Bluetooth Haberleri

Bilgisayarında veya televizyonunda bluetooth özelliği olmayanların kurtarıcısı olacak bluetooth adaptörleri

Kablolu bağlantının geçmişte kaldığı şu günlerde bilgisayar, konsol ve TV gibi araçları diğer bileşenlerle kablosuz olarak bağlayabilmek büyük bir keyif. Kablosuz Bluetooth desteği bulunan bir mouse, klavye, kulaklık veya farklı bir bileşeniniz varsa sadece küçük bir adaptör kullanarak onu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. İşte tak çalıştır özelliği ile kullanımı çok kolay olan bluetooth adaptörleri!

Haber 28-09-2023 16:36

Müziksiz asla spor yapamam diyenler için en iyi bluetooth spor kulaklık önerileri 2023

Müzik dinlemeyi seven spor tutkunlarının olmazsa olmaz ürünlerinin başında sporcu kulaklıkları geliyor. Sporcu kulaklığı modelleri, ergonomik yapıları sayesinde kulağa tam oturarak spor sırasında düşme problemi yaşatmıyor. Suya ve tere karşı ekstra dayanıklılık gösteren kulaklıklar, en zorlu antrenmanlar sırasında bile müzik keyfinin kesintisiz devam etmesini sağlıyor. Gelin, en iyi bluetooth spor kulaklık çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 02-03-2023 18:38

Müzik dinlemeyi sevenler ve müziksiz yapamayanlar için en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeden bir gün bile geçiremeyen ve bu keyfi her an yanında taşımak isteyen müzik tutkunları için birbirinden başarılı bluetooth hoparlör modelleri bulunuyor. Dayanıklı malzemeye sahip, geniş çekim mesafeli ve etkileyici ses kalitesi sunan bluetooth hoparlör modelleri; eğlenceli partilere yeni bir soluk kazandırıyor. Gelin, en iyi bluetooth hoparlör çeşitlerini birlikte inceleyelim!

Haber 10-10-2022 16:15

Ekonomik ve yüksek performanslı Huawei Freebuds Pro incelemesi

Bluetooth kulaklıklar, müzik keyfinin kablolar olmadan özgürce yaşanmasını sağladığı için birçok kişi tarafından sevilerek tercih ediliyor. "En iyi Bluetooth kulaklık hangisi?" diye sorulduğunda üstün özellikleri ve estetik tasarımıyla adından söz ettiren Huawei Freebuds Pro öne çıkıyor. Hazırsanız Huawei Freebuds Pro'yu beraber inceleyip modelin bilinmeyen özelliklerini keşfedelim ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 24-05-2022 17:15

Bluetooth

Bluetooth Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bluetooth Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem evinizde iş yaparken hem gezilerinizde zaman geçirirken yanınızdan ayırmayacağınız bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeye bayılan ve gittikleri her ortama müzik keyfini yanında taşımak isteyenlere Bluetooth hoparlör modelleri tavsiye ediliyor. Bluetooth hoparlör çeşitleri, kompakt tasarımları sayesinde her ortama uyum sağlayıp kolayca taşınabiliyor. Ayrıca müzik keyfinin kablosuz olarak yaşanması da konfor sunuyor. Gelin, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en kaliteli Bluetooth hoparlör modellerine beraber göz atalım.

Haber 20-05-2022 09:44

Evinizde ya da işletmenizde her türlü yararlı olacak en iyi yazıcı markaları

Sizi fotokopiciye gitme derdinden kurtaracak, evinizde ve iş yerlerinizde güvenle kullanabileceğiniz birbirinden kaliteli yazıcı markası önerileri ile karşınızdayız. Her bütçeye uygun yazıcı modelleri arasından size en uygun olanı seçebilir, evden çıkmak zorunda kalmadan işlerinizi halledebilir, ofisinizde profesyonel şekilde en kaliteli baskıları alabilirsiniz. "En iyi yazıcı markası hangisi?" sorusunun cevabını arıyorsanız vakit kaybetmeden size yanıt verelim.

Haber 03-05-2022 10:37

Kulak üstü bluetooth kulaklıkla ses deneyimi yaşamak isteyenlere: JBL T500BT inceleme

Hayatın her anını müzikle geçirmek ve özgürce hareket ederken müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için kulak üstü Bluetooth kulaklıklar öne çıkıyor. En iyi kulak üstü Bluetooth kulaklık modelleri arasında yer alan JBL T500BT işlevsel özellikleri sayesinde birçok müzik tutkununun ilgisini çekiyor. Bu yazımızda JBL T500BT hakkında birçok bilgiye ve alternatif olabilecek ürünlere yer verdik.

