Burak Yamantürk Haberleri Ve Son Dakika Burak Yamantürk Haberleri

Burak Yamantürk Haberleri Ve Son Dakika Burak Yamantürk Haberleri

Burak Yamantürk, 23 Aralık 1983 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Su altı Teknolojisi Bölümünden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’nden de mezun olmuştur.

İstanbul Opera ve Bale Modern Dans Topluluğu üyesi olan Burak Yamantürk, oyunculuk kariyerine 2012 yılında yayınlanan Veda dizisiyle başlamıştır, bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır. Burak Yamantürk birçok projede yer almıştır. Tatar Ramazan, Hayat Yolunda, Yasak, Acı Aşk, İçimdeki Fırtına, Dip, Sevgili Geçmiş gibi önemli dizilerde yer almıştır. Ayrıca Ayhan Hanım ve Böcek adlı sinema filmlerinde de rol almıştır.

Boyu 1.76 ve kilosu 71 olan yakışıklı oyuncu Özge Özpirinççi ile aşk yaşamaktadır.

Burak Yamantürk Haberleri

Özge Özpirinçci itirafıyla şoke etti! Küfür etmesini istedi, önce kahkaha attı sonra...

Şu sıralar eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan'la yeni sezon öncesi Bodrum'da tatil yapan Özge Özpirinçci sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, "Hayranım 'Benim için bir kere s..tr git… der misiniz?' dedi. Önce kahkaha attım sonra bana kendimi çok iyi hissettirdi" açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 29-06-2023 12:10

Özge Özpirinçci sütyensiz tarzıyla gecelerde boy gösterdi! Berrak Tüzünataç ile cesaretini konuşturdu

Geçtiğimiz yıl kızı Mercan'ı kucağına alan taze anne Özge Özpirinçci, bir süredir gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Özge Özpirinçci, önceki akşam katıldığı davette sütyensiz tarzıyla cesaretini konuşturdu.

Magazin 23-01-2023 17:18

Çöp Adam'ın yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın eski nişanlısını görenler gözlerine inanamadı! Dillere destan aşkı bakın kim çıktı

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Çöp Adam adlı sezonun yeni dizisinde 'Tamer' rolünü canlandırıyor. Evli ve 2 çocuk babası Düzyatan yıllar önce kendisi gibi ünlü bir oyuncuyla 5 yıl süren aşkını nişanlılığa kadar sürdürebilmiş ve orada noktalamıştı. Bakın dillere destan aşkı kimmiş...

Magazin 07-12-2022 21:54

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evlilik yıl dönümlerini kutladı

Aralık 2021'de kızları Mercan'ı kucaklarına alan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evliliklerinin birinci yılını yaptıkları paylaşımla kutladı.

Magazin 19-09-2022 14:18

Yerli komedi film sevenleri mutlu etti! “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin resmi fragmanı yayınlandı

Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznür Serçeler’in paylaştığı “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin resmi fragmanı yayınlandı. 13 Mayıs 2022 tarihinde vizyona giren film yerli romantik komedi sevenleri mutlu edecek etmeye hazırlanıyor.

Trend 13-05-2022 17:48

Merakla beklenen filmin afişi yayınlandı! “Allah Yazdıysa Bozsun” filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznur Serçeler’in üstlendiği romantik komedi türündeki “Allah Yazdıysa Bozsun” filmi vizyon için gün sayıyor. Vizyon tarihi 13 Mayıs olarak açıklanan filmin ilk afişi paylaşıldı.

Trend 09-05-2022 17:48

Özge Özpirinçci kızı Mercan'la fotoğrafını ilk defa paylaştı

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk geçtiğimiz günlerde bebeklerine kavuşmuştu. Kızı Mercan'ı kucağına alan oyuncu Özge Özpirinçci'den ilk kare geldi. Bebeğinin elini paylaşan Özpirinçci, kızına "Yavrum!" diyerek seslendi.

