Cemaat Haberleri

Namaz sırasında imamın yanına kadar geldi, cemaat de şoke oldu! Camiye ayakkabılarıyla giren adam ortalığı fena karıştırdı

Cemaat de imam da neye uğradığını şaşırdı; onlar daha olayın şokunu bile atlatamadan camiyi karıştıran adam kaçtı. Isparta'da akşam namazı sırasında camiye ayakkabılarıyla girip imama bağıran adam anbean görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 27-09-2023 16:12

Namaz için camiye gelen cemaat neye uğradığını şaşırdı! İlginç anlar kamerada

İzmir'in Bornova ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Akşam namazı için camiye gelen cemaat, camiye giremedi. Bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen O.Ç. isimli genç, siper olduğu cami kapsını açtırmayarak cemaatin içeriye girmesine engel oldu. İlginç anlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-03-2023 09:40

'Depremzede çocuklar cemaate verildi' iddiasına Bakanlık'tan yalanlama geldi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklenmişti. Depremzede 48 çocuktan 9'unun cemaate teslim edildiği iddiası sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Depremzede çocukların Kur’an kursuna ya da herhangi bir cemaate verildiği iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

Haber 24-02-2023 18:35

''Peygamberim'' diyerek kandırdı! 50 kişilik cemaatin 20'si karısıydı... Bazıları sadece 9 yaşındaydı

ABD, Arizona doğumlu Samuel Rappylee Bateman, reşit olmayan çok sayıda kız çocuğunu eski bir karavanda taşırken yakalanması üzerine tutuklandı. Olayın ardından ortaya çıkan gerçekler ise şoke ediciydi. Çünkü Bateman, kendisini peygamber ilan ederek birçok insanı bir tarikat altında toplamış, 50 kişilik bu tarikata mensup insanların 20'sini eş ilan etmişti. Karavanda taşıdığı kızlar ise içlerinde 9 yaşında olanları bile olan eşleriydi.

Trend 05-12-2022 16:30

Cemaat

Cemaat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cemaat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zonguldak'ta camide cemaate hakaretle suçlanan şüpheli yakalandı

Zonguldak'ta camide cemaate hakaretle suçlanan şüpheli yakalandı

Yurthaber 08-10-2022 13:02

Cemaat hocasından dikkat çeken sözler! 'Ege'deki depremin nedeni kürtaj ve kadınların kısa giyinmesi'

Bir cemaatin hocalarından olan Mesut Demir yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Mesut Demir, Ege Bölgesi'nde deprem olmasının nedenini kentteki kürtaj sayısının fazla olmasına, kadınların kısa elbise ve eteklerle dolaşmasına bağladı. Demir, ''17 Ağustos depremi yetmedi mi, belalar yetmedi mi?'' diyerek cemaatine seslendi.

Haber 08-09-2022 10:03