Damla Ersubaşı Haberleri Ve Son Dakika Damla Ersubaşı Haberleri

Damla Ersubaşı Haberleri Ve Son Dakika Damla Ersubaşı Haberleri

21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Damla Ersubaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Sihirli Annem dizisindeki Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe olarak tanınan Ersubaşı, henüz 6 yaşındayken Yılan Hikayesi dizisinde oynamıştır. "Sabit Kanca 2" ve "Her Halimle Sev Beni" dizilerinde rol alan Ersubaşı, "Ben Bilmem Eşim Bilir" programında ise asistanlık yapmıştır.

2016 yılında Mustafa Can Keser ile evlendi. Eşiyle arasında yaşanan tartışmalarla sürekli gündem olan Ersubaşı 2020 yılında anlaşmalı olarak eşinden boşandı. İkinci çocuğunun doğumunun ardından aldığı kiloları hızla vermeye çalışan Ersubaşı, 6,5 ayda 41 kilo vererek gündem oldu. İki kız çocuğu olan Ersubaşı, Instagram hesabını yoğun bir şekilde kullanarak hayatını takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Damla Ersubaşı Haberleri

Tesettürlü halleri gündem olmuştu! Damla Ersubaşı kötü yorumlara isyan etti

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı'nın başörtülü halleri gündem olmuştu. Damla Ersubaşı kendisine gelen kötü yorumlara isyan ederek "Henüz kapanmadım" dedi.

Magazin 26-03-2024 09:47

Sihirli Annem'ın Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın tesettürlü pozları gündem oldu

Sihirli Annem'ın Tuğçe'si Damla Ersubaşı sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Hem özel hayatı hem de değişimiyle adından söz ettiren Subaşı tesettürlü pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 25-03-2024 15:38

'1,5 sene öncesine ait' Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın videosu olay olmuştu! Açıklama geldi 'Bazı kısımları kesilmiş, sağlık sonuçlarını paylaşacak'

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında bulunan Damla Ersubaşı, özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Son olarak Ersubaşı'nın daha önce uyuşturucu batağına düştüğünü söylediği video sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. O video ile ilgili Ersubaşı'nın avukatından açıklama geldi.

Magazin 23-12-2023 15:16

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evli mi?

Damla Ersubaşı kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Bir dönemin efsane dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın hayatı...

Magazin 22-12-2023 16:23

Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Damla Ersubaşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 22-12-2023 16:13

Sihirli Annem'in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'dan itiraf geldi: Ağlaya ağlaya anlattı 'Uyuşturucuya düştüm... Parayı da tek başıma yedim' Eski eşini böyle suçladı

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Çalkantılı hayatıyla sık sık gündem olan Ersubaşı, son olarak sosyal medyada paylaşılan bir video ile herkesi şoke etti. Söz konusu videoda bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı, "Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi" dedi.

Magazin 22-12-2023 14:26

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu! Hakkındaki iddialara cevap verdi! 'Boyun eğmeyeceğim'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalarımıza kazınan Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu. Ersubaşı hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi. Eski eşi Mustafa Can Keser'in iddiaları sonrası açıklama yapan ünlü isim "Zorbalığa boyun eğmeyeceğim" dedi.

Magazin 20-12-2023 14:40

6.5 ayda 41 kilo veren Damla Ersubaşı gün geçtikçe eriyor! Sihirli Annem'in Tuğçe'sini bir de şimdi görün

Yayınlandığı dönem 7'den 70'e herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, şimdilerde iki çocuk annesi. Damla Ersubaşı, 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. Verdiği kilolar ve boşanma süreciyle gündeme gelen Ersubaşı, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Gün geçtikçe kilo vermeye devam eden Damla Ersubaşı'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 02-06-2023 20:52

Yakın arkadaşı kocasına müstehcen pozlar attığını iddia etmişti! Damla Ersubaşı suç duyurusunda bulundu

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı ‘Tuğçe’ rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Ersubaşı iddiaları yalanlayarak suç duyurusunda bulundu.

Magazin 17-04-2023 14:04

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'nın arkadaşından şoke eden iddia! 'Kocama gece yarısı müstehcen fotoğraf...'

