Bonfile Haberleri

Bonfile, tavuk şiş, salata... Fiyatlar gündem oldu! Armağan Çağlayan isyan etti: Bayram diye cozutmayın

Sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği üst sınır fiyat listesi fiyatlarına tepki gösterdi.

Finans 07-04-2024 15:23

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere tadı unutulmayacak tarifler! İşte 8 Mart yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız, lezzetini kanıtlamış yemek tariflerinden derlediğimiz yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Bugün yemekte, tadı unutulmayacak nefis tarifler var. İşte 8 Mart yemek menüsü...

Yemek 08-03-2023 11:06

Peynir soslu bonfile nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Peynir soslu bonfile tarifi Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hazırlandı. Görüntüsüyle iştah kabartan bu tarifi evinizde hazırlayabilirsiniz. Üç çeşit peynir ile hazırlanan bu leziz tarif için bonfile, mantar gibi malzemeler de gerekiyor. Peki peynir soslu bonfile nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Yemek 06-03-2023 17:17

Lokum gibi bonfile yapmak hiç de zor değil! İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz lokum bonfile tarifi

Yumuşacık bonfile yapmak düşündüğünüz kadar zor değil. Lokum gibi bonfileyi çıkarabilmek için tavanın sıcaklığı ve bonfileyi pişirme süresi oldukça önemli. Bonfileyi tavadan, az pişmiş halde alıyoruz. Ancak tedirgin olmayın! Eğer bonfileyi içerikteki gibi pişirirseniz, bonfilenin içi de pişecek ve yumuşacık olacak. İşte lokum gibi yumuşacık bonfile tarifi!

Yemek 29-01-2023 08:57

Bonfile

Bonfile Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bonfile Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryer mantarlı bonfile parçaları tarifi hem lokum gibi hem yağsız: Airfryer'da mantarlı bonfile parçaları nasıl yapılır?

Mantarlı bonfile, bonfile etinin mantarlarla birlikte pişirilmesiyle hazırlanan bir yemektir. Bonfile eti, dana etinin en lezzetli ve yumuşak parçalarından biridir ve genellikle ızgara ya da fırında pişirilerek tüketilir. Mantarlı bonfile ise bonfile etinin mantarlarla birlikte pişirilmesiyle hazırlanan bir çeşididir. Dünya mutfağından bir lezzet olan mantarlı bonfile Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlanabilen ve damak zevkinize göre çeşitlendirilebilen bir tariftir.

Yemek 19-12-2022 17:35