Magazin 19-01-2022 21:52

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci Burak Yamantürk'ün yarı çıplak pozlarını paylaştı! ''İyi ki doğdun hot daddy!''

Geçtiğimiz günlerde anne olan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk'ün doğum gününü yarı çıplak pozlarını paylaşarak kutladı. Özpirinçci, doğum günü paylaşımına ''Ateşli baba'' anlamına gelen ''Hot daddy'' notunu düştü.

Magazin 23-12-2021 16:06

Elbet Bir Gün dizisi final yaptı! Burak Yamantürk'ten veda paylaşımı

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Elbet Bir Gün dizisi reytinglere yenildi. 12 Aralık Pazar akşamı final bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Gün'ün başrol oyuncusu Burak Yamantürk de diziye veda paylaşımı yaptı.

Magazin 12-12-2021 21:53

Özge Özpirinçci anne oldu!

Oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, ilk çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı

Magazin 30-11-2021 17:48

Özge Özpirinçci: Burak bebeğin yüzünü görmeden ismini koymayacak

Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk çifti önceki gün Bebek'te görüntülendi. Daha önce doğacak olan kızına 'üzüm' ismini verebileceğini söyleyen Özpirinçci, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Magazin 19-11-2021 17:43

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci'den şaşırtan itiraf!

Şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Aslıhan Doğan Turan'ın konuğu oldu. Özpirinçci, bir döneme damga vuran Kadın dizisi hakkında, şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 04-11-2021 09:38

Elbet Bir Gün ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Elbet Bir Gün dizisi 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Ünlü oyuncular Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk, Fox TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün'de buluştu. Elbet Bir Gün dizisinin yayın tarihi de açıklandı. Mucize Doktor'da Nazlı karakteriyle sevilen Sinem Ünsal bu defa bambaşka bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Elbet Bir Gün dizisi 1. bölümden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. İşte Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları, konusu ve yayın tarihi.

Magazin 26-10-2021 02:44

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün nikahından ilk kareler

Kızlarına kucaklarına almak için gün sayan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz cumartesi akşamı Marmaris Bozburun'da yapılan sade bir tören ile evlenmişti. Çiftin nikah törenine ait fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 22-09-2021 09:02

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evlendi

Şimdilerde anne-baba olmak için gün sayan oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, dün akşam Marmaris Bozburun'da nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikahına, aileleri ve yakın dostları katıldı.

Magazin 19-09-2021 19:52

Hamileyken düğün yapmayacağım demişti! Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk bugün evleniyor

Altı aylık hamile ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'le bugün Marmaris'te dünyaevine giriyor. Çift, nikah törenine sadece ailesini çağırdı.

Magazin 18-09-2021 08:18

Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün dizisinde buluştu! İşte yeni rolleri

Ünlü oyuncular Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk, Fox TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün'de buluştu. Taner Ölmez'le birlikte başrolü paylaştığı Mucize Doktor'da Nazlı karakteriyle sevilen Sinem Ünsal bu defa bambaşka bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 16-09-2021 02:12

Özge Özpirinçci'den denizin içinde karnı burnunda poz!

Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk’le aşk yaşayan ve şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, denizin derinliklerinde poz verdi. Güzel oyuncunun karnı burnunda karesine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 12-09-2021 20:46

Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosu hazır

Fox Tv’nin yeni sezon yayınlayacağı Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosu bir araya geldi. Çekimlerine çok yakında başlanacak dizinin Arnavutköy’de gerçekleştirilen okuma provalarında ekip olarak ilk kez bir araya gelen oyuncuların, heyecanı objektife de yansıdı.

Magazin 10-08-2021 09:32

Cildinin sırrı belli oldu! Özge Özpirinçci'den güldüren cilt bakımı tüyosu

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar hem yeni dizilerinin hem de hamileliğinin heyecanını yaşıyor. Bu arada cilt bakımını da ihmal etmeyen ünlü oyuncu, verdiği tüyoyla çok güldürdü.