Haber 28-03-2022 09:36

Şık tasarım ve yüksek taşınabilirlik! BenQ GV30 İncelemesi

BenQ GV30, özellikle tasarımıyla ön plana çıkan bir projektör. Her detayıyla ince ince uğraşıldığı belli olan BenQ GV30 tek başına bir bluetooth hoparlör olarak da kullanılabiliyor.

Haber 31-12-2021 12:48

Tarihi bilgisi en iyi olanları bile şaşırtacak bir hikâye! Günümüzün teknolojisi ‘Bluetooth’ ismini yüzyıllar öncesinden aldı

Teknolojinin hızlı gelişimi gündelik hayatın her alanında etkisini göstermeye başladı. Teknolojik ürünler yaşamın en önemli parçası haline gelirken ortaya çıkış hikâyeleri de merak uyandırmaya başladı. Yıllardır kullanılan ‘Bluetooth’ teknolojisinin ‘mavi diş’ anlamına geldiğini pek çok kişi biliyor. Peki bu ismin yüzyıllar öncesinde yaşayan bir İskandinav kralından geldiğini hiç düşündünüz mü?

Trend 15-10-2021 14:34

Yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz en iyi bluetooth kulaklık modelleri

Son yıllarda büyük bir değişim geçiren ve hayatımızın ayrılmaz parçalarından biri haline gelen ürünlerden biri de kulaklıklar. Günlük hayat koşturması içinde büyük kolaylık sağlayan bu ürünler de pek çok ürün gibi artık daha küçük ve kablosuz. Bluetooth bağlantısı ile kolayca kullanılan en iyi kulaklıkları sizin için araştırdık.

Haber 07-10-2021 13:44

Logitech K380 Bluetooth klavye incelemesi

Logitech K380 Bluetooth klavye içindeki iki pille birlikte toplamda 423 gram ağırlığa sahip. Farklı renk seçenekleri olan cihaz, dikkat çeken özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Haber 06-09-2021 10:58

Kablosuz Mouse ve Klavyeler ile çalışma ortamınızı özgürleştirin

Uzun çalışma saatlerinde rahatlığınızı ve verimizi arttıracak kablosuz Mouse ve Klavyeleri sizler için bir araya getirdik.

Haber 13-08-2021 11:16

Samsung, Galaxy A03s için hazırlıklarını tamamlıyor

Samsung A serisindeki giriş seviyesi modelini yenilemek için çalışıyor. Samsung Galaxy A03s, Mayıs ayında zaten bazı ayrıntılarıyla karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise cihaz Bluetooth SIG’de, Bluetooth sertifikasını aldı.

Haber 02-07-2021 10:26

Redmi Note 8 2021 sızdırıldı

Kısa süre önce Xiaomi, yakında Redmi Note 8 2021 adlı yeni bir akıllı telefon duyuracağını doğruladı. Çinli firma şimdi Note 8 2021’in ön tasarımını ortaya çıkaran yeni bir tweet yayınladı. Ayrıca 2019’da duyurulan Redmi Note 8 akıllı telefonun 25 milyondan fazla küresel satışı da kutlanacak.

Haber 24-05-2021 09:33

Samsung Galaxy A22 5G onay aldı

Samsung’un çok yakında yeni Samsung Galaxy A22 akıllı telefonunun 4G ve 5G varyantlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Hatta bazı raporlar, resmi lansmanın haziran ayında yapılabileceğini gösteriyor.

Haber 19-05-2021 10:29

Nokia C20, Bluetooth sertifikasını aldı

HMD Global, 8 Nisan’da bir dizi yeni Nokia akıllı telefonunun duyurulmasının beklendiği bir etkinlik planladı. Bu etkinlikte Nokia C20 cihazı da tanıtılacak.

Haber 07-04-2021 10:09

Bluetooth LE Audio nedir?

Bluetooth, günümüzde pek çok elektronik cihazda yer alıyor ve kullanılıyor. Son döneme baktığımızda, özellikle gerçek kablosuz kulaklıklar için önemli bir detay olduğunu söyleyebiliriz. Peki bunun ötesinde ne olabilir?

Haber 03-03-2021 10:21