Cam Şişe Haberleri

Uzun şişeleri, vazoları, biberonları nasıl rahatlıkla temizleyebilirsiniz? İşte püf noktaları

Günlük hayatta pek çok araç gereci bulaşık makinesinde ya da sünger kullanarak elde yıkıyoruz. Dekoratif objeler ve bebek biberonları da sık sık yıkanan ürünler arasında yer alıyor. Ancak bulaşık makinesinde ya da elde yıkasak bile şişe ve vazoların dip kısımlarında kir ve lekeler kalabiliyor, daha da önemlisi yeterince temiz olmayabiliyorlar. Elbette temizlenmesi zor şişeleri tertemiz hâle getirmenin de son derece kolay ve etkili yolları var!

Haber 01-08-2023 18:05

İzmir'de uyarı ateşi sonucu bir kişinin ölümüyle ilgili polis memuruna haksız tahrik talebi

İzmir'in Konak ilçesinde aile içi şiddet ihbarına giden polis ekibine cam şişe atılması sonrası açılan uyarı ateşi sonucu 1 kişinin ölümüyle ilgili yargılanan polis memurunun "haksız tahrik altında olası kast ile insan öldürme" suçundan cezalandırılması talep edildi.

Yurthaber 27-07-2023 14:26

Şoke eden görüntü! Cam şişe suyun içinden ‘denizanası çıktı’ iddiası! ‘Oğlumla hastanelik olduk’

Marketten aldığı cam şişe suların içinden çıkanları görünce şaşkına dönen kadının paylaştığı video kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konuların arasına girdi. İçinde denizanasına benzeyen cisimler olan suların görüntüleri yayınlayan kadın yayınladığı videoda ‘Bunu içtiğim gün oğlumla beraber hastanelik olduk’ ifadelerini kullanıyor.

Haber 17-10-2022 08:35

Son zamanların en beğenilen ve tercih edilen mutfak ürünlerinden 2'si 1 arada yağdanlıklar

Hoş tasarımı ve kolay kullanımıyla yaşamınıza altın dokunuş yapacak bir ürünle karşınızdayız: Son zamanların en beğenilen ve tercih edilen mutfak ürünlerinden biri olan 2'si 1 arada yağdanlıklar. Sofralarda mutlaka bulunması gereken bu yağdanlıkları yakından tanımak için gelin detaylara geçelim.

Yemek 13-09-2022 11:14

Cam Şişe

Cam Şişe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cam Şişe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Sucu' diye kapıyı açtı, dehşeti yaşadı! Yaşlı kadına cam şişeyle...

Adıyaman’da kendilerini ‘sucuyuz’ diye tanıtan 2 kadın, kapısını çaldıkları yaşlı kadını cam şişeyle kafasından yaraladı. Olay sonrası hızla kaçan 2 kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber 09-08-2022 20:52

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 il valiliklerine ‘metamfetamin’ talimatı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığının genelgesinde piyasada kolaylıkla bulunabilen cam kalem parfüm şişeleri veya alüminyum folyoların metamfetamin tüketiminde kullanılabileceği uyarısı yapılarak, bu alanda mücadele eden birimlerin duyarlılığının artırılması talimatı verildi. İşte İçişleri Bakanlığı’nın son dakika açıklamasının detayları…

Haber 05-08-2022 12:20