Magazin 16-07-2021 18:19

Özge Özpirinçci hamile! Tarkan videosuyla duyurdu: 13 haftalık

Özge Özpirinçci hamilelik haberleriyle gündeme geldi. Özge Özpirinçci hamile olduğunu Tarkan videosuyla duyurdu.

Magazin 06-06-2021 13:28

Özge Özpirinçci'nin sevgilisi Burak Yamantürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Yamantürk dizileri nelerdir?

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin hamile olduğu iddiasının öne sürülmesinin ardından sevgilisi Burak Yamantürk'ün kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Özge Özpirinçci'nin sevgilisi Burak Yamantürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Yamantürk dizileri nelerdir?

Haber 06-06-2021 11:20

Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile! | Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci kaç yaşında?

6 yıldır Burak Yamantürk ile bir ilişki içerisinde olan oyuncu Özge Özpirinçci’nin 13 haftalık hamile olduğu iddia edildi. Yeni filmi “İlk ve Son”un yapımlarına geçtiğimiz günlerde kısa bir süre ara verildiği öğrenilmişti. Filmin çekimlerine ara verilmesinin sebebi ise Özge Özpirinçci’nin hamile olması ve göbeğinin belirginleşmesi olduğu ortaya atıldı.

Magazin 06-06-2021 11:14

Ünlüleri buluşturan parti! Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci...

Oyuncu Burak Yamantürk (37), yeni yaşını önceki akşam iş insanı Önder Öztarhan’ın Emirgan’daki lüks villasında düzenlenen yemek ve fasıl eşliğinde kutladı. Yemeğe katılanlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Arduç, Serkan Keskin ve Meriç Aral gibi birçok ünlü isim vardı.

Magazin 25-12-2020 09:38

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ten aşk pozu

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile bir süredir aşk yaşayan Özge Özpirinçci, sevgilisiyle çekildiği aşk pozunu sosyal medya hesabına ekledi. Özpirinçci, paylaşımına "Suç ortakları ve daha fazlası..." notunu düştü.

Magazin 30-07-2020 12:08

Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamantürk'ün yelkenli kazası

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamantürk, Marmaris tatillerinde yelkenli tekne kullandı. Ancak ünlü çift, yelkenli deneyimleri sırasında talihsiz bir kaza yaşadı.

Magazin 20-06-2020 02:19

Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ve Birkan Sokullu Netflix dizisinde buluştu! İşte Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi konusu

Netflix'in yeni Türk dizisi Şimdiki Aklım Olsaydı'nın oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ve Birkan Sokullu'nun başrollerde oynayacağı Şimdiki Aklım Olsaydı dizisini fantastik konusuyla dikkatleri çekecek. Son olarak Kadın dizisinde başrol oynayan Özge Özpirinçci ise bu defa ise farklı bir rolle ekranlarda olacak. İşte Netflix'in yeni projesi Şimdiki Aklım Olsaydı dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 12-03-2020 02:28

Özge Özpirinçci'den şok tepki: Artık gına geldi!

Özge Özpirinçci, “Yeni yılda evlenecek misiniz?” diye soran muhabire "Bu sorulardan artık gına geldi. İlerisi ne gösterir bilemeyiz, hayat bu. Olur ya da olmaz bir şey diyemiyorum” cevabını verdi.

Magazin 14-01-2020 10:48

Özge Özpirinçci'den tatil paylaşımı

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'le birlikte tatil yapıyor.

Magazin 03-08-2019 01:56

Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye sürpriz

4 yıldır aşk yaşadığı Burak Yamantürk, çok özlediği sevgilisi Özge Özpirinçci'ye sürpriz yaptı.

Magazin 15-07-2019 22:31

Kadın dizisinin yıldızı Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamantürk safaride

Kadın dizisinin çekimlerine 3 hafta ara verilmesini fırsat bilen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürke'le birlikte Afrika'ya gitti.

