Colin Firth Haberleri Ve Son Dakika Colin Firth Haberleri

Colin Firth Haberleri Ve Son Dakika Colin Firth Haberleri

Dünyaca ünlü tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusu olan Colin Firth 1960 senesinde İngiltere’nin Hampshire bölgesinde dünyaya gelmiştir. 1995 senesinde BBC kanalında yayınlanan Jane Austen eseri olan Aşk ve Gurur dizisinde Mr. Darcy karakterini canlandırmıştır. 2010 yılında Tek Başına Bir Adam filmindeki rolü sayesinde En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne aday olmuştur. Aynı filmdeki performansı sayesinde BAFTA’da En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. 2013 yılında Zoraki Kral filmindeki rolü ile 83. Oscar Ödül Töreni’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü almıştır. Aynı rolü ile Altın Küre ve BAFTA ödüllerini de almıştır. Onlarca filmi ve dizisi bulunan Colin Firth aynı zamanda İngiliz Şövalyelik Nişanı sahibi bir sanatçıdır.

Colin Firth Haberleri

Usta aktör Colin Firth'den şaşırtan hamle: Zombi komedisinde rol alacak

Colin Firth, anime serisi Zombie Brother’ın canlı aksiyon uyarlamasında rol alacak. Adı New York Will Eat You Alive olarak açıklanan filmin yönetmen koltuğunda Todd Strauss-Schulson oturuyor.

Trend 10-11-2020 14:16

Birinci Dünya Savaşı temalı '1917'den ilk fragman yayınlandı

Skyfall ve American Beauty filmlerinin yönetmeni Sam Mendes'in yıldızlarla dolu yeni filmi '1917'den ilk fragman yayınlandı.

Trend 02-08-2019 10:16

Oscar'lı İngiliz oyuncu Colin Firth, eşi tarafından ihanete uğradı

57 yaşındaki İngiliz sinema oyuncusu Colin Firth'i 21 yıllık İtalyan eşi Livia Giuggioli'nin bir gazeteciyle aldattığı ortaya çıktı.

Magazin 10-03-2018 16:07

Vatandaşlıktan ayrılmak için başvurdu!

Colin Firth, Brexit'i protesto etmek için İtalyan vatandaşlığına başvurdu. Daha önce İngiltere'nin AB'den çıkışını hazmedemediğini söyleyen İngiliz oyuncu Colin Firth, "Aileme zarar verecek korkunç bir karar. İngiliz kökenli olmamı kabul edemeyecek duruma geldim" dedi.

Magazin 25-05-2017 14:20

Diğer Haber Etiketleri

Colin Firth

Colin Firth Hakkındaki Haberler Mynet'te. Colin Firth Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ferzan Özpetek'in filminde oynamak istiyorum

Oscar ödüllü İngiliz aktör Colin Firth, İtalya'da yaşamını sürdüren Ferzan Özpetek'in yeni filminde oynamak istediğini açıklarken, ünlü yönetmenle bu konu üzerinde konuştuklarını belirtti.

Magazin 27-07-2014 12:12