Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Cari açığın azaltılması temel hedeflerimiz arasında

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dış ticaret verilerini değerlendirdi. Yılmaz, "İstikrarlı ve sürdürülebilir büyümenin sağlanmasında cari açığın azaltılması temel hedeflerimiz arasındadır." dedi.

Finans 04-04-2024 17:11

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: Haziran ve temmuzdan başlayarak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonda düşüş için haziran ve temmuz aylarını işaret etti. Yılmaz, "Bir tek konuda sıkıntımız var, o da fiyat istikrarı, enflasyon dediğimiz hadise. Bunu da biliyoruz. Vatandaşımızın sıkıntısı bizim de sıkıntımızdır." değerlendirmesini yaptı.

Finans 17-03-2024 09:27

Cumhurbaşkanı Yardımcısı 2025'i işaret etti: Enflasyonla mücadele süreci çok daha hızlanacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Merkez Bankası'nın ilave sıkılaştırıcı adımlarını değerlendirdi. Yılmaz, “Destekleyeceğimiz dezenflasyon sürecinde yılın ikinci yarısında belirgin sonuçlar alınacaktır” düşüncesini dile getirirken enflasyonla mücadeleye de değindi.

Finans 06-03-2024 12:24

Cumhurbaşkanı Yardımcısı'nın enflasyon açıklamasında 'istisna' detayı: Kademeli olarak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son 5 ayın zirvesine çıkan ocak ayı enflasyon rakamlarına ilişkin olarak, "Aylık bazda enflasyonda düşüşler başlamıştı, ocak ayında istisnai bir durum oldu" yorumunu yaptı. Yılmaz, önümüzdeki aylarda enflasyonda kademeli olarak düşüşlerin görüleceğini söyledi.

Finans 08-02-2024 16:11

Cumhurbaşkanı Yardımcısı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Enflasyon ile kararlı mücadele ederken ihracat odaklı kalkınma hamlemize devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ocak ayı ihracat rakamlarına ilişkin olarak, "Enflasyon ile kararlı mücadele ederken ihracat odaklı kalkınma hamlemize devam edeceğiz" yorumunu yaptı.

Finans 02-02-2024 14:28

Gündemdeki yerini koruyor: SGK uzmanından kademeli emeklilik için 'seçim öncesi' sinyali

Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak? sorusuna milyonlarca kişi yanıt ararken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kademeli emeklilikle ilgili şu anda bir çalışmaları olmadığını söylemişti. Yılmaz'ın açık kapı bıraktığı kademeli emeklilik gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Finans 21-01-2024 14:13

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Geçtiğimiz 22 yıla mührünü vuran kalkınma hamlemize devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Geçtiğimiz 22 yıla mührünü vuran kalkınma hamlemize, Yatırım Programı projelerimizi etkili bir şekilde hayata geçirerek kararlılıkla devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Finans 17-01-2024 17:33

YTAK kredilerinde yeni dönem! Başvurular 20 Aralık'ta başlıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ''YTAK Programı kapsamında en az 1 milyar lira olan yatırımlara, 10 yıla varan vadelerle kredi sağlayacağız. Başvurular 20 Aralık'ta başlayacak.''

Haber 13-12-2023 21:44

Dünya bu haberi konuşuyor! Cumhurbaşkanı, kızını yardımcısı olarak atadı

Özbekistan'daki yeni atamalar dünyada kısa sürede gündem oldu. Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev 38 yaşındaki kızı Saida Mirziyoyeva’yı kendi yardımcısı olarak atadı.

Haber 26-08-2023 20:45

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan dikkat çeken sözler! O tanzimatçı zihniyet, çareyi yine dışarıda arıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oktay, "Kendi ülkesine ve milletine güvenmeyen, Türkiye Yüzyılına inanmayan o tanzimatçı zihniyet, bugün çareyi yine dışarıda arıyor." şeklinde konuştu.

Haber 29-04-2023 15:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan duyurdu! Ankara-Sivas hızlı tren hattı 1 ay boyunca ücretsiz olacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olduğunu duyurdu.

Haber 26-04-2023 15:37

'Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı' unvanı tartışma yarattı! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için YSK’ya başvuru

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medya ve seçim çalışmalarında "Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı" etiketini kullanmaları tartışmalara yol açtı. Bu unvanın kullanılmaması için Bayram Coşkun isimli bir vatandaş, YSK’ya başvuruda bulundu. Dilekçede, "Bu iki isim bu etiketi kullanmamalıdır ve bu etiketin medyada kullanılması yasaklanmalıdır" ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Haber 07-04-2023 11:55

Ekrem İmamoğlu ve Yavaş'a karşı iki isim konuşuluyor! Millet İttifakı'nın 'cumhurbaşkanı yardımcısı' hamlesine Cumhur İttifakı'ndan karşı hamle... Kulisler hareketlendi

14 Mayıs'taki seçimler öncesi siyasi partilerde hareketlilik arttı. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilan etmesinin ardından 'cumhurbaşkanı yardımcısı' formülünde 6'lı Masa'nın diğer liderlerinin yanı sıra Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimleri de duyurulmuştu. Millet İttifakı'nın Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığı hamlesine karşı Cumhur İttifakı'nda da bir karşı hamle hazırlığında olunduğu konuşuluyor ve iki ismin öne çıktığı ileri sürülüyor.

Haber 15-03-2023 13:10

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak mı? 6'lı Masa'nın ortak metninde İmamoğlu ve Yavaş detayı!

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı yardımcısı olma durumu gündeme geldi. Altılı Masa'yı oluşturan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin genel başkanları aynı zamanda Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecinin Yol Haritası üzerinde de 12 maddelik mutabakata vardı. 6'lı Masa'nın ortak metninde İmamoğlu ve Yavaş detayı dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 06-03-2023 22:30

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Malatya’da ziyaretlerde bulundu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Malatya’da ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 14-10-2022 15:23

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Malatya Valiliğini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Malatya Valiliğini ziyaret etti

Yurthaber 14-10-2022 11:58

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 17 Ağustos paylaşımı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan "17 Ağustos" paylaşımı

Yurthaber 17-08-2022 03:29

Hindistan'da cumhurbaşkanı yardımcılığına Jagdeep Dhankar seçildi

Hindistan'da cumhurbaşkanı yardımcılığına Jagdeep Dhankar seçildi

Yurthaber 06-08-2022 21:42