Çelik Erişçi Haberleri Ve Son Dakika Çelik Erişçi Haberleri

Çelik Erişçi

Çelik Erişçi Haberleri

İzel-Çelik-Ercan yıllar sonra yeniden buluştu! Birlikte konser verecekler

1990'lı yıllara damga vuran gruplarından İzel-Çelik-Ercan 31 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi, 25 Ağustos'ta Kuruçeşme Açıkhava'da ilk konserlerini vereceklerini söyledi.

Magazin 26-07-2022 21:03

Yıllar önce çektirdiği mayolu fotoğrafı tekrar gündem olan Çelik deliye döndü! 'Cübbeli Ahmet Hoca'lı cevabı gündem oldu

Yıllar önce gazetede yayınlanan mayolu fotoğrafıyla çok konuşulan Çelik, bu karenin tekrar gündem olmasına isyan etti. Çelik, "Arkadaşlar ülkede topluca kullanılan antidepresan sayısı ile ilgili bir bilginiz var mı? Delirdiniz ulan!" dedi.

Magazin 19-03-2022 10:19

Şarkıcı Çelik kimdir, aslen nereli? Ünlü isim siyasete atılıyor! Sanatçı Çelik kaç yaşında, evli mi?

Şarkılarıyla 90'lı senelere damga vuran şarkıcı Çelik Erişçi'nin siyasete atıldığı haberleri sonrası ünlü şarkıcının hayatı merak edildi. Liseyi Pendik Lisesinde tamamlayan sanatçı, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde eğitim almıştır. Peki Şarkıcı Çelik kimdir, aslen nereli? Sanatçı Çelik kaç yaşında, evli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 07-03-2022 15:17

Şarkıcı Çelik siyasete yeşil ışık yaktı! Zafer Partisi'nden olay paylaşım

90'lı yıllara şarkılarıyla damga vuran Çelik siyasete yeşil ışık yaktı. Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'ne katıldığı duyurulan Çelik Erişçi, kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken, ünlü şarkıcıya, kendi şarkısı Aman Aman'ın sözü "Artık devir değişti tabii Çelik de değişti" kısmıyla göndermede bulunuldu.

Magazin 05-03-2022 10:31

Çelik Erişçi

Çelik Erişçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çelik Erişçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.