li yıllara damga vuran Biri Bizi Gözetliyor'un filozof Eray'ıydı! Son halini gören şaştı kaldı

Yayınlandığı dönemde ses getiren yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor’un yarışmacılarının son halleri sık sık gündem oluyor. Biri Bizi Gözetliyor’un dikkat çeken isimlerinden biri olan Eray programın filozofu olarak anılıyordu. BBG Eray’ın son hali şaşırttı.

Magazin 31-05-2023 10:24

Kısmetse Olur sunucusu Öykü Serter'in aldığı maaşı duyanlar inanamadı! Bakın haftalık ne kadar kazanıyormuş

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatı ile 5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden yeniden yayınlanmaya başladı. Her bölümü olaylarla dolu programın sunucusu Serter'in aldığı maaş ise ortaya çıktı. Ünlü sunucunun bu yarışmadan oldukça cüzi bir rakam aldığı iddia edildi.

Magazin 30-03-2023 14:21

2000'li yıllara damga vurmuştu! Biri Bizi Gözetliyor yarışmasının Melih'i tanınmaz halde

2000'li yılların en popüler yarışma programları arasında yer alan Biri Bizi Gözetliyor'da büyük şöhret yakalayan Melih Değirmenci son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Resmen bambaşka bir insana bürünen Melih Değirmenci değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte yıllar sonrası değişimiyle herkesi şaşkına çeviren Biri Bizi Gözetliyor'un Melih'inin son hali.

Magazin 13-05-2022 12:19

Biri Bizi Gözetliyor'un filozofuydu! İşte Eray Sezer'in son hali!

Eray Sezer, 2001 yılında yayınlanan, sunuculuğunu Öykü Serter ile Tan Sağtürk'ün üstlendiği bir zamanlara damga vuran yarışma "Biri Bizi Gözetliyor"da tavırları ve konuşmaları ile dikkat çeken isimlerin arasındaydı. İşte Biri Bizi Gözetliyor programının filozofu olarak anılan Eray Sezer'in şimdiki hali!

Magazin 30-08-2021 15:22

Bir dönemin yıldızı BBG Melih'in son hali şaşırttı! Eski halinden eser kalmadı!

2001 senesinde ekranlara gelen ve bir dönemin unutulmaz televizyon efsanelerinden olan Biri Bizi Gözetliyor yarışması üzerinden seneler geçmesine rağmen halen gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönemin unutulmaz figürleri arasına adını yazdıran 02 Melih lakaplı Melih Değirmenci ise bu figürlerin başında geliyor. Yarışma sonrası talihinin açıldığı ve pek çok mesleğe girdiği bilinen BBG Melih'in son halini görenler ise şoka uğradı. Sevilen ismin eski halinden eser kalmadı.

Magazin 23-08-2021 16:09

Türkiye’de çektiği seks videosunu paylaşınca gündeme bomba gibi düştü

İngiltere’de yayınlanan Biri Bizi Gözetliyor (Big Brother) programı sayesinde şöhreti yakalayan Stephen Bear, kız arkadaşıyla birlikte dört yıl önce geldiği bir Türkiye tatilinde birlikte çektikleri müstehcen videoyu Twitter hesabından paylaştı. Görüntüleri görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 12-08-2021 10:44

Love Island yarışmasında olay bitmiyor! Cinsel ilişkiye girdiler iddiası

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island'da olaylar bitmiyor. Love Island yarışmacıları Liam ve Millie'nin cinsel ilişkiye girdiği iddia ediliyor.

Magazin 10-08-2021 17:34

'Biri Bizi Gözetliyor'un yarışmacısı Alper Demir koronavirüse yenik düştü

2003 senesinde yayınlanan ve o döneme damga vuran "Biri Bizi Gözetliyor" isimli programda yarışan 44 yaşındaki Alper Demir koronavirüse yenik düştü.

Magazin 03-05-2021 16:14

Big Brother yarışmasının yıldızı Nikki Grahame anoreksiyadan hayatını kaybetti

Big Brother (Biri Bizi Gözetliyor) yıldızı Nikki Grahame 38 yaşında yemek bozukluğuna bağlı nedenlerle hayatını kaybetti.

Magazin 12-04-2021 12:04

BBG'nin sunucusu Doğa Sülen yıllar sonra ortaya çıktı!

2000'li yıllara damga vuran 'Biri Bizi Gözetliyor' ve 'Dokun Bana' gibi yarışmaların sunuculuğunu üstlenen 'Doğa Bey' lakaplı Doğa Sülen yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 01-04-2021 09:30

BBG Uğur gözaltına alındı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Biri Bizi Gözetliyor (BBG) isimli yarışma programından, kavgacı tutumu nedeniyle diskalifiye olan Uğur Bodur, babası ve bir arkadaşıyla birlikte gözaltına alındı. Programın yapımcısı olan Senkron TV'nin yöneticilerini tehdit ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan şahıslar, polisteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 26-12-2002 17:25