Spor Toto Süper Lig Haberleri Ve Son Dakika Spor Toto Süper Lig Haberleri

Spor Toto Süper Lig Haberleri Ve Son Dakika Spor Toto Süper Lig Haberleri

1959 yılında Milli Birlik olarak kurulan Türkiye'nin en üst düzeydeki futbol ligidir. Her takım birbiriyle mücadele ederken 9 ay sürecek sezon boyunca sıralamada en üstte yer alan futbol takımı sezonun şampiyonu ilan edilir. Yenilerek sıralamada geriye düşen takımların, 1 ile 6 arasında değişen liglerde, sezon boyunca bir üst tura çıkmak için rakipleri ile mücadeleleri devam eder. 2021 yılına kadar Süper Lig'de mücadele eden 73 takım arasından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor birden fazla kez şampiyon olmuş, Bursaspor ve İstanbul Başakşehir Spor Kulübü'de birer kez şampiyonluğu göğüslemiştir. Ocak 2021 istatistiklerine göre, Spor Toto Süper Lig'de en çok maça çıkan futbolcu 503 maçla Oğuz Çetin'dir.

Spor Toto Süper Lig Haberleri

Türkiye ve İtalya, EURO 2032'yi düzenlemek için ortak başvuruda bulunacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, İtalya Futbol Federasyonu ile birlikte 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenlemek için ortak başvuru yapma kararı alındığını açıkladı

Spor 28-07-2023 13:08

Süper Lig'de fikstür çekiliyor! Taraftarlar nefesini tuttu...

2023-2024 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaz bahçesinde başlayacak etkinlikle gerçekleştirilecek.

Spor 18-07-2023 10:51

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sponsorluk anlaşmasını duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu, kadın futbolunun gelişimi için Sürat Kargo ile iş birliği yaptı. İmzalanan iki yıllık anlaşmayla Sürat Kargo, Kadın Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu.

Spor 11-07-2023 18:42

Diğer Haber Etiketleri

beşiktaş transfer Bakan Okan Buruk Süper Lig Fikstür Erman Toroğlu Puan Durumu Şenol Güneş Mete Kalkavan Tugay Kaan Numanoğlu Ali Koç Mehmet Büyükekşi trendyol spor Arda Güler son dakika haberler Şampiyon a milli kadın futbol takımı aa Michy Batshuayi Vincenzo Montella Anastasios Bakasetas Mert Hakan Yandaş Enner Valencia Rıdvan Yılmaz Vincent Aboubakar Nuri Şahin İrfan Can Eğribayat Cenk Tosun PFDK Antalyaspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Sivasspor Trabzonspor Adana Demirspor Giresunspor İstanbulspor Samsunspor Ümraniyespor Pendikspor Liverpool Adana Başakşehir Oğuzhan Uğur Gedson Fernandes Avrupa Futbol Şampiyonası Christoph Daum Kulüpler Birliği kavga Angel Di Maria aday dakika haberleri cenk bahçe maçı fenerbahçe eryaman stadı fikstür beşiktaş fikstür fenerbahçe fikstür gs fikstür süper lig futbol galatasaray gerginlik ankaragücü dries mertens karagümrük ışıl juan mata yıllık yaşında medipol başakşehir lale orta saldırı samet akaydın şampiyonlar ligi süperlig son dakika haberleri tff spor toto norwich başakşehi yapılan açıklama türkiye’den ekipleri da, maç, kulübün kaan numanoğlu tff, spor to süper li n dakika haberleri hakemi verildi bıraktı younes devam edecek 6 saniye spor tot hedefi maçın iyet hakemler açıklandı 10 ak türkiye futbol federasyonu yabancı kuralı de sezon erden trabzonspor, sıralaması oynanacak maçı haftanın maç programı fikstür 2021 beşiktaş, ligde fikstür çekimi saat kaçta tff yönetim kurulu

Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Spor Toto Süper Lig Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yıllar sonra Spor Toto Süper Lig'in adı değişiyor! Kulüplere 750 milyon TL ödeme yapılacak...

