Çörekotu Haberleri

Hazmı kolaylaştırıyor, şişkinlik ve gaz problemini gideriyor! Bu kahve bambaşka... O ilçede çok popüler: Çörekotu kahvesi nasıl yapılır?

Burdur’un, Gölhisar ilçesinde, 1975 yılından itibaren servis edilen ve ilçenin ilk marka tescilli ürünü olan çörekotu kahvesi insan sağlığına olan faydaları ile dikkat çekerken otantik olarak hazırlanan mekanda müşterilerin ilgi odağı konumunda.

Kadin 01-03-2024 16:16

Bu baharat karışımı kış hastalıklarından uzak tutuyor! Kalp ve damar sağlığını koruyor

Soğuk havaların gelmesiyle beraber kış hastalıkları da baş göstermeye başladı. İzmir’de aktar esnafı olan Ziraat Mühendisi Mete Eltepe, kişilerin vücutlarının özellikle soğuk aylarda yoğunlaşan hastalıklara karşı direnç kazanabilmesi için baharat karışımının tüketilmesi konusunda tavsiyelerde bulunarak nasıl tüketilmesi gerektiğini de açıkladı.

Haber 06-10-2023 14:54

Kilo vermek isteyenler dikkat: 16 saat tok tutan salata tarifi!

Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler genelde sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ile besleniyorlar. Bu salata tarifi içeriğindeki zengin besin maddeleri ile saatlerce tok tutma özelliğine sahip. Aynı zamanda iştahı da keserek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Kadin 29-09-2023 09:00

Kışın hastalanmamak mümkün! Doktora gitmemek için alınacak 4 sihirli önlem!

Sonbaharın başlangıcında havaların değişimiyle birlikte nezle olanların sayısı artıyor. Gripten korunmak veya grip olunduğunda hızlıca iyileşmek için tüketilmesi gereken şifa besinleri var. Kışın hastalanmamak da mümkün olabiliyor. Doktora gitmemek için alınacak önlemlerin ne olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Kadin 21-10-2022 21:42

Çok güçlü antioksidan içeriyor! Kanseri önlüyor, sperm sayısını artırıyor

Hastalıklardan korunmak ve daha sağlıklı olmak için doğal besinler sıklıkla kullanılıyor. Doğallıktan yana olanların en çok tükettiği çörekotu genellikle hamur işlerinin üzerinde süsleme olarak kullanılsa da faydaları saymakla bitmiyor. Oldukça fazla faydası olan çörek otunu yemek alışkanlıkları arasına eklemek birçok hastalıktan korunmanızı sağlıyor.

Haber 04-09-2022 10:40

Üzülmeyin çözümü basit! Saç kıranı geçirmek için…

Saç hem kadınlarda hem de erkeklerde oldukça önem taşıyor. Saçta bazen istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. Saç dökülmesi, saç kıran yaşayan kişiler bu durumlardan rahatsız olabiliyor. Saç kıranın iyileşmesi için doğru tedaviyi uygulamak çok önemlidir. Saç kıran neden olur? Saç kırana ne iyi gelir?

Haber 22-08-2022 16:58