Çağla Şimşek Haberleri

Küçük Gelin’in Zehra'sıydı değişimiyle şaşırttı! Çağla Şimşek'in son haline bakan bir daha baktı

Küçük Gelin dizisinde hayat verdiği Zehra karakteriyle hafızalarımıza kazınan Çağla Şimşek yıllar içindeki değişimiyle kendine hayran bıraktı. Mavi güzel gözleri ve sarı saçlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Şimşek, küçük yaşta yapımcıların dikkatini çekmişti. Şimdilerde genç bir kız olan ünlü ismin son halini görenler inanamıyor.

Magazin 26-06-2023 10:52

Crop giyen Çağla Şimşek dekolteli pozuyla nefes kesti!

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde rol alan Çağla Şimşek dizide hayat verdiği Hazal karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Magazin 16-05-2023 09:24

Kayıp Prenses'in minik Duru'su son hali ile görenleri şaşırttı! Meğer ünlü dizilerin yıldızıymış

Bir dönem ekranların vazgeçilmez dizisi olan Kayıp Prenses, 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyordu. Dizinin baş kahramanı Duru, henüz 7 yaşında küçük bir peri kızıydı ve yeteneklerini yeni keşfetmekteydi. Duru rolüne can veren oyuncu şimdilerde büyüdü. Halen oyunculuk mesleğini sürdürmekte olan oyuncu, ünlü dizilerde de boy gösterdi.

Magazin 09-05-2023 18:58

Transparan giyen Çağla Şimşek göğüs dekolteli pozuyla mest etti!

En son Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde rol alan Çağla Şimşek dizide Hazal karakterine hayat vermişti. Güzelliği ile dikkat çeken Şimşek transparan kıyafetiyle göğüs dekolteli poz verdi.

Magazin 24-04-2023 13:06

Çağla Şimşek

Çağla Şimşek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağla Şimşek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Transparan detay...

FOX ekranlarının iddialı yapımı Tozluyaka'da kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Çağla Şimşek, son paylaşımıyla beğeni topladı. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken güzel oyuncu, aksesuar olarak büyük taşlı küpeler tercih etti.

Magazin 05-12-2022 11:13

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek mini elbiseli pozuyla beğeni topladı! Bir bakan bir daha baktı

Başrollerini Serra Pirinç, Kaan Miraç Sezer, Dolunay Soysert ve Emre Kınay ile paylaştığı Tozluyaka dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Çağla Şimşek, Instagram hesabından paylaştığı mini elbiseli pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 15-11-2022 16:28

Tozluyaka 13. bölüm fragmanı! Tozluyaka son bölümde neler yaşandı?

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazar akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 13. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 24-09-2022 13:37

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek'in göğüs dekolteli set paylaşımı mest etti! Tozluyaka'nın Ali'siyle paylaştı

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde rol alan güzel oyuncu Çağla Şimşek, oyunculuğu dışında güzelliği de adından sıkça bahsettiriyor. Tozluyaka'da Hazal rolüne hayat veren Çağla Şimşek sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Genç isim, bu kez göğüs dekolteli set paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 07-09-2022 10:36

Tozlu Yaka ile ekrana geliyor! Ekranların 'Küçük Gelin'i Çağla Şimşek'in son hali inanılmaz!

13 yaşındayken 'Küçük Gelin' dizisinde Zehra'nın dramını canlandıran çocuk oyuncu Çağla Şimşek, büyüyüp genç kadın oldu. Tozlu Yaka dizisiyle ekrana gelen genç oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 31-08-2022 11:26

Tozluyaka yayın günü değişti mi? Tozluyaka 9. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazartesi akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Son paylaşılan fragmana göre Tozluyaka'nın yayın günü değişti. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. Peki Tozluyaka hangi gün yayınlanacak? İşte Tozluyaka 9. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 27-08-2022 17:13

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek havuzda bikinili pozlarıyla mest etti!

Güzel oyuncu Çağla Şimşek güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor. Şu sıralar, sevilen dizi Tozluyaka'da Hazal rolüne hayat veren Çağla Şimşek sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak havuzda çekildiği pozları paylaşan Şimşek, takipçilerini mest etti.

Magazin 22-08-2022 22:39

Tozluyaka 8. bölüm fragmanı! Tozluyaka son bölümde neler yaşandı?

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazartesi akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 8. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Trend 20-08-2022 23:52

Tozluyaka dizisinin Hazal'ı meğer o dizide de oynamış! Çağla Şimşek'in seneler önceki halini gören tanıyamadı

Şimdilerde FOX ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde Hazal karakterini canlandıran genç oyuncu Çağla Şimşek'in seneler önce herkesin aşina olduğu başka bir dizide daha oynadığı ortaya çıktı. Ünlü ismin yıllar önceki halini görenler Şimşek'i tanımakta zorlandı.

Magazin 11-08-2022 23:56

El Kızı'nın Seher'i Çağla Şimşek cesur Instagram pozlarıyla gündemde!

FOX ekranlarında yayınlanan El Kızı dizisinde hayat verdiği 'Seher' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Çağla Şimşek, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.

Magazin 28-11-2021 13:13

Küçük Gelin ile ünlenen Çağla Şimşek değişimi ile büyüledi! Mayolu pozuyla hayran bıraktı

Küçük yaşta oyunculuğuyla yıldızı parlayan Çağla Şimşek renkli güzel gözleri ile de tüm dikkatleri üzerine çekmişti. İlk olarak Hayat Devam Ediyor dizisinde görünen, ardından Küçük Gelin dizisi ile hafızalarda yer edinen Çağla Şimşek değişimi ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 31-07-2021 07:41