Burak Sevinç Haberleri Ve Son Dakika Burak Sevinç Haberleri

Burak Sevinç Haberleri Ve Son Dakika Burak Sevinç Haberleri

Burak Sevinç, 1 Nisan 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur ve aslen Zonguldak’lıdır. Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nden mezun olmuştur. Bir dönem Enbe Orkestrası’nda profesyonel olarak müzik yapan Burak Sevinç, ud, keman, kanun ve gitar çalıyor. Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuk kariyerine ilk olarak 2012 yılında Babam İçin dizisi ile başlamıştır.

Daha sonra Yol Ayrımı, Merhaba Hayat, Kurtlar Vadisi Pusu, Ben Onu Çok Sevdim, Evli ve Öfkeli, Altınsoylar, Dönerse Senindir, Mahalle, Söz, Leke ve Kırmızı Oda gibi önemli dizilerde rol almıştır. 2017 Söz dizisinde Fethi karakterini canlandırarak dikkatleri üstüne çekmiştir. 2020 yılında yayınlanan Kırmızı Oda adlı dizide canlandırdığı Doktor Deniz karakteri ile seyircilerin beğenisini kazanmıştır.

1.88 boyunda ve 80 kilo olan yakışıklı oyuncu, Şirin Kılavuz ile 2015 yılında hayatını birleştirmiştir.

Burak Sevinç Haberleri

Belçim Bilgin Kürt kadını rolüyle beyaz perdeye dönüyor

Daha önce Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Güz Sancısı gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, beyaz perdeye geri dönüyor. Müjdeyi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan Belçim Bilgin, filmde cefakar bir köy kadınına hayat verecek.

Magazin 11-01-2023 17:09

Ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ın hayatını anlatacak olan “Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filminin başrolü belli oldu

2014 yılında hayata veda eden Murat Göğebakan'ın yaşam öyküsünü anlatacak olan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filminin başrol oyuncusu belli oldu. Vefat eden ünlü şarkıcıyı Burak Sevinç’in canlandırılacağı belirtildi.

Trend 24-10-2022 17:58

İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 30-05-2022 12:31

Hacı Bayram Veli dizisinin Molla Numan'ı Burak Sevinç kimdir? Burak Sevinç kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Hacı Bayram Veli dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Bir süredir yayınlanması beklenen Hacı Bayram Veli dizisi yayın hayatına başladı. Hacı Bayram Veli dizisinde tanınan birbirinden değerli karakterler yer alıyor. Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde Molla Numan karakterini oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Hacı Bayram Veli dizisini izleyenler Molla Numan'ı canlandıran Burak Sevinç'i merak edip araştırmalara başladı.

Magazin 11-02-2022 21:52

Burak Sevinç

Burak Sevinç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burak Sevinç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hacı Bayram Veli dizisinin Molla Rüstem'i Fırat Topkorur kimdir? Fırat Topkorur kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Hacı Bayram Veli dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Bir süredir yayınlanması beklenen Hacı Bayram Veli dizisi yayın hayatına başladı. Hacı Bayram Veli dizisinde birbirinden değerli karakterler yer alıyor. Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde Molla Rüstem karakterini oyuncu Fırat Topkorur canlandırıyor. Hacı Bayram Veli dizisini izleyenler Molla Rüstem'i canlandıran Fırat Topkorur'u merak edip araştırmalara başladı.

Magazin 11-02-2022 21:03

Hacı Bayram Veli dizisi ne zaman başlayacak? Hacı Bayram Veli dizisi oyuncuları kimlerdir?

TRT 1'in yeni yapımı Hacı Bayram Veli dizisi için hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara'nın manevi mimarlarından olan Hacı Bayram Veli’nin hayatını konu alan “Aşkın Yolculuğu” serisinden "Hacı Bayram-ı Veli" dizisi TRT 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmayı bekliyor. Dizinin ne zaman başlayacağını merak eden izleyiciler, Hacı Bayram Veli dizisi ne zaman başlayacak şeklinde aramalara başlanıldı.

Magazin 04-02-2022 13:16

Kırmızı Oda'dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu

TV8'de cum akşamları izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncularından Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta projeden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 02-04-2021 15:42

Kırmızı Oda'da ayrılık! Burak Sevinç ve Tülin Özen diziden ayrıldı

Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde iki veda birden yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan Tülin Özen ve Burak Sevinç kadrodan ayrıldı.

Magazin 27-03-2021 08:55

Kırmızı Oda dizisine yeni oyuncu! Burak Sevinç Kırmızı Oda'da hangi rolde oynayacak?

OGM Pictures tarafından Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu tv8 için hazırladığı ikinci dizi olan Kırmızı Oda'nın ekibi bayram sonrası sete çıkacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Söz dizisinde oynayan Burak Sevinç de katıldı. Dizide Binnur Kaya, Doktor Hanım'ı, Tülin Özen ise Doktor Piraye'yi canlandıracak. Peki Kırmızı Oda ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte Kırmızı Oda dizisi konusu ve ilk fragmanı.

Magazin 29-07-2020 21:26

Burak Sevinç Leke dizisindeki Cem rolüyle dikkat çekecek! İşte Leke 1. bölüm fragmanı ve konusu

Kanal D'nin iddialı dizisi Leke ekrana gelmek için gün sayıyor. Leke dizisinin başrol oyuncularından Burak Sevinç, dizide canlandırdığı Cem karakteriyle dikkat çekecek. Peki Leke dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Leke yayın tarihi ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 13-04-2019 01:49

Yeni aşk dizisi Leke'nin çekimleri başladı! Leke dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D’nin Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizisi "Leke" çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Leke dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Kalbi kırık ve yaralı iki ruhun eşsiz aşk hikayesini anlatan Leke'nin yayın tarihi, oyuncu kadrosu ve konusu da belli oldu. İşte Leke 1. bölüm fragmanı.

Magazin 07-04-2019 22:21

Söz dizisinde ağlatan şehit sahnesi!

Söz dizisinde başrol oyuncusu olarak oynayan ve fethi karakterini canlandıran Burak Sevinç'in şehit olarak diziden ayrılması izleyicileri gözyaşına boğdu.

Trend 19-03-2019 10:38

Oyuncu Burak Sevinç deniz altında kamp kurdu

Dizi oyuncusu Burak Sevinç, Fethiye'de denizin altı metre derinliğinde çadır kurup, çay içti.

Magazin 31-07-2018 19:33

İki dizi arasında transfer

atv'nin iki sevilen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile 'Ben Onu Çok Sevdim' arasında oyuncu transferi yaşandı.

Magazin 10-12-2013 13:50