City Haberleri

Acun Ilıcalı, 'Ali Koç ile aynı fikirde değilim' diyerek isyan etti! ''Fenerbahçe'nin başına gelmiş en büyük felaket''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında Fenerbahçe ile ilgili ifadeler kullanmıştı. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Vitor Pereira hakkında da konuşan Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-04-2024 09:38

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Hull City son maçta kendini ateşe attı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig'e çıkma planları yapıyordu. Championship'in 39. haftasında Stoke City'ye mağlup olan Hull City, play-off yolunda ağır bir darbe aldı.

Spor 30-03-2024 10:16

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak açıklama!

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu. İleride sarı-lacivertlilerin başkanı olup olmayacağı konusuna ilk kez bu kadar net cevap veren Ilıcalı, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 23-03-2024 19:25

Acun Ilıcalı'dan Premier Lig açıklaması geldi! ''Bir takım daha alacağız''

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerginliklerin sebebinin hakemler olduğunu belirterek, "Yarın getirin yabancı hakemi tansiyon yükselecek mi? Yüzde 80’ini yok ederiz. Futbolun her ülkesinde hata var. Bizde hatanın arkasında bir şey aranıyor, yabancı hakemler getirilsin" dedi. Ilıcalı, Türkiye’de bir futbol kulübü almayacağını ama Hull City’in yanına bir yabancı takım daha alacaklarını da bildirdi.

Spor 21-03-2024 15:08

Acun Ilıcalı dayanamadı, canlı yayına bağlandı! ''Buradan Türkiye Futbol Federasyonuna yalvarıyorum''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından konuştu. Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın tavsiyeleri ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 11-03-2024 08:04

Abdülkadir Ömür Hull City'e transfer oldu! Trabzonspor duyurdu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Trabzonspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür'ü transfer etti. Trabzonspor transferin detaylarını ise KAP açıklamasında duyurdu.

Spor 01-02-2024 18:45

Acun Ilıcalı'nın Hull City'si, Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'ü transfer etti!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile anlaşma sağladı. Hull City’nin el sıkıştığı Abdülkadir Ömür ve temsilcisi, bugün sağlık kontrolü ve resmi imza için İngiltere’ye gitti.

Spor 30-01-2024 08:16

Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir transfer daha yapıyor! ''Olumlu devam ediyor görüşmeler ama imzayı daha etmedik''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, takımının transfer hareketleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yine gözünü Türkiye'ye diken tecrübeli çalıştırıcı, anlaşma aşamasında olduğu yıldızı açıkladı.

Spor 29-01-2024 14:39

Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli oyuncuyu hedef aldı! ''Artık transfer listemizde yok, istediğimiz zihniyette değil!''

Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Ryan Kent ile Hull City'nin flörtleştiği biliniyordu. Bu konu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Ryan Kent transferinin kapandığını ifade ederek flaş ifadeler kullandı.

Spor 19-01-2024 08:55

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı İngiliz taraftarları çıldırttı! Liverpool'un yıldızı ile anlaşmayı böyle açıkladı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı kulüp kaynaklarına verdiği röportajda transfer bombasını patlattı. Ilıcalı yaptığı açıklamada Liverpool'dan Fabio Carvalho için anlaşma sağladıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 08-01-2024 19:07

Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı'dan transfer müjdesini şimdiden duyurdu! Resmen açıklayacağız

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, verdiği bir röportajda takımın son durumuna dair açıklamalarda bulundu. Ilıcalı açıklamasında taraftara transfer müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Spor 19-12-2023 08:34

Acun Ilıcalı'dan 3 yıllık imza! Hull City anlaşmayı resmen duyurdu

Hull City, teknik direktör Liam Rosenior ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurdu.

Spor 17-12-2023 17:01

Acun Ilıcalı kolları sıvadı! Süper Lig'in genç yıldızını devre arasında 2 milyon euro bedelle Hull City'ye transfer ediyor

Hull City'yi satın aldıktan beri birçok Süper Lig oyuncusunu kadrosuna katan Acun Ilıcalı'dan yeni bir hamle geliyor. Hatayspor'un 22 yaşındaki yıldız oyuncusu Dele-Bashiru'yu transfer etmek için kolları sıvayan Ilıcalı, Hatay yetkilileriyle devre arasında bir görüşme gerçekleştirecek.

Spor 29-11-2023 08:11

Acun Ilıcalı, Süper Lig ekibini mi satın alıyor? Yaptığı açıklama herkesi heyecanlandırdı

Acun Ilıcalı, İrlanda ekiplerinden Shelbourne'e yaptığı yatırımları sonlandırma kararı aldığını açıklamıştı. Bu kararın ardından başka bir yatırım yapıp yapmayacağı merak konusu olan Ilıcalı, Türkiye'den Kasımpaşa tesislerini gezmesi dedikoduları arttırdı.

