Ceyda Ersoy Haberleri

Öpüşürken dili kopan Ciciş Ceyda Ersoy öpüşme anını anlattı! Bakın nasıl kopmuş!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ciciş kardeşler olarak ünlenen Ceyda Ersoy 'öpüşürken dili koptuğunu' söylemişti. Dünkü paylaşımının yankısı devam eden Ersoy, bu defa öpüşme anını anlattı. Eski erkek arkadaşıyla öpüştüğünü söyleyen Ersoy, “hayvan gibi öpüşüyor” dedi.

Magazin 11-01-2023 15:38

Öpüşürken dili kopan Ciciş Ceyda Ersoy hastanelik oldu! 'Of ya çok acıyor...'

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy, öpüşürken dilinin koptuğunu söyleyerek o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ceyda Ersoy'un paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ceyde Ersoy, paylaşımına 'Bir tane normali beni bulmaz, bay bay canım uzak dur benden' notunu düştü.

Magazin 10-01-2023 10:34

Ablası çocuğa cinsel istismardan tutuklanmıştı! 'Ciciş kardeş' Ceyda Ersoy’un evinden kokain çıktı... Şok çıkış: Başkaları dışarıda cirit atıyor

“Çocuğa cinsel istismar” suçundan tutuklu bulunan kamuoyunda “Ciciş Kardeşler” olarak bilinen Esra Ersoy’un Etiler'deki evine düzenlenen baskında pencereden aşağıya atılan kutu içerisinde bir miktar kokain ele geçiren polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ceyda Ersoy, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 22-12-2022 13:17

Esra Ersoy kimdir, olayı nedir? Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy neden tutuklandı? Ne kadar hapiste kalacak?

Esra Ersoy olayı nedir? sorusunun cevabı basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü isim gündem oldu. Peki Esra Ersoy kimdir, olayı nedir? Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy neden tutuklandı? Ne kadar hapiste kalacak? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 23-03-2022 11:55

Ceyda Ersoy

Ceyda Ersoy Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ceyda Ersoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

‘Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy tutuklandı! Ceyda Ersoy’un paylaşımı şaşkına çevirdi

Kamuoyunda 'Ciciş Kardeşler' olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Esra Ersoy'un kardeşi Ceyda Ersoy ise sosyal medyada bir açıklamada bulunarak ablasının yanında olduğunu dile getirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Ceyda Ersoy, ilerleyen saatlerde yeni bir paylaşımda daha bulundu. Ersoy'un paylaşımı görenleri şoke etti.

Magazin 23-03-2022 11:09

Esra Ersoy kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Cicişler Esra Ersoy hangi filmlerde oynadı?

Esra Ersoy kimdir? sorusunun yanıtı basında çıkan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu kapsamda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlere ilişkin internette araştırma yapılıyor. Peki Esra Ersoy kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Cicişler Esra Ersoy hangi filmlerde oynadı? İşte detaylar...

Magazin 23-03-2022 07:52

Çocuğa istismar suçundan hapis cezası alan Esra Ersoy'dan skandal savunma! 13 yaşındaymış gibi durmuyordu...

Kamuoyunda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edildiği haberleri üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı. Ersoy, "Peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım. Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı boyu benden uzundu" dedi.

Magazin 15-03-2022 13:33

Cicişler lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy yatmadan önce yaptığı paylaşımla şaşkına çevirdi! Göğüs dekoltesiyle...

Kamuoyunda "Cicişler" olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler son dönemde sık sık karıştıkları olaylarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın kendisine iş vermediği için intihar girişiminde bulunduğu yönünde çıkan haberlerle gündem olan Ceyda Ersoy, şimdi ise yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 19-02-2022 13:46

İzzet Yıldızhan'a misilleme! Cicişler sahneye seksi kostümle çıktı

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla, mayoyla sahne olmaz" sözleri gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcılık yapmaya başlayan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy da sahneye mayoyla çıkıp Yıldızhan'a gönderme yaptı.

