Bülent Polat Haberleri Ve Son Dakika Bülent Polat Haberleri

Bülent Polat Haberleri Ve Son Dakika Bülent Polat Haberleri

Zaza asıllı Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Bülent Polat, 8 Mart 1979 yılında Tunceli'de dünyaya gelmiştir. Döneminin en popüler dizisi Avrupa Yakası'nda Şehsuvar (Şesu) karakterine hayat veren Polat, profesyonel oyunculuk kariyerine 1993 yılında Yer Gösterme isimli tiyatro oyunu ile başladı. 2004 yılında Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga programında Engin Günaydın ile birlikte kısa skeçlerle izleyicileri ile buluşan Polat, Amerika'da dil ve oyunculuk eğitimi aldı. Stella Adler'ın oyunculuk atölyesine katılan ve bir yandan da bar işletmeciliği yapan Polat, 2011 yılında Türkiye'ye geri döndü. Bir Zamanlar Çukurova, Çukur, İşler Güçler, Dadı ve Yılan Hikayesi gibi dizilerde yer alan oyuncunun yer aldığı 4 adet de sinema filmi bulunuyor.

Bülent Polat Haberleri

Ateş Kuşları'ndan Kuruluş Osman'a bomba transfer! O isim kadroya dahil oldu

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda bomba bir isim daha dahil oluyor. Çarşamba akşamları izleyicisinin karşısına çıkan reyting rekortmeni diziye Ateş Kuşları'ndan ayrılan Bülent Polat transfer oldu.

Magazin

Değişimin böylesi! Avrupa Yakası'nın Şehsuvar'ı Bülent Polat son hali ile şaşırttı

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Şehsuvar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bülent Polat, son hali ile gündem oldu. Başarılı oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin

Bülent Polat'ın acı günü! Babası yaşamını yitirdi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gaffur'u ünlü oyuncu Bülent Polat'ın babası 87 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin

Avrupa Yakası'nın 'Şesu'su Bülent Polat 'Seversin'e konuk oluyor

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Şesu' karakteriyle unutulmaz olan Bülent Polat, Kanal D'nin yeni dizisi Seversin'e konuk oluyor. Başarılı oyuncusunun değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Bülent Polat

Bülent Polat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Polat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bülent Polat ikinci kez baba oldu! Oğluşum Doğu aramıza katıldı

'Avrupa Yakası' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerindeki rolleri ile tanınan Bülent Polat, geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olacağını takipçileriyle paylaşmıştı. Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle Adana'da olan oyuncu, ikinci kez baba olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Magazin

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat'ın öğretmen eşine bakın! Güzelliğiyle hayran bıraktı!

Başrollerini Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği 'Gaffur' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Bülent Polat'ın gözlerden uzak yaşayan öğretmen eşi Duygu Şenoğlu, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat, geçmişte New York'ta bakın ne iş yapmış!

Reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 'Gaffur' rolüne hayat veren Bülent Polat'ın geçmişi şaşırttı. Oyunculuğa 1993'te başlayan Bir Zamanlar Çukurova'nın sempatik karakteri Bülent Polat, yıllar önce gittiği New York'ta geçimini sağlamak için bakın hangi işi yapmış...

Magazin

Erzurum'da embriyo transferi hem hayvan sayısını hem de kalitesini artıracak

Atatürk Üniversitesi ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında uygulanan yöntemle, taşıyıcı ineklerden toplanan embriyolarla genetik kapasitesi yüksek buzağı elde edildi

Yurthaber

Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Bülent Polat'a 1 Nisan şakası

Atv'de perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakterini canlandıran Bülent Polat, 1 Nisan şakasının hedefi oldu. Bülent Polat o anlarda şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin

Polat ailesinin sahil keyfi

Oyuncu Bülent Polat, önceki gün eşi Duygu Polat Şenoğlu ve kızı Doğa ile birlikte Aqua Florya AVM'de görüntülendi.

Magazin

Bülent Polat baba oldu

Bülent Polat, baba oldu. Polat'ın geçen yıl evlendiği Duygu Şenoğlu, önceki gün Yeşilköy Acıbadem Hastanesi'nde bir kız çocuk dünyaya getirdi.

Magazin

Bülent Polat evleniyor

Karagül dizisinde rol alan Bülent Polat evleniyor.

Magazin

Şesu şimdi ne yapıyor

Avrupa Yakası'nın sevilen karekteri şimdi New York'ta

Magazin