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı özel hayatıyla gündeme geldi. Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık şoke eden iddialarda bulundu. Işık arkadaşının kocasına göz diktiğini söyleyince ünlü oyuncudan hemen açıklama geldi. Genç kadın oyuncunun kocasına müstehcen fotoğraf attığını da iddia etti.

Magazin 16-04-2023 15:41

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı eridi! Son pozlarına yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı bir dönem mide küçültme ameliyatı yaptırdı. 6,5 ayda 41 kilo veren oyuncu hem son haliyle hem de estetikler sebebiyle değişimiyle gündemde. Ersubaşı son halini paylaşınca epey bir dikkat çekti.

Magazin 20-03-2023 10:24

Damla Ersubaşı'na gelen çirkin yoruma eski kocası yanıt verdi! Ananın...

Bir dönemin sevilen dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe karakterini canlandıran Damla Ersubaşı verdiği kilolarla ve estetikli görüntüsüyle dikkat çekiyordu. Son olarak pijamalarıyla çektiği bir videoyu paylaşan Damla Ersubaşı'na gelen yorum eski kocasını kızdırdı.

Magazin 16-10-2022 15:52

Damla Ersubaşı eski kocasının yanağından makas aldı! Sevgilin kızmasın...

'Şiddet' ve 'ihanet' iddiasıyla boşanan oyuncu Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, yeniden evlilik kararı almıştı. İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, geçtiğimiz aylarda tekrar ayrıldı. Çiftin arası ise oldukça iyi... Damla Ersubaşı kocasının yanağından makas aldığı anları paylaşınca gündem oldu.

Magazin 30-08-2022 11:05

Damla Ersubaşı 13 günde 6 kilo verdim dedi! Görenler Eski kocan kaybettiğine üzülsün yazdı

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı son haliyle dikkat çekti. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiren Damla Ersubaşı 13 günde 6 kilo verdiğini söyledi. Sihirli Annem'in Tuğçe'sinin son paylaşımına ise bomba yorumlar geldi.

Magazin 05-08-2022 12:16

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'dan göğüs dekolteli poz!

Damla Ersubaşı, bir zamanlara damga vuran ve 7'den 77'ye herkesi ekranlara kilitleyen Sihirli Annem dizisinde Tuğçe rolüne hayat verdi. Şimdilerde sosyal medya fenomenlerinden biri olan Ersubaşı, cesur pozuyla gündeme geldi.

Magazin 25-07-2022 23:43

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın pozuna yorum yağdı: Doğal güzellik kalmamış sende

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı uzun süredir ekranda olmasa da popülerliğini koruyor. Damla Ersubaşı estetikli haliyle ve yeni imajıyla takipçilerinin bir kısmında tepki gördü.

Magazin 27-05-2022 15:18

Damla Ersubaşı pozuyla büyüledi! Gittikçe güzelleşiyorsun

Son zamanlarda özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen isim Damla Ersubaşı adeta Instagram fenomeni haline geldi. Geçtiğimiz günlerde imaj değişikliğiyle gündeme gelen isim bu defa Instagram pozuyla büyüledi.

Magazin 01-05-2022 10:41

Damla Ersubaşı imaj değiştirdi! Saçlarını siyaha boyattı

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir zamanların çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı imaj değiştirdi. Uzun sarı saçlarını komple koyu yaptı ve yeni halini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Magazin 21-04-2022 23:36

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Eski eşi Mustafa Can Keser bakın ne yaptı

Unutulmaz dizi Sihirli Annem'de Tuğçe rolüyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı son dönemlerde özel hayatı ile magazin dünyasında sık sık yer aldı. Mustafa Can Keser ile ikinci kez yollarını ayıran Damla Ersubaşı dekolteli pozunu paylaşınca eski eşi bakın ne yaptı.

Magazin 11-04-2022 23:38

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın son hali olay! Estetiklerini anlattı

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan ve artık oyunculuk yapmayan Damla Ersubaşı boşanıp barıştığı Mustafa Can Keser'den yeniden ayrıldı. Çocuklarıyla zaman geçiren Damla Ersubaşı katıldığı bir programda estetiklerini anlattı.

