Crop Haberleri

Yaz aylarının vazgeçilmezi! İşte yaz boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz crop önerileri

Sıcak yaz ayları geldi çattı! Gardırobunuza yazın enerjisini ve hareketliliğini yansıtacak yeni ürünler eklemeye ne dersiniz? Günlük buluşmalarınızdan katılacağınız yaz partilerine kadar birçok mekânda tercih edebileceğiniz birbirinden renkli croplar yaz ayında vazgeçilmeziniz olacak. Konforu ve şıklığıyla bu mevsimde kurtarıcınız hâline gelecek croplara göz atmadan geçmeyin!

Kadin 13-06-2023 18:07

Vücut tipinize göre kıyafet nasıl seçebilirsiniz? Daha ince görünmek için püf noktalar

Vücut tipine uygun giyinmeye özen gösteren kadınlar, kapatmak ya da dikkat çekmesini istedikleri bölgelerine uygun kıyafetler seçerek çok şık görünebilir. Dolayısıyla sizin de alışverişe çıkmadan önce vücudunuzu tanımanız ve bu doğrultuda parçalar seçmeniz gerekiyor. Peki, hangi kıyafetler hangi vücut tipine uygun öğrenmek istiyor musunuz? Haydi gelin, bu konuyu birlikte irdeleyelim.

Kadin 20-04-2023 16:23

Modayı yakalamanızı sağlayacak Amazon üzerinden alabileceğiniz ürünler

Online alışverişin konforunu yaşayan herkesin yolu mutlaka Amazon'a düşmüştür. Amazon'un birçok farklı tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde stilinize en uygun giyim ürünlerini seçebilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gardıroplarınıza yeni bir soluk getirmek ve kendinizi şımartmak için Amazon'un geniş koleksiyonundan özenle seçtiğimiz parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 18:29

Yasak Elma dizisinin güzel karakteri Kumru'nun giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Bazı diziler var ki heyecanlı senaryoları kadar karakterlerin giydiği göz kamaştıran kombinlerle de çok konuşuluyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterinin tercih ettiği yeşil ve kırmızı renkli takımlar da gündeme düşen kombinler arasında! Peki, Kumru karakterinin kıyafetlerine alternatif olarak değerlendirebileceğiniz parçaları incelemek ister misiniz?

Magazin 19-10-2022 15:27

Crop

Crop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Crop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasak Elma dizisindeki Kumru karakterinin çok beğenilen kombinlerindeki o kıyafetler

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'ın şık kombini oldukça dikkat çekti. Sosyal medyada hayranları güzel oyuncuya ve kıyafetlerine övgüler yağdırdı. Yeni bölümde sade ve şık bir kombinle karşımıza çıkan Biran Damla Yılmaz'ın giydiği kıyafetler ilginizi çekiyorsa doğru yerdesiniz. Sizler için Kumru karakterinin kıyafetlerini araştırdık, uygun fiyatlı muadilleri de en sona eklemeden geçmedik.

Magazin 27-09-2022 13:51

Her türlü ortamda rahatça kullanabileceğiniz uygun fiyatlı crop modelleri

Her sezon farklı modeller popülerlik kazanıyor. Son dönemlerin moda dünyasını ele geçiren trendi ise croplar! İnce askılısından kalın askılısına, şerit detaylısından renk geçişlisine, tercih edebileceğiniz çok farklı tarzlarda birbirinden güzel crop var. Peki hem güzel hem uygun fiyatlı croplara birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 17-08-2022 15:26

Dilan Çiçek Deniz'in çok sevilen ve konuşulan takımını beğenenlere alternatif öneriler

Son yıllarda sosyal medya ve magazin dünyasının en çok konuşulan oyuncusu hâline gelen Dilan Çiçek Deniz, genç kadınlar tarafından giydikleri ile örnek alınıyor. Ünlü oyuncunun plajda giydiği dama desenli şort ve crop takımı, sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Takımı çok beğendiğiniz hâlde orijinalini alabilecek bütçeye sahip değilseniz üzülmenize gerek yok. Sizin için araştırdık ve bu takımın uygun fiyatlı alternatiflerini listeledik. İşte detaylar!

Magazin 01-08-2022 14:20