Bolu Belediyesi Haberleri Ve Son Dakika Bolu Belediyesi Haberleri

Bolu Belediyesi

Bolu Belediyesi Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 16-04-2024 08:16

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tanju Özcan'ın hayatı ve biyografisi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bolu belediye başkanlığına seçilmiştir. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Tanju Özcan'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 22-02-2023 07:06

Bıçaklı saldırı girişimi sonrası Tanju Özcan'dan yeni açıklama! Sosyal medyadan duyurdu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan makam odasının bulunduğu kata kadar gelerek tehditler savuran bıçaklı saldırganla ilgili yeni bir açıklama geldi. Tutuklanan H.H. isimli pazarcıdan şikayetçi olmadığını duyuran Başkan Özcan, "Ailesinin ve çocuklarının mağdur olmaması için, onların ricalarını kırmayarak ve pişman olduğunu düşünerek şikayetçi olmadığıma dair' dilekçeyi Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderiyorum" dedi.

Haber 28-12-2022 14:23

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bıçaklı saldırı girişimi! ‘Bir süredir tehdit alıyordum’

Son dakika haberine göre Bolu Belediyesi’nde bıçaklı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın makam katına kadar gelen bıçaklı saldırgan H.H. gözaltına alındı. Bir süredir tehdit aldığını belirten Özcan saldırı girişiminin ardından yaptığı açıklamada "11:30 sıralarında belediyenin ek hizmet binasındaki makam odamdayken oraya kimliği belirsiz bir şahıs geldi. Bağırdı çağırdı arkadaşları tehdit ederek beni aramış. Polis tarafından gözaltına alındı” dedi.

Haber 27-12-2022 14:50

Bolu Belediyesi

Bolu Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bolu Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tanju Özcan'dan Bolu Belediyesi'nde ilginç sigara kararı: İçmeyen daha fazla maaş alacak, yalan söyleyen olursa...

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde 'İçmekten utandığım sigarayı bırakıyorum" diyerek aldığı kararı açıklamıştı. Özcan'ın sigarayı bırakmasının ardından Bolu Belediyesi'nde de çok konuşulacak bir karar alındı. Başkan Özcan, ocak ayından itibaren sigara içmeyenlerin daha fazla maaş alacağını belirtti. Sigara içenlerin, içmeyenlere göre daha az çalıştığını söyleyen Özcan, "Sigara içenle içmeyen aynı ücreti almayacak. Yalan söyleyen olursa 10 katını geri alacağım" dedi.

Haber 09-12-2022 23:53

Hacer Çınar'a yönelik sözleri nedeniyle CHP'den ihraç edilmişti! Tanju Özcan: Beraat ettim, özür bekliyorum

Bolu Belediyesi Meclisi'nde "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" sözleri sonrası başlayan polemik mahkeme koridoruna taşınmıştı. AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar'a yönelik ifadeleri sebebiyle açılan davada yargılanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beraat ettiğini duyurdu. Özcan, "Benden özür dilenmezse hakkımı helal etmeyeceğim. Size ayrıca manevi tazminat davası açacağım" diye konuştu.

Haber 08-12-2022 15:28

Bolu Belediyesi'nde makam şoförü, genel müdürlüğe atandı

Bolu Belediyesi'nde makam şoförü kadrosunda çalışan Özgür Yıldız, belediyenin şirketi olan Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne genel müdür olarak getirildi.

Haber 21-08-2022 15:05

Bolu Belediyesine arıtılmamış atık su deşarjı yapıldığı gerekçesiyle para cezası

Bolu Belediyesine arıtılmamış atık su deşarjı yapıldığı gerekçesiyle para cezası

Yurthaber 05-07-2022 20:27

CHP'den ihracı istenmişti! Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan flaş sözler: Genel Başkan'ın gerçekten...

Sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalar ve AK Partili kadın meclis üyesiyle yaşadığı diyalogla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisi tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. Karar sonrası ilk kez açıklama yapan Özcan, dikkat çeken ifadeler kullandı. Kendisinden "CHP'nin öz evladı" olarak bahseden Özcan, "Ben Sayın Genel Başkanın öz evladını partiden gerçekten ihraç etmek istediğini sanmıyorum. Kendisinden de randevu istedim. Düşüncelerimi anlatacağım." dedi.

Haber 15-06-2022 14:21

Tanju Özcan: CHP, Bolu Belediye Başkanı'nı kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, "kesin ihraç" istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin de partiden ihraç edildi.

Haber 14-06-2022 11:59

Bolu'daki yaylalarda kaçak yapıların yıkımına başlandı

Bolu'daki yaylalarda kaçak yapıların yıkımına başlandı

Yurthaber 09-06-2022 13:19

Türkiye'de bir ilk! Tanju Özcan'ın Hacer Çınar'a sözleri sonrası mahkemeden dikkat çeken karar

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan'ın, belediye meclis toplantısında AK Parti'li kadın meclis üyesine "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" sözleri tepki çekmişti. Bolu 1'inci Aile Mahkemesi, Hacer Çınar hakkında Tanju Özcan'a karşı 30 gün süreyle koruma kararı verdi. Böylece Türkiye'de ilk kez bir belediye meclis üyesinin belediye başkanından korunmasına karar verilmiş oldu.

Haber 02-06-2022 06:47

Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan nereli ve kaç yaşında? Mesleği nedir, 2019 seçiminde kaç oy aldı?

Tanju Özcan basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Sığınmacılarla ilgili sözleriyle gündemden düşmeyen Bolu Belediye Başkanı, billboardlara astırdığı Türkçe ve Arapça yazılı ilanların ardından konuşuluyor. Vatandaşlar internette, Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan nereli ve kaç yaşında? Mesleği nedir, 2019 seçiminde kaç oy aldı? soru ve konu başlıklarını araştırmayı sürdürüyor. İşte detaylar...

Haber 19-05-2022 17:13

Bolu Belediyesi'nin sığınmacılarla ilgili afişi kaldırıldı! Tanju Özcan'dan tepki geldi, Ümit Özdağ destek verdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, geçici sığınmacılara yönelik Arapça ve Türkçe, "Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize' ilanı, Cumhuriyet Savcılığı kararıyla 'nefret ve ayrımcılık' suçlamasıyla dün gece saatlerinde kaldırıldı. Özcan, kararla ilgili, "Türk milletini çok sevmek nefret suçu oluşturuyorsa, ben bu nefret suçunu, ayrımcılık suçunu işlemeye devam edeceğim. Bir hukukçu olarak söylüyorum. Alın beni bu suçtan hapse atın" dedi. Özcan'a Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan destek geldi.

Haber 19-05-2022 16:27