Magazin 08-04-2022 09:22

Eşinden boşanan Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın paylaşımı şaşırttı! Kimden acaba?

Geçtiğimiz dönemde 2016 yılında dünyaevine girdiği Mustafa Can Keser'den boşanan Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı. Ersubaşı, kendisine gelen koca bir demet gülü sosyal medya hesabından paylaştı. Güllerin kimden geldiği ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Magazin 07-04-2022 15:48

Damla Ersubaşı'nın zor anları! Bir odaya kilitleyip saldırdı

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında hayatının kırılma anlarını itiraf etti.

Magazin 28-03-2022 14:50

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı barıştığı eski kocasıyla yine ayrıldı

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser boşandıktan sonra yeniden barışmıştı. Çift terapisine giden çiftten yeni haber geldi. Damla Ersubaşı'nın barıştığı eski kocasıyla yine ayrıldığı iddia edildi.

Magazin 24-02-2022 11:48

Şiddet gördüğü için boşanan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser’in evlenme teklifine tekrar evet dedi!

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser’den şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçeleriyle boşanmıştı. İki çocuğunun babasından kısa sürede boşanan Damla Ersubaşı ayrılığa fazla dayanamadı. Geçtiğimiz günlerde eski eşiyle yeniden barıştığını duyuran Damla Ersubaşı, tekrar aldığı evlilik teklifini de kabul etti.

Magazin 19-12-2021 01:40

Ebru Şancı kocası Alpaslan Öztürk'le ilgili itirafıyla tepki çekti!

Mustafa Can Keser "şiddet" gerekçesiyle boşanan Damla Ersubaşı, eski eşini affetmişti. Ersubaşı'nın eşiyle barışmasını yorumlayan Ebru Şancı, Damla Ersubaşı'na kızarken eşiyle ilgili söylediği sözlerle dikkat çekti.

Magazin 16-12-2021 09:37

Şiddet gördüğü için boşanmıştı! Damla Ersubaşı'dan 'Mustafa Can Keser' açıklaması: Birlikte tekrar bir yola çıktık

Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene eylül ayında "şiddet" gerekçesiyle sonlandıran Damla Ersubaşı, eski eşini affetti. Oyuncu, "Birlikte tekrar bir yola çıktık. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Hayatta her şey olabilir. Kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz" açıklamasını yaptı.

Magazin 15-12-2021 09:19

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser'i affetti! Minik kuş geri döndü

Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl eylül ayında sonlandıran oyuncu Damla Ersubaşı, eski eşini affetti. Ersubaşı'nın ayrıldığı dönem aldatıldığı ve darp edildiği iddia ediliyordu.

Magazin 28-11-2021 06:59

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 4. kez barıştı mı?

Geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kafa karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yan yana çıkan fotoğraflarının ardından barışmadıklarını söyleyen çiftten Keser, yayınladığı son fotoğrafla 'İlişkilerine bir şans daha mı verdiler?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 17-10-2021 11:08

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı tam 41 kilo verdi, görenler estetikten tanıyamadı

Milyonları ekrana bağlayan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterini canlandıran Damla Ersubaşı tam 41 kilo verdi. Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan Ersubaşı’nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 29-09-2021 15:01

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı mı? Damla Ersubaşı ne dedi?

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser kendisini aldatan eşi Mustafa Can Keser'le barıştığına dair çıkan haberlerle gündemdeydi. Ünlü isim bu iddialara yanıt verdi.

Magazin 31-08-2021 17:43

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı mı? Kafa karıştıran paylaşım

Eylül 2020'de boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser cephesinde kafaları karıştıran bir gelişme yaşandı. Keser'in sosyal medya paylaşımı, çiftin barıştığına dair dedikodulara neden oldu.