Trendyol firmasının, Süper Lig’in ön isim hakkını satın aldığı iddia edildi. Spor Toto Süper Lig'in ön isim hakkı böylece Trendyol firmasına verilmiş oldu.

Spor 07-07-2023 08:20

Son dakika: Süper Lig'de gelecek sezon kaç takım olacak? Pendikspor'un da yükselmesiyle birlikte dikkat çeken 'İstanbul' detayı!

Son dakika haberleri: Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanan müsabaka, İstanbul ekibinin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte Pendikspor, Süper Lig'e yükselen son takım oldu. Bu gelişmenin ardından 2023/24 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek takım sayısı merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Spor 08-06-2023 22:46

Son dakika: Türk futbolunda büyük değişim! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, sürpriz kararı açıkladı! Devrim gibi karar...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu, 36. haftada belli oldu. Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray'a şampiyonluk kupasını takdim etmesinin ardından televizyonda soruları yanıtladı. Beşiktaş'a göndermede bulunan Büyükekşi, gelecek sezon geçilecek olan sistemi de duyurdu. İşte detaylar...

Spor 05-06-2023 22:40

Oğuzhan Uğur duyurdu! Kulüp başkanları Mevzular Açık Mikrofon programına çıkıyor...

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasileri konuk ettiği yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programına bu kez farklı isimleri getiriyor. Spor kulplerinin başkanlarıyla görüşme halinde olduklarını dile getiren Uğur, 14 gün sonrasında çekimlere başlayacaklarını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 02-06-2023 19:54

Son dakika: Süper Lig'in iki devi, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istemedi! 5 saat süren toplantıda olay...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftası büyük bir heyecana sahne oldu ve Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sarı - kırmızılıların şampiyonluğunun ardından Kulüpler Birliği Vakfı bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya uzun bir aradan sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da katıldı. 5 saatlik görüşmede mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı tartışıldı. İşte detaylar..

Spor 02-06-2023 19:45

Son dakika: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu! Sürpriz takımlar...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıkan Galatasaray, Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçtan 4-1'lik skorla galip ayrıldı ve sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Tarihindeki 23. şampiyonluğunu kutlayan sarı - kırmızılılar, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndan Avrupa'ya adım atacak. Aslan'ın muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 31-05-2023 08:51

Galatasaraylı taraftarlar, Ankara'da şampiyonluğu Kızılay Meydanı'nda kutladı

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu sonrası Ankara'da Kızılay Meydanı'nda kutlama yaptı.

Yurthaber 31-05-2023 07:39

Galatasaray, şampiyonluğu taraftarıyla kutladı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarıyla buluştu.

Yurthaber 31-05-2023 07:20

Şampiyon Galatasaray'da ilklerin gecesi! Tam 23 futbolcu bunu daha önce hiç yaşamamıştı...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'ne konuk oldu. Sarı - kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe ile girdiği yarışta ipi göğüsleyen taraf olan Galatasaray, tarihinde 23. kez şampiyon oldu. Aslan'ın bu zaferiyle birlikte birçok isim de kariyerlerinde ilk kez şampiyonluk yaşadı. İşte o yıldızlar...

Spor 31-05-2023 00:14

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Kadıköy'de Antalyaspor'u devirdi! Miha Zajc ve Enner Valencia...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük mücadele sergilediği ve oldukça yüksek bir tempoda oynadığı maçta kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Enner Valencia ve Miha Zajc kaydetti. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 30-05-2023 22:00

Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi 'sarı' alarm!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında 30 Mayıs Salı günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Sarı - kırmızılılar, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor 29-05-2023 10:20

İstanbulspor yarın Adana Demirspor'u konuk edecek

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında İstanbulspor, yarın Adana Demirspor'u konuk edecek.

Yurthaber 29-05-2023 09:44

Trabzonspor, Giresunspor'a konuk olacak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor'a konuk olacak.

Yurthaber 29-05-2023 09:37

'Mantık dışı, hukuk dışı' sözleriyle gündeme oturmuştu! PFDK'dan Şenol Güneş'e ceza geldi!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e Adana Demirspor maçından sonra yaptığı basın toplantısında kullandığı ifadeler nedeniyle 104 bin TL para cezası verdi.