Spor 18-11-2023 09:27

Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran sözler! Türkiye'den takım satın almayı düşünüyor mu?

Acun Ilıcalı, İrlanda ekiplerinden Shelbourne'e yaptığı yatırımları sonlandırma kararı aldığını açıklamıştı. Bu kararın ardından başka bir yatırım yapıp yapmayacağı merak konusu olan Ilıcalı, "Türkiye'de bir yatırıma doğrudan hayır diyemem ama şu an için Türkiye'de bu yatırımı çok parlak göremiyorum." dedi.

Spor 13-11-2023 16:55

Acun Ilıcalı'dan katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalar: Türk futbolu batıyor!

İngiliz ekibi Hull City'nin de sahibi olan Türk iş insanı Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaçak yayının Türk futboluna büyük zarar verdiğinin altını çizen Ilıcalı, "Türk futbolu batıyor" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 12-11-2023 09:26

Sırada Yunanistan var! Hull City ve Shelbourne'nin ardından Acun Ilıcalı durmuyor... İşte satın alacağı yeni kulübü

Hull City ve Shelbourne'nin çoğunluk hissesini elinde bulunduran Türk iş insanı Acun Ilıcalı Yunan ekibini satın almaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 04-11-2023 15:42

Acun Ilıcalı tek tek açıkladı! Herkesin merak ettiği soruya yanıt... 'Fenerbahçe Başkanı olmak istiyor mu?'

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı kendisi ile yapılan bir söyleşi de açıklamalarda bulunurken, herkesin çok merak ettiği 'Fenerbahçe Başkanı olmak istiyor musunuz?' sorusuna da açıklık getirdi. İşte detaylar...

Spor 17-10-2023 08:17

Manchester City'nin sahibi olan City Group, Başakşehir'i satın alıyor!

Manchester City'nin sahibi olan City Group, Başakşehir takımını satın almak için resmi teklif iletti. Türk futbol severleri bir hayli heyecanlandıran bu gelişme sonrası Süper Lig'de tüm dengelerin değişme ihtimali bulunuyor.

Spor 06-10-2023 08:10

Acun Ilıcalı'dan olay yaratan açıklama! ''Anadolu takımlarının kapandığını göreceğiz''

Ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Türk futboluyla ilgili konuştu. Korsan yayının Anadolu kulüplerini etkilediğini söyleyen Ilıcalı, bu durumun böyle gitmesi halinde çoğu takımın tamamen kapatılacağını iddia etti.

Spor 01-10-2023 10:03

İngiltere, Ozan Tufan'ı konuşuyor! Ayın oyuncusu ödülüne aday gösterildi

Hull City forması giyen milli futbolcu Ozan Tufan, Championship'te "Ayın Oyuncusu" ödülüne aday gösterildi. Hull City'de ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Ozan Tufan'ın bu çıkışı dikkatlerden kaçmadı.

Spor 07-09-2023 11:56

City Grup, Süper Lig'den bir takım satın almak üzere! Şampiyonluk yolunda tüm dengeler değişecek...

City Futbol Grup, Süper Lig'den bir kulübü satın almak için görüşmelere başladı ve bu takımla anlaşma sağlandığı iddia edildi. Dünyanın neredeyse her yerinden birçok takıma sahip olan City Futbol Grup'un yeni adresi Türkiye olacak.

Spor 23-08-2023 14:15

Tolgay Arslan'dan ilginç transfer! İtalya'dan Avustralya'ya gitti! 'Bir gün burada oynayacağımı biliyordum'

Avustralya ekibi Melbourne City, İtalya'nın Udinese takımından Tolgay Arslan'ı kadrosuna kattı. Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen Arslan, "Türkiye'de Beşiktaş'ta oynarken içimden bir ses, 'Bir gün Avustralya'da oynayacağım' diyordu. Üç çocuğum var ve aile olarak Udinese'den sonra yeni bir şeyler yapmaya karar verdik." ifadelerini kullandı.

Spor 15-06-2023 14:08

Acun Ilıcalı'dan tarihi anlaşma! Roma ile el sıkıştılar! İşte protokolün detayları...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Roma ile büyük bir anlaşma yapmak üzere. UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamaya hazırlanan Roma ile anlaşma sağladığı ifade edilen Hull City'nin bu hamlesi İngiltere'de ses getirdi.

Spor 24-05-2023 07:44

Manchester City Bayern Münih maçı sonrası soyunma odasında yumruk yumruğa kavga!

Şampiyonlar Ligi'nin sonucu en çok merak edilen Manchester City Bayern Münih karşılaşmasında İngiliz ekibi rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarırken, karşılaşmanın ardından yaşananlar mücadelenin önüne geçti. İşte detaylar...

Spor 13-04-2023 07:37

Leicester City'nin yeni teknik direktörü Dean Smith oldu!