Magazin 12-08-2021 20:44

Dekolteli pozuyla yeni halini gösteren Damla Ersubaşı'ya yorum yağdı! Olmamış

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz hafta estetik itirafında bulunmuştu. Ersubaşı son halini paylaşınca takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 16-07-2021 15:37

Sihirli Annem’in Tuğçe’sinden estetik itirafı

'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncularından Damla Ersubaşı, değişimiyle yine sosyal medyanın gündemine bir anda oturdu. 2018 yılında geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 6 ayda 41 kilo veren Damla Ersubaşı, yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 08-07-2021 23:11

Damla Ersubaşı eski eşiyle barıştı mı? O iddiaya cevap verdi

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Ersubaşı, "Eski eşiniz Mustafa Can Keser ile barıştınız mı?" sorusuna cevap verdi.

Magazin 23-06-2021 09:31

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ticarete atılıyor

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalarda yer edinen Damla Ersubaşı, ticarete atılmaya karar verdi.

Magazin 20-06-2021 02:41

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı resmen eridi! Son hali ile sosyal medyayı salladı

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalarda yer edinen Damla Ersubaşı, geçirdiği mide ameliyatının ardından adeta eridi. Damla Ersubaşı, son paylaşımlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 16-06-2021 20:33

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe’si Damla Ersubaşı fazla kilolarından kurtuldu! Damla Ersubaşı’nın son hali resmen dudak uçuklatıyor!

Bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem’in beğenilen çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı, son dönemlerde aldığı fazla kilolarla gündemden düşmüyordu. 2016 yılında Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturan Damla Ersubaşı, daha önce eşinin kendisini aldattığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Bir dönem aldatma iddiaları ile magazin gündeminden düşmeyen Damla Ersubaşı, eşinin kendisini aldattığını kabul etmişti.

Magazin 14-06-2021 11:05

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı resmen eridi

Damla Ersubaşı sık sık yüzündeki değişimle ve estetik haberleriyle gündeme geliyor. Ersubaşı son olarak da verdiği kilolarla dikkat çekti.

Magazin 25-05-2021 10:09

Damla Ersubaşı'nın telefonla konuştuğu kişi şaşırttı

Sihirli Annem dizisiyle yıldızı parlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Elindeki telefonda yazan isim görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 14-04-2021 14:04

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın son hali olay oldu: Yeni bir ben oldum

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Damla Ersubaşı imajını yeniledi. Yeni proje için değişikliğe giden oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 09-03-2021 21:05

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Surbaşı yeni imajıyla olay oldu

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni projesi için imajını değiştirdi. Damla Ersubaşı'nın yeni imajı gündem oldu.

Magazin 09-03-2021 11:36

Damla Ersubaşı'nın eski eşi Mustafa Can Keser yeni bir aşka yelken açtı

Geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Damla Ersubaşı'ndan boşanan işletmeci Mustafa Can Keser'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Magazin 05-03-2021 15:38

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı günden güne eriyor!

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan ve evliliği ve değişi ile magazin gündeminden düşmeyen Damla Ersubaşı, değişimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 23-02-2021 11:11

Damla Ersubaşı'nın güzelliğinin kaynağı babadan!

Oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Babasıyla olan fotoğrafını paylaşan ünlü isim, güzelliğinin kaynağının babası olduğunu gösterdi.

Magazin 17-02-2021 10:38

Damla Ersubaşı kimdir? Değişimiyle çok konuşuldu! Damla Ersubaşı kaç yaşında, nereli? İşte son hali

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları arasında Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı da bulunuyor. Şimdi ünlü oyuncu ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki, Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında, nereli? İşte son hali

Magazin 12-02-2021 11:34

41 kilo veren Damla Ersubaşı'dan estetik iddialarına yanıt

Sihirli Annem dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Damla Ersubaşı, estetik olduğu iddialarına yanıt verdi. Ersubaşı, yeni görünümünün verdiği kilolara bağlı olduğunu söyleyerek, "Gerçekten hiç estetik yaptırmadım. Yaptırsam söylerim" dedi.

Magazin 28-01-2021 15:09

Damla Ersubaşı eridi! İşte güzel oyuncunun son hali

Oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 6.5 ayda 41 kilo veren Ersubaşı, bambaşka bir kimliğe büründü.

Magazin 20-01-2021 15:35