Spor 25-05-2023 19:30

Kanserle mücadelesini sürdüren Christoph Daum, son durumunu açıkladı! 'Futbol maçı gibi!'

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştırmış olan Christoph Daum, kanserle mücadelesini sürdürüyordu. Son durumuyla ilgili konuşan Alman çalıştırıcı, "Futboldaki mücadele hırsı, azim kanserle mücadelemde en büyük motivasyon kaynağım oldu. Şu an zorlu bir maç var ve onu kazanacağıma inanıyorum" dedi.

Spor 25-05-2023 16:43

Taraftar, sahada kadın futbolculara saldırdı! ''Erkek taraftarın bize gözünü kırpmadan yumruk atması...''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lig B Grup'ta Bornova Hitab Spor'un 3-0 kazandığı maçın bitiş düdüğü sonrası sevinç için sahaya giren onlarca taraftardan bazıları, Konyaaltı Gençlikspor futbolcularına saldırdı.

Spor 25-05-2023 11:43

Son dakika: Juventus'ta karar verildi, Fenerbahçe atağa geçti! Angel Di Maria için Galatasaray derken...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala heyecan tüm hızıyla sürerken, gelecek sezonla ilgili flaş gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. İtalyan basınından Sky Italia, Serie A devi Juventus'ta forma giyen Angel Di Maria'nın sözleşmesinin uzatılmayacağını açıkladı. Bu haberin ardından Galatasaray'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen yıldız isim için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 24-05-2023 17:39

TFF resmen açıkladı! Samet Akaydin'e 'tükürme' nedeniyle sevk! Trezeguet: 'İyi ki o an görmedim!'

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Sarı - lacivertlilerin savunma oyuncusu Samet Akaydin ile Mahmoud Trezeguet arasında yaşananlar ise Trabzonspor Kulübü'nün tepkisini çekmişti. Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin, Trabzonspor maçındaki tükürmesi sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Spor 22-05-2023 23:11

Galatasaray'da şov yaptı, kulübünden açıklama geldi! 'Teklifler var, satıyoruz!'

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıkacak ve kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların sezon başında Norwich'ten kiraladığı ve performansıyla taraftarların büyük beğenisini toplayan Milot Rashica için kulübünden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 22-05-2023 22:13

MAÇ SONUCU: Trabzonspor, evinde şov yaptı! Fırtına, Karagümrük'ü 4 golle devirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Akyazı Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan müsabakada tam 5 gol atıldı. Ev sahibi Trabzonspor, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı ve son 3 maçta 2. kez kazanmış oldu. İşte detaylar...

Spor 22-05-2023 22:02

Erman Toroğlu'ndan Mete Kalkavan'a çok sert eleştiri! 'Saçını düzelteceğine düdüklerini düzelt!'

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında HangiKredi Ümraniyespor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 29. dakikasında ilginç bir an yaşanmıştı. Hakem Mete Kalkavan, Ankaragücü'nün önce golünü sonra ise penaltısını iptal etmişti. Bu karar sosyal medyanın gündemine otururken, spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan ağır eleştiriler geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-2023 22:13

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, Adana'da 1-0'dan geri döndü! Adana Demirspor, Süper Lig'de bir ilki yaşadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve heyecan fırtınasının yaşandığı maçta kazanan taraf, 1-0 geriye düşmesine rağmen 4-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Bu sonuçla birlikte Adana Demirspor, bu sezon iç sahada ilk kez mağlubiyet yaşadı. Siyah - beyazlılar ise galibiyet serisini 6 maça yükseltti. İşte detaylar...

Spor 21-05-2023 21:10

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'u devirdi! Kanarya, şampiyonluk yarışında pes etmedi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakaya futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmada kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı - lacivertliler, bu galibiyetle birlikte şampiyonluk yarışında hata yapmadı. İşte maçtan detaylar...

