Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Ismail Demir Haberleri

Güvenlik güçlerine üç Bayraktar TB2 daha teslim edildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "Güvenlik güçlerimizin gökyüzündeki gözcülerinin sayısını artırıyoruz"

Yurthaber 30-09-2022 15:56

Savunma Sanayii Başkanı Demir, TEKNOFEST KARADENİZ'in açılış töreninde konuştu:

"TEKNOFEST ilk başladığında savunma sanayi ağırlıklı başlamıştı ancak bugün görüyoruz ki gerçekten çok geniş bir alana yayılmış"

Yurthaber 30-08-2022 15:42

TEKNOFEST enerjisi Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "Bu enerjiyle oluşan motivasyon ve yapılan çabalar mutlaka ve mutlaka meyvesini verecek. Bugün geldiğimiz noktadan çok daha ileriye gittiğimizi göreceğiz"

Yurthaber 30-08-2022 14:59

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Aksaray'da Roket Yarışları'nı izledi:

"TEKNOFEST heyecanı ülkemizde hiç sönmeden devam edecek. Bu yarışları da hiç kesmeden devam ettirmek istiyoruz"

Yurthaber 04-08-2022 14:14

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Ismail Demir

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Ismail Demir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Ismail Demir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İlk kez yerli ve milli! Başkan Demir 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu: Seri üretime geçildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ilk kez yerli ve milli olarak üretilen PMT 12.7 milimetre makineli tüfeğin seri üretimine geçildiğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, silahla deneme atışı yaptı. Kalifikasyon testleri bir aydan uzun süren yoğun çalışmalar neticesinde tamamlandı.

Finans 03-08-2022 17:24

Samsun'da 15 Temmuz Sonrası Savunma Sanayiindeki Gelişmeler Çalıştayı başladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "SİHA teknolojisinde dünyanın önde gelen 3 ülkesinden biri olduk ve SİHA'lar konusunda çalışmalarımız üst üste katlanarak yeni ürünlerle devam edecek" - "2002 yılında sadece 60 kadar savunma sanayi projesi varken bugün 750'leri aşmış durumdayız. Bu projelerin yarısından çoğu da son 6 yıl içerisinde başlatılan projeler"

Yurthaber 01-08-2022 14:04

TEKNOFEST KARADENİZ Ordu Yarışmaları ödül töreni düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "Umudumuz gençler, yarınımız gençler' lafını çok işitiyoruz, çok ortamda söyleniyor. Ama onun hayata geçtiği yer buralar, bu tür faaliyetler"

Yurthaber 31-07-2022 19:11

Savunma Sanayii Başkanı Demir, TEKNOFEST'i ziyaret etti:

"Gençlikteki heyecan ve enerji Türkiye'nin geleceğini inşa edecek inşallah. Biz de bunun önünü açmak, bu heyecanın sönmeden artarak devam etmesini sağlamak üzere elimizden geleni yapmak ve gayret göstermek durumundayız"

Yurthaber 31-07-2022 14:15