Caddebostan Haberleri

Kadıköy Caddebostan limanında 6 tekne yandı

Caddebostan yat limanında bağlı bulunan 6 tekne yandı.

Yurthaber 02-01-2023 07:17

Caddebostan Sahili'nde kavga! Yere yatırıp öldüresiye dövdüler

Kadıköy Caddebostan Sahili'nde çekilen görüntüler dehşete düşürdü. İki grup arasında çıkan sözlü tartışma, tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir gencin yere yatırılarak öldüresiye dövülmesi kameralara yansıdı.

Haber 12-09-2022 16:40

Bayram dönüşü sıcaklar vurunca herkes oraya akın etti! 'Tatile gidemedik, buraya geldik'

9 günlük Kurban Bayramı tatili sona ermeye yaklaşırken İstanbullular da megakente geri dönmeye başladı. Termometrelerin 30 dereceyi gösterdiği İstanbul'da vatandaşların en çok akın ettiği noktalardan biri de Caddebostan plajı oldu. Vatandaşlar sıcak havada denizin keyfini çıkarırken oluşan kalabalığın boyutunu dron ile çekilen görüntüler de gözler önüne serdi.

Haber 16-07-2022 15:20

İBB, Kadıköy'de ''Denizcilik Şenlikleri'' düzenledi

İBB, Kadıköy'de ''Denizcilik Şenlikleri'' düzenledi

Yurthaber 01-07-2022 22:16

Caddebostan

Caddebostan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Caddebostan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bakanlık harekete geçti! İstanbul'da müsilaj (deniz salyası) temizliği başladı

Marmara'da ayladır etkisini gösteren müsilaj (deniz salyası) sorunuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Kadıköy Caddebostan Sahili'nde temizlik çalışmalarına başlandı. Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada "Marmara'mızı, boğazımızı kaderine terk etmeyeceğiz. Kirlilikle bu noktada yaşamasına müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 06-06-2021 13:34

İstanbul'da sular neden çekildi? Deprem mi olacak? Uzman isim açıkladı

İstanbul'un sahillerinde son bir haftadır sistematik olarak yaşanan çekilme vatandaşların endişelenmesine neden oldu. Dr. Öğr. Üyesi Güven Özdemir, denizde meydana gelen çekilmenin deprem belirtisi olmadığını belirterek "Korkulacak bir durum yok. Mevsimsel" açıklamasını yaptı.

Haber 03-04-2021 16:33

İstanbullular sokağa çıkma kısıtlamasında Caddebostan sahiline akın etti

Korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen sıcak havayı fırsat bilen İstanbullular, Caddebostan sahile koştu. Caddebostan sahildeki yoğunluk havadan görüntülendi.

Haber 31-01-2021 17:34