Magazin 19-01-2022 15:54

Skandalları bitmiyor! Kardeşini bıçaklayan Ciciş Esra'ya cezaevi yolu göründü

Skandalları ile gündemden düşmeyen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlere mahkemeden kötü haber geldi. Erkek yüzünden kavga ettikleri iddiasıyla birbirini yaralayan iki kardeş yargılandıkları mahkemeden ceza aldı. Esra Ersoy kardeşini bıçakladığı gerekçesiyle 6 ay hapse mahkûm edilirken, Ceyda Ersoy 112 gün adli para cezasına çarptırıldı. Mahkemenin verdiği kararla birlikte Esra Ersoy'un daha önceden aldığı cezalarda 5 yıllık süreyi doldurmadan suç işlediği belirlenince dosyalarının tekrar açıldı.

Magazin 11-12-2021 15:51

Ciciş Kardeşler DJ'liği bırakıp şarkıcılığa göz kırptılar

Ciciş Kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler meslek değiştirdi. Daha önce DJ'lik yapan Cicişler, şimdilerde şarkıcılık yapmaya başladı. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen kardeşler, şan dersi almaya da başladı.

Magazin 04-12-2021 13:57

Ceyda-Esra Ersoy kardeşler dudaktan öpüştükleri videoyu paylaştı: Biz barıştık

Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy, geçtiğimiz günlerde büyük bir kavga etmiş ve sosyal medya hesaplarından birbirlerine yönelik ağır ifadeler kullanmışlardı.

Magazin 26-06-2021 11:34

Kardeşi Esra tarafından darp edilmişti! Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy leoparlı bikinisiyle ortalığı yaktı

'Cicişler' olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, sürekli yaptıkları vukuat ve çeşitli olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Cicişler'den Ceyda Ersoy, ablası Esra Ersoy tarafından darp edildiğini iddia edip sosyal medyada şoke eden bir paylaşım yapmıştı. Daha sonra bu paylaşımını silen Ceyda Ersoy, şimdi de tatil anından paylaştığı leoparlı bikinili pozuyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 24-06-2021 17:19

Cicişler olarak tanınan kardeşlerden Ceyda Ersoy'dan, ablası Esra Ersoy hakkında şiddet iddiası!

'Cicişler' olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler kavga etti. Ceyda Ersoy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ablası Esra'nın kendisini darp ettiğini iddia etti. Ceyda Ersoy kısa süre sonra sildiği paylaşımında "Benden 5 yaş büyük olan bu 82'lik kadını ablalıktan reddediyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-06-2021 02:02

İntihar teşebbüsünde bulunan Ceyda Ersoy'dan ilk açıklama: Geçmiş olsun mesajı bekledim

Ciciş kardeşler olarak tanınan Ceyda Ersoy'un geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın kendisine iş vermemesine dayanamayıp intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Sağlığına kavuşan Ersoy, yayınladığı videoda kendisine mesaj dahi göndermeyen Ilıcalı'ya sitem etti.

Magazin 10-05-2021 14:07

Cicişler olarak tanınan kardeşlerden Esra Ersoy, kardeşi Ceyda Ersoy'un intihar girişiminde bulunduğunu söyledi

Esra Ersoy, Acun Ilıcalı iş vermediği için kardeşi Ceyda Ersoy'un intihar girişiminde bulunduğunu sosyal medya hesabından açıkladı. Esra Ersoy, Instagram'dan kardeşinin sedyeyle hastaneye kaldırıldığı anları da paylaştı.

Magazin 08-05-2021 20:10

Esra Ersoy son haliyle olay oldu! Estetiği abarttı

Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Estetik operasyonlarla dikkat çeken kardeşlerden Esra Ersoy, son haliyle Ajda Pekkan'a benzetildi.

Magazin 01-04-2021 17:17

Esra ve Ceyda kardeşler 20 saniyelik reklamdan 80 bin TL kazandı

Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler, bir mobilya markasının reklamında oynamak için kamera karşısına geçti. Kardeşler, 20 saniyelik reklamdan tam 80 bin TL kazandı.

Magazin 09-03-2021 09:46