Çocuk Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Çocuk Dizisi Haberleri

Çocuk Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Çocuk Dizisi Haberleri

Çocuk dizisinin başrol oyuncuları arasında Nazan Kesal, Serhat Teoman, Ceyda Ateş Toplusoy, İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran’dır. Dizinin yönetmenliğini Serhat Birinci yapmıştır. Dizide dört farklı anne ve bu annelerle sınanan çocukların hayat hikâyesi ele alınmıştır. Akça hayat kadını bir anneni kızıdır. Doğurduğu çocuğuna iyi bir hayat sağlamak amacıyla çocuğundan vazgeçmiştir. Şule ise zengin ama çocuk sahibi olamayan bir kadındır. Akça’nın çocuğuna ömür boyu annelik yapmayı kabul etmiştir. Daha sonra Şule kendi çocuğunu dünyaya getirdiği zaman, evlatlık olarak büyüttüğü oğlu olan Efe’den vazgeçmiştir. Bunun yanı sıra bir başka anne olan, kayınvalide Asiye ise çok büyük bir sır saklamaktadır. Bu büyük karmaşıklığın içinde yaşanan hayat hikayesini konu alan Çocuk dizisi Star TV’de yayınlanmıştır

Çocuk Dizisi Haberleri

Bay Becerikli kimdir? Phil Gallagher Kimdir? Bay Becerikli kaç yaşında, nereli? Bay Becerikli öldü mü?

Bay Becerikli olarak akıllara kazınan Phil Gallagher, belgesel yapımlarından aşina olduğumuz bir kişidir. Phil Gallagher'in hayat verdiği Bay Becerikli çocukların ve dolayısıyla ebeveynlerin sıklıkla takip ettiği bir karakterdi. Bay Becerikli yani Phil Gallagher'ın ölüm haberi gündeme geldi. Bu haberden sonra Bay Becerikli ismiyle tanınan Phil Gallagher'in kim olduğu Bay Becerikli'nin ölüp ölmediği araştırılmaya başlandı.

Magazin 20-02-2022 14:26

Çocuk dizisi final bölümü fragmanı yayınlandı! Çocuk ne zaman bitiyor?

Star TV'nin sevilen dizisi Çocuk için erken final kararı alındı. Başrollerinde Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş ve Merve Çağıran'ın rol Çocuk dizisinin 18. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı. İşte Çocuk dizisi final tarihi.

Magazin 23-01-2020 22:33

Çocuk dizisi bitiyor mu? Star TV'den flaş karar! Çocuk final bölümü ne zaman?

Star TV'nin sevilen dizisi Çocuk ekranlara veda ediyor. Başrollerinde Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş ve Merve Çağıran'ın rol aldığı dizi için Star TV erken final kararı aldı. İşte Çocuk dizisi final tarihi.

Magazin 21-01-2020 21:34

Çocuk dizisine flaş transfer! Turgay Kantürk hangi rolde oynuyor? Çocuk 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken, Star’ın 1441 Productions imzalı beğeniyle izlenen dizisi Çocuk’un Salı akşamı ekrana gelecek 16. bölümüne yeni bir karakter dahil oldu. Turgay Kantürk, Rıza karakteriyle Çocuk dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Magazin 13-01-2020 22:05

Çocuk Dizisi

Çocuk Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çocuk Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuk dizisi final mi yapıyor?

Pazartesi günleri Star TV'de ekrana gelen Çocuk dizisi, bir süre önce salı günlerine çekilmişti. Dizinin hayranları, 'Çocuk dizisi final mi yapıyor?'sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

Magazin 13-11-2019 14:18

Çocuk dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı? Şule'nin kardeşi Zeynep rolünü kim oynuyor?

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Çocuk’un Salı akşamı ekrana gelecek 8. bölümüne yeni bir karakter dahil oldu.

Magazin 04-11-2019 20:55

Çocuk dizisinde kim hangi rolde oynuyor? İşte Çocuk dizisi konusu ve oyuncuları

Çocuk dizisi 1. bölümüyle 9 Eylül Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlandı. Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı Çocuk dizisinin oyuncuları da merak konusu oldu. İşte Çocuk dizisi oyuncu kadrosu.

Magazin 09-09-2019 20:55

Çocuk dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çocuk 1. bölüm fragmanı izle!

Çocuk dizisi 1. bölümüyle 9 Eylül Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak. Çocuk dizisi çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki Çocuk 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Çocuk dizisi ilk bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin 09-09-2019 02:58

Merve Çağıran Çocuk dizisinde hangi rolde oynuyor? İşte Akça karakteri

Star’ın yeni dizisi, 1441 Productions imzasını taşıyan Çocuk’un başrol oyuncularından Merve Çağıran, şimdiden merak uyandıran projeyi ve canlandırdığı karakteri anlattı.

Magazin 30-08-2019 22:53

Ceyda Ateş, Çocuk dizisi için Amerika'dan döndü! Yeni rolünü anlattı

Eylül’de, Star ekranlarında izleyicisi buluşmaya hazırlanan 1441 Productions imzalı 'Çocuk'un başrol oyuncularından Ceyda Ateş Toplusoy, yeni projesini anlattı.

Trend 29-08-2019 21:29

Çocuk setinden ilk kare yayınlandı! İşte Çocuk dizisi fragmanı, oyuncuları ve konusu

Çekimlerine İstanbul’da başlanan ve şimdiden merak uyandıran Çocuk dizisinden ilk fotoğraf ve tanıtım yayınlandı. İşte Çocuk dizisi konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 24-08-2019 00:04

Çocuk dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Çocuk oyuncu kadrosu ve konusu

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Çocuk'tan ilk fragman yayınlandı. Anneler ve çocuklarının hayat hikayesini anlatan dizi çarpıcı konusuyla dikkat çekecek. Peki Çocuk dizisi oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor? İşte Çocuk dizisinden ilk fragman ve oyuncu kadrosu.

Trend 23-08-2019 02:04

Ceyda Ateş, Çocuk dizisiyle ekrana dönüyor!

Miami’ye taşındıktan sonra oyunculuğa ara veren Ceyda Ateş, yeni biri diziyle ekranlara döneceğini duyurdu.

Magazin 04-08-2019 22:16

Halka'dan ayrılan Nazan Kesal, Çocuk dizisinde hangi rolde oynayacak?

TRT 1'de yayınlanan Halka dizisinden ayrılan usta oyuncu Nazan Kesal, Star TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlatacağı 'Çocuk' isimli yeni diziye dahil oldu.

Magazin 17-07-2019 01:29