Magazin 27-12-2018 20:43

Özge Özpirinçci sevgilisiyle Afrika yolcusu

Oyuncu Özge Özpirinçci, uzatmalı sevgilisi Burak Yamantürk'le birlikte safariye uçtu. Yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 25-12-2018 15:38

Özge Özpirinçci'den romantik sözler: Bekleyemedim sevgilim!

Kadın dizisinin güzel oyuncusu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'ün doğum gününü romantik bir mesajla kutladı. Özge Özpirinçci paylaşımında "İyi ki seviyoruz birbirimizi" dedi.

Magazin 23-12-2018 13:04

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk evleniyor mu?

Oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı.

Magazin 07-10-2018 19:55

Özge Özpirinçci'den makyajsız ve doğal paylaşım 'Saçımdaki beyazlar ve ben'

Kadın dizisindeki başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni kazanan Özge Özpirinçci, saçlarındaki beyazların da göründüğü makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Özpirincçi doğal fotoğrafını, 'Saçımdaki beyazlar ve ben' notuyla paylaştı.

Magazin 27-07-2018 00:13

Özge Özpirinçci'nin sevgilisiyle mutlu anları

Fox TV'de yayınlanan 'Kadın' dizisinde 'Bahar' karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte şu sıralar yurt dışında tatil yapıyor

Magazin 25-07-2018 16:52

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci yorgunluk atıyor

Oyuncu Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamantürk tatile devam ediyor. Kadın dizisinin güzel oyuncusu sezon arasında dinlenerek yorgunluk atıyor

Magazin 27-06-2018 09:57

Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye: Seni bu kadar seviyorum

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, kiraladıkları teknede tatilin keyfini sürmeye devam ediyor.

Magazin 15-06-2018 14:17

Özge ve sevgilisinin keyfi yerinde

'Kadın' dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'le birlikte önceki gün City's AVM'den çıkarken görüntülendi.

Magazin 03-06-2018 12:08

Özge Özpirinçci'nin babası ameliyat oldu

Oyuncu Özge Özpirinçci'nin babası ameliyata alındı. Güzel oyuncu sevgilisi Burak Yamantürk yalnız bırakmadı

Magazin 28-02-2018 16:50

Özge Özpirinçci'den aşk paylaşımı!

Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerine sürpriz yaptı.

Magazin 03-02-2018 00:18

Özge Özpirinçci'den gözdağı!

Tayland'ın popüler noktalarından Phuket'e tatile giden yakın arkadaşlar Burak Yamantürk ve Murat Dalkılıç'a Özge Özpirinçci'den göz dağı geldi.

Magazin 07-01-2018 13:57

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yeni sezon sürprizleri

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 2. sezonuna üç ünlü oyuncu dahil oldu.

Magazin 28-07-2016 08:49

Özge Özpirinçci soğuktan denize giremedi

'Aşk Yeniden'in 'Zeynep'i Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürkle tatiline devam ediyor.

Magazin 15-07-2015 11:33

Özge Özpirinçci aşk ilanıyla şaşırttı

Fox TV'de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinin yıldızı Özge Özpirinçci'den gece yarısı aşk ilanı...

Magazin 29-06-2015 09:34

Özge Özpirinçci sevgilisiyle tatilde

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, tatil için Bodrum'u seçti.

Magazin 25-06-2015 04:07

Ünlü oyuncular sezonu açtı

Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olans evgilisi Burak Yamantürk ile Bodrum'a gitti.

Magazin 06-06-2015 12:34

Hayat Yolunda Final Bölümü Fragmanı

Hayat Yolunda final bölümüyle 14 Ocak Çarşamba akşamı saat 23:15'te Kanal D'de...

Magazin 12-01-2015 15:51

Hayat Yolunda 12. Bölüm Fragmanı

Hayat Yolunda yeni bölümüyle 24 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 23-12-2014 15:47