Çeyrek Altın Alım Haberleri

2020 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulunda

İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz: - "Ekonomide bir dengelenme söz konusu değil. Sizin ortaya koyduğunuz dengelenme ekonomiyi bitiren bir dengelenme" - İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi: - "Hukukçu olmayan hukuk dekanlarına sormak lazım: Siz yönettiğiniz fakülteye kendi çocuklarınızı gönderir misiniz? Tabii ki istemezsiniz" - İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu - "Çeyrek altın alım gücüne göre memurun maaşını yüzde 685 düşürmüşsünüz. Elbette, memur da emekli de işçi de esnaf da bu rakamlarla oyun oynamanızın cevabını sandıkta verecektir" - İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş: - "TÜİK'in enflasyon oyunları, enflasyon oranlarındaki oynamanın iktidarınıza hiçbir faydası olmayacaktır. Devletin kurumunun yıpranması, güven kaybetmesi sizi vuracaktır"

Haber 11-12-2019 17:27

Altın alıp satacaklara çok önemli uyarı

Dolardaki artışa birlikte altın fiyatları da yükseliyor. Vatandaş önünü görmeye çalışıyor. Altın almalı mı satmalı mı cevabını Kapalıçarşı esnafı verdi.

Finans 12-03-2015 09:06

Yaprak kımıldamıyor

Dolardaki artışın yanı sıra Darphane'nin piyasaya altın süreceği tarihleri ertelemesi Kapalıçarşı'da son yılların en büyük durgunluklarından birinin yaşanmasına neden oldu.

Finans 11-03-2015 14:52

Çeyrek Altın Alım

Çeyrek Altın Alım Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çeyrek Altın Alım Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.