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'de Brendan Rodgers'tan boşalan teknik direktörlük görevine Dean Smith getirildi.

Spor 11-04-2023 11:27

Ozan Tufan sağ gösterip sol vuruyor! Beşiktaş ile anlaşması suya düşen yıldız oyuncu ezeli rakibe gitmek üzere...

Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağlayan Ozan Tufan'ın transferi suya düşmek üzere... Hull City ile görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlılar İngiliz ekibi ile anlaşmaya varamadı. Bu olayın ardından Trabzonspor Ozan Tufan için devreye girdi.

Spor 06-01-2023 21:42

Beşiktaş'ta Ozan Tufan gelişmesi! Acun Ilıcalı'dan izin çıkmadı...

Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağlayan Ozan Tufan'ın transferi suya düşmek üzere... Hull City ile görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlılar İngiliz ekibi ile anlaşmaya varamadı. Beşiktaşlı yöneticiler son kez Hull City ekibiyle masaya oturacak ve son teklifini iletecek.

Spor 06-01-2023 17:12

Beşiktaş, Ozan Tufan ile her konuda anlaşma sağladı! Bonservis bedeli konusunda pazarlıklar da başladı...

Hull City'den ayrılması beklenen Ozan Tufan ile Beşiktaş her konuda anlaşma sağladı. İngiltere'de mutsuz durumda olan yıldız oyuncu ile görüşen siyah-beyazlılar mutlu sona ulaştı. Hull City ile görüşme aşamasında olan Beşiktaşlı yöneticiler, transfer döneminin açılmasının ardından bu anlaşmayı açıklaması bekleniyor. Ozan Tufan'ı mümkün olan ilk maçta oynatmayı planlayan Şenol Güneş ise yönetimden acele etmelerini istedi.

Spor 05-01-2023 09:22

Acun Ilıcalı haberi kendisi duyurmuştu! Yıldız isimle ilgili resmi açıklama geldi!

Acun Ilıcalı takımı Hull City'de kiralık olarak forma giyen Dimitrios Pelkas'ın sakatlığı için açıklamalarda bulunmuştu. Kötü haberi duyuran Ilıcalı, yıldız oyuncunun en az 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı. Pelkas'tan gelen haberi Hull City doğruladı ve Fenerbahçe'den kiralık olarak alınan Pelkas'ın sezonu muhtemelen kapattığı duyuruldu.

Spor 17-12-2022 14:24

Acun Ilıcalı'dan beklenmedik hamle! Kendisi açıkladı, bir kulüp daha satın alıyor

Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, bir futbol kulübü daha alacağını açıkladı. Ilıcalı, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak" dedi. İşte detaylar...

Spor 09-12-2022 08:00

Hull City'den Fatih Terim, Şenol Güneş ve Ozan Tufan açıklaması! 'Teklifler var', 'Hocalarımız çok değerli isimler ama...'

Hull City Başkan Vekili Tan Kesler; Fatih Terim ile Şenol Güneş'in isimlerinin takım ile anılmasına ve Ozan Tufan'a dair açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan için teklifler olduğunu dile getiren Kesler, "Sadece Türkiye’den değil, yurt dışından da Ozan için görüşme talepleri oluyor." dedi. Tan Kesler, Fatih Terim ve Şenol Güneş için ise "Acun Bey’in ismi geçen teknik direktörlerle dostluğu var. Fikir alışverişi yapmış olsa bile isim anılabiliyor" ifadelerini kullandı.

Spor 03-12-2022 16:57

Büyük sürpriz! Shota Arveladze imzayı atıyor! Yeni adresi çok tanıdık bir takım...

Hull City'de aldığı başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Shota Arveladze, Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Nicosia ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Spor 21-10-2022 11:44

Pelkas'ın Hull City kariyeri beklenenden kısa sürdü! Yıldız oyuncunun yeni adresi...

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye kiralanan Yunan oyuncu Pelkas'ın İngiltere kariyeri istediği gibi gitmiyor. Yeni adresinde iyi bir performans ortaya koyamayan Pelkas, sezon sonunda kesin olarak Fenerbahçe'ye dönecek. Sarı-lacivertlilerin planları arasında yer almayan yıldız oyuncunun kariyerini Süper Lig'de devam ettirmek istediği ortaya çıktı.

Spor 20-10-2022 13:18

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City için sahalarda daha önce görülmemiş olay! Kale direkleri daha uzun olduğu için maç başlamadı...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City-Birmingham City maçı, kale direklerinin 5 cm daha uzun olduğu için başlamadı. Maçın hakeminin fark ettiği olay sonrası ekipler saha içine girdi. Kesici aletlerle direkleri küçültme operasyonu yapıldı. Ekiplerin direkleri küçültme operasyonu yaklaşık 15 dakika sürdü ve sonrasında karşılaşma başladı.

Spor 16-10-2022 17:28