Spor 18-05-2023 21:59

Son dakika: Sezon sonunda rota Süper Lig mi? Liverpool resmen açıkladı! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan yıldızlar boşta...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in dev kulübü Liverpool, bu sezon beklenen performansı ortaya koyamadı. Kırmızılar, 4 futbolcusuyla yolların sezon sonunda ayrılacağını duyurdu. Bu açıklama sonrasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili transfer iddiaları da ortaya atıldı.

Spor 17-05-2023 19:29

Başakşehir ile Ümraniyespor yenişemedi!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Medipol Başakşehir ile HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabaka; büyük bir mücadeleye sahne olurken, kazanan çıkmadı. İşte detaylar...

Spor 17-05-2023 19:06

Süper Lig'de tüm maçlar aynı saatte oynanacak! Beşiktaş'ın bay geçeceği haftanın programı belli oldu...

Spor Toto Süper Lig'de 36. haftanın maç programı açıklandı. Şampiyonluğu ve küme düşmeyi yakından ilgilendiren maçların yer alması nedeniyle tüm mücadeleler aynı saatte oynanacak.

Spor 17-05-2023 13:54

Düşme hattı yanıyor! Kasımpaşa'dan Sivas'ta çok kritik 3 puan...

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Düşme hattını yakından ilgilendiren müsabakada kazanan taraf Kasımpaşa oldu. Rakibini 2-1 mağlup eden konuk ekip, son haftalara girilirken çok kritik bir galibiyet aldı. İşte detaylar...

Spor 16-05-2023 19:03

Dünya Kulüpler Sıralaması’nın ilk 30'unda Türkiye'den tek takım var! İşte o liste...

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS), 1 Mayıs 2022 ile 30 Nisan 2023 arasındaki Dünya Kulüpler Sıralaması’nda Fenerbahçe, 179.5 puanla 300 takım içinde 28. oldu

Spor 16-05-2023 18:13

Son dakika: TFF, yabancı kuralını açıkladı! Yeni sezonda uygulanacak sistem...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ederken, gelecek sezon için de flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek sezon uygulanacak olan yabancı kuralını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 15-05-2023 18:56

Son dakika: Merakla bekleniyordu! TFF ve Kulüpler Birliği'nin toplantısından karar çıktı! Yeni sezonda yabancı kuralı değişecek mi?

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, gelecek sezonda uygulanması beklenen yabancı kuralı için bir toplantı gerçekleştirdi. Saatler boyu süren görüşmenin ardından sonuç belli oldu. Toplantı sonrasında mevcut kuralın bir yıl daha devam etmesine karar verildiği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-05-2023 22:56

Son dakika: Trabzonspor'a Bakasetas'tan kötü haber! Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacak...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala şampiyonluk yarışı kızışırken, heyecan da günden güne artıyor. Zirve için çekişen ekiplerden biri olan Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği maç öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 12-05-2023 17:35

11 yıl sonra Süper Lig'e çıkmanın hediyesi Fenerbahçeli yıldız! Samsunspor'dan büyük sürpriz...

Spor Toto 1. Lig'de bitime 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve 11 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Samsunspor, yeni sezon çalışmalarına başladı. Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Samsunspor'un hedefinde Fenerbahçe'nin yıldız isminin olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 09-05-2023 18:44

Son dakika: Taraftarların sevgilisiydi! Beşiktaş'tan 4 milyon euro bonservisi bedeliyle ayrılan yıldız isim Süper Lig'e geri dönüyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala şampiyonluk yarışı da kızışıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş zirve için çekişirken, gelecek sezonun hesaplamalarına da şimdiden başlamış durumda. 68 puanla 3. sırada yer alan siyah - beyazlılar, sezon başında takımdan ayrılan Rıdvan Yılmaz'ı yeni sezonda takıma katmak için harekete geçti. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

Spor 09-05-2023 16:31

Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı! 'Fenerbahçeliyim ama...'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan ve nefes kesen müsabakada kazanan taraf, 1-0'lık skorla sarı - kırmızılılar oldu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Genç çalıştırıcı, Galatasaray'da teknik direktör olup olmayacağına dair gelen soruyu da cevapladı.

Spor 08-05-2023 23:03

Son dakika: Galatasaray kazandı, puan tablosu şekillendi! İşte Süper Lig'de son durum ve kalan maçlar...

Başakşehir galibiyetiyle puanını 73’e çıkaran Galatasaray, ligde son 5 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini Fenerbahçe ve Beşiktaş ile puan farkını 5’e çıkardı. Bu durum sonrasında futbolseverler, Süper Lig puan durumunu ve zirve yarışında yer alan ekiplerin kalan maçlarını araştırmaya başladı. İşte oluşan son durum...

Spor 08-05-2023 22:28

MAÇ SONUCU: Nefes kesen maçta kazanan Galatasaray! Aslan, Başakşehir'i tek golle devirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Oldukça yüksek bir tempoda oynanan müsabakaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın da büyük mücadele sergilediği ve 90 dakikası nefes kesen maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılılar, bu galibiyetle birlikte en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile puan farkını 5'e yükseltti. İşte detaylar...

Spor 08-05-2023 22:05

Maç sonunda saha karışmıştı! Giresunspor Başkanı'ndan Fenerbahçe açıklaması: 'Ali Koç beni aradı, özür diledim!'

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelmişti. Çotanak Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın ardından stat hoparlörlerinden 'Fener ağlama' şarkısının çalmasıyla birlikte iki takım futbolcuları arasında büyük bir gerginlik yaşanmıştı. Bu olay sonrasında Fenerbahçeli oyuncular tepki gösterirken, Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan açıklama geldi.

Spor 08-05-2023 17:49

Son dakika: Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu'nu doğruladı! O ismi canlı yayında açıkladı: 'Bu bir skandaldır!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe, 1-1 berabere kaldı. Sarı - lacivertliler, bu skor sonrasında zirve yarışında büyük yara aldı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen; müsabakayı değerlendirirken, Erman Toroğlu'nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar hakkında konuştu. Dilmen, Lale Orta'nın aradığı ismi canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Spor 07-05-2023 22:12

Son dakika: İrfan Can Eğribayat'tan Giresunspor - Fenerbahçe maçı sonrası olay sözler! 'Saçma saçma müzikler!', 'Çok iğrenç görünüyor!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Eğribayat'ın sözleri, sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Spor 07-05-2023 21:36

Son dakika: O anlar, Giresunspor - Fenerbahçe maçına damgasını vurdu! Saha karıştı, Arda Güler gözyaşlarına hakim olamadı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Tansiyonun oldukça yüksek olduğu müsabakanın son anlarında gerginlikler yaşanırken, bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. İki takım oyuncuları arasında tartışma yaşanırken, Arda Güler maç sonucu nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-05-2023 21:16

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Giresun'da yara aldı! Kanarya, 1-0'ı koruyamadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan ve oldukça tempolu geçen maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın da mücadele seviyesini yüksek tuttuğu müsabakada kazanan çıkmadı. Taraflar; 1-1'lik skorla sahadan ayrılırken, zirve yarışında yer alan Fenerbahçe 2 puan bırakarak yara aldı. İşte maçtan detaylar...

Spor 07-05-2023 21:05

Cenk Tosun ile Nuri Şahin arasında gerginlik! 90+2. dakikada itişmeler ve tartışma...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan maçta kazanan taraf 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında ise Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile Beşiktaş'ın kaptanı Cenk Tosun arasında gerginlik yaşandı. İşte detaylar...

Spor 06-05-2023 22:22

Kayserispor'dan Konyaspor maçı için olay tepki! 'Başka bir hakem atayın!'

Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 33. haftada oynanacak olan arabam.com Konyaspor - Yukatel Kayserispor maçı öncesi konuk ekipten flaş bir talep geldi. Kayserispor, Tugay Kaan Numanoğlu'nun yerine başka bir hakemin maça atanmasını istedi.

Spor 05-05-2023 09:19

TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Spor 04-05-2023 19:35

Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala heyecan da artıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın zirve için çekiştiği ligde 33. haftanın hakemleri açıklandı. İşte detaylar...

Spor 04